Γιαννάκης7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδιά χίλια συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά πριν από κάθε μου αγορά εσάς ροτάω. Έχω 400 ευρώ σκέφτομαι να πάρω η ένα iPad Air 16 gb wifi only η ένα ps4 ??? πιο θα χαρώ πιο πολύ ;;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 ps4 all the way, αρκει να εχεις ορεξη να ριξεις φραγκα σε παιχνιδια μετα
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδιά χίλια συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά πριν από κάθε μου αγορά εσάς ροτάω. Έχω 400 ευρώ σκέφτομαι να πάρω η ένα iPad Air 16 gb wifi only η ένα ps4 ??? πιο θα χαρώ πιο πολύ ;; Τι εννοείς θα χαρώ πιο πολύ? αν εννοείς πολύ χρόνο, το air θα το χαρείς σίγουρα περισσότερο εκτός και είσαι ανάπηρος και βρίσκεσαι τον περισσότερο χρόνο μπροστά απο μια σταθερή οθόνη.....
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλύτερη επιλογή λέω αδερφέΝομίζω ότι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους αδερφέ....ΥΓ. Το τι σε κάνει χαρούμενο το ξέρεις καλύτερα εσύ ,περισσότερο και απο τον αδερφό σου τον ίδιο.... 1
Hyphen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εγω λεω παρε κανα pc καλυτερα. Γιατι αφου μιλας για ps4 σιγουρα σκεφτεσαι το gaming. 1
Γιαννάκης7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Φίλε μου δεν θέλω PC από αυτά τα 2 τι πρωτηνεις
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Φίλε μου δεν θέλω PC από αυτά τα 2 τι πρωτηνεις Φίλε επειδή ψάχνεις για συνεργάτες στο έγκλημα, πάρε ένα ps4 μιας και βγήκε τώρα και δεν φαίνεται βγαίνει άμεσα άλλο, γιατι σε κανένα δυο μήνες θα βγει καινούργιο iPad. Ώστε αν το μετανιώσεις να μην χάσεις και πολλά απο τα λεφτά σου...
Γιαννάκης7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Να το πάρω με το watch dogs ? καλό είναι ;
atheatos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Να το πάρω με το watch dogs ? καλό είναι ;Πάρε το και με watch cats.... Αν το μετανιώσεις κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να το πάρει , αν κρίνω απο το πόσοι άνθρωποι το έχουν αγοράσει ήδη και πόσοι ακόμα σκέφτονται να το πάρουν, δεν θα δυσκολευτεις ιδιαίτερα αν το μετανιώσεις, να το πουλήσεις.Εξάλλου αν ήθελες το iPad δεν θα το συζητάγες καν,πόσο μάλλον να το συγκρίνεις με ps4. Και τα δυο βέβαια έχουν καλές πωλήσεις αλλά δεν πρέπει να είναι κριτήριο το τι παίρνουν οι άλλοι για τις επιλογές μας, κανονικά....
Γιαννάκης7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Όχι ρε φίλε δεν νομίζω πως είναι άσχημα και τα 2 εγώ είχα το ps3 7 χρόνια ακόμα οκ είναι. Και έχω παίξει χιλιάδες ώρες αλλά σε βρίσκω ειρωνικό οπότε ακόμα είμαι σε δείλημα
atheatos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Όχι ρε φίλε δεν νομίζω πως είναι άσχημα και τα 2 εγώ είχα το ps3 7 χρόνια ακόμα οκ είναι. Και έχω παίξει χιλιάδες ώρες αλλά σε βρίσκω ειρωνικό οπότε ακόμα είμαι σε δείλημαΕγώ σε βρίσκω μπερδεμένο και περιμένεις να σε ικανοποιήσουμε στο τέλος με την επιλογή σου, δίνοντας μας πληροφορίες για το τι ακριβώς θέλεις με το σταγονόμετρο.... Ειλικρινά προτιμώ να ειμαι ειρωνικος παρά να ταλαιπωρώ το κόσμο γύρω μου....ΥΓ. Το ότι είχες ps3 για μένα σημαίνει ότι περισσότερο παίρνεις κάτι που γυαλίζει ,μόνο που δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ιθαγενείς...
Γιαννάκης7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πιο αξίζει τα λεφτά του πιο πολύ αυτό μπορείς να μου το απαντήσεις ;
atheatos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πιο αξίζει τα λεφτά του πιο πολύ αυτό μπορείς να μου το απαντήσεις ; Δεν αξίζει να παίρνεις από Ελλάδα , Apple. Ειδικά τώρα που θα βγει σε 2 μήνες άλλο iPad air....
Προτεινόμενες αναρτήσεις