ramarg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 iPad φιλε = Φορητη διασκεδαση..Το ps4 ειναι εξαιρετικο αλλα αν συνυπολογισεις και τα εχτρα βγαινει πολυ παραπανω..για να το χαρεις το ps4 θελεις καλη τηλεοραση,καλους τιτλους παιχνιδιων πανακριβους οπως καταλαβαινεις,χωρια που η διασκεδαση σου περιοριζεται μονο στο καναπε μπροστα απο την τηλεοραση...To ipad θα το χαρεις πολυ περισσοτερο..Μονο μην βιαστεις...Θα βγει το καινουριο πολυ συντομα..Κανε τα 400-500 μεχρι τοτε να αγορασεις το καλυτερο.
Hyphen Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Φίλε μου δεν θέλω PC από αυτά τα 2 τι πρωτηνεις Συγκρινεις ανομοια πραγματα πως να σου προτεινω κατι.Δεν μου λες να σου προτεινω ενα ταμπλετ μεταξυ 2 ταμπλετ...εκει ειναι λογικη συγκριση. Αν θες για να παιζεις και εισαι και απο αυτους που παιζουν τα pro fifa nka μπλα μπλα παρε το ps4. Aν θες για ιντερνετ παντου και διαφορες εφαρμογουλες τετοιου τυπου παρε ipad. Παντως μην παρεις ipad αν εχεις σκοπο το παιχνιδι και μονο... 1
mdr21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για να συγκρινεις ipad και ps4 θα σου ελεγα να παρεις το ps4.Το ipad ειναι γι αυτους που ξερουν τι θελουν να παρουν και που τους χρειαζεται μια ταμπλετα.Εσυ για να συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα σημαινει οτι δεν ξερεις. 1
georgeadams Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 To ipad θα το χαρεις πολυ περισσοτερο..Μονο μην βιαστεις...Θα βγει το καινουριο πολυ συντομα..Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές, Οκτώβριο ή Νοέμβριο. Αυτό είναι σύντομα αλλά όχι ΠΟΛΥ σύντομα. 1
ramarg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές, Οκτώβριο ή Νοέμβριο. Αυτό είναι σύντομα αλλά όχι ΠΟΛΥ σύντομα. Σωστό και αυτό..Αλλά το καλοκαίρι έχουμε αλλού το μυαλό μας έτσι κι αλλιώς ! Θα περάσει το 3μηνο χωρίς να το καταλάβουμε..
wantone Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εχω pS3 και iPad 2. Και τα δυο τα εχω χρησιμοποιησει πολυ (στο ps3 μου χαλασε το bd και πληρωσα για refurbished). Πιστευω οτι πρεπει να τα παρεις και τα δυο. Αν πρεπει να παρεις κατι τωρα μαλλον PS4 και σε μερικους μηνες iPad το νεο μοντελλο. Ειναι αργα για το τωρινο μοντελλο γιατι τα iPad εχουν 3 χρονια μονο ωφελιμη ζωη.
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εχω pS3 και iPad 2. Και τα δυο τα εχω χρησιμοποιησει πολυ (στο ps3 μου χαλασε το bd και πληρωσα για refurbished). Πιστευω οτι πρεπει να τα παρεις και τα δυο. Αν πρεπει να παρεις κατι τωρα μαλλον PS4 και σε μερικους μηνες iPad το νεο μοντελλο. Ειναι αργα για το τωρινο μοντελλο γιατι τα iPad εχουν 3 χρονια μονο ωφελιμη ζωη. Μόνο που στο playstation παιζεις μονο παιχνιδια..Κανεις δεν το χρησιμοποιει για broswing,και αν το χρησιμοποιει ειναι αθλια αργο να κανεις surf και να γραφεις με το κοντρολερ στον broswer.Χώρια ο extra εξοπλισμος,καλοι τιτλοι παιχνιδιων..Ολα αυτα ειναι ενα μεγαλο ποσο σίγουρων πρόσθετων εξοδων.. Το ipad δεν σε φορτώνει με περιττά έξοδα.Αν θέλεις αγοράζεις εφαρμογές.Αν δεν αγορασεις εχεις free.Και κανει και αλλες 500 δουλειες.Ενώ το ps ειναι καθαρα για παιχνιδια και πολυωρο καψιμο σε ένα καναπέ. Το ipad το απολαμβανεις πολύ περισσότερο.Είναι και φορητό.Οταν λες 3 χρονια ωφελιμη ζωη τι ακριβως εχεις στο μυαλό σου ? Για εμενα ισχύει το αντίστροφο.Πρώτα ipad,μετά ps.
wantone Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κοιτα, τα παιχνιδια που παιζεις στο ιΠαντ ειναι χαμηλου επιπεδου. Στο PS4 μπορεις για παραδειγμα να παιξεις multiplayer Call of Duty με εκατομυρια αλλους παικτες το οποιο ειναι αλλη εμπηρεια. Εγω μονο γιαυτο το αγορασα το 3 το 2008. Κατι αλλα παιχνιδια που αγορασα τα πουλησα αμεσως. Τωρα μιλαμε 6 χρονια μηχανημα, ενα παιχνιδι 30 ε και, αν δεν χαλασει, παιζει πολυ καλα σε 1080 κακ οταν βαριεμαι παιζω online και ειναι ακομα ενδιαφερον. Επισης μπορεις να δεις ταινιες σε HD αν πληρωσεις οπως και στο iPad. Το ipad στα 3 χρονια θελει αλλαγη γιατι θα γινει υπερβολικα αργο κυριως λογω της μνημης που βαζει η Απλ και ειναι λιγη.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πως μπορείς να συγκρίνεις αυτές τις δύο συσκευές?? Τι κοινό έχουν δηλαδή? Δε νομίζω ότι μπορεί να δοθεί απάντηση πέρα από το τι θα ήθελε ο καθένας να αγοράσει αυτή τη στιγμή
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κοιτα, τα παιχνιδια που παιζεις στο ιΠαντ ειναι χαμηλου επιπεδου. Στο PS4 μπορεις για παραδειγμα να παιξεις multiplayer Call of Duty με εκατομυρια αλλους παικτες το οποιο ειναι αλλη εμπηρεια. Εγω μονο γιαυτο το αγορασα το 3 το 2008. Κατι αλλα παιχνιδια που αγορασα τα πουλησα αμεσως. Τωρα μιλαμε 6 χρονια μηχανημα, ενα παιχνιδι 30 ε και, αν δεν χαλασει, παιζει πολυ καλα σε 1080 κακ οταν βαριεμαι παιζω online και ειναι ακομα ενδιαφερον. Επισης μπορεις να δεις ταινιες σε HD αν πληρωσεις οπως και στο iPad. Το ipad στα 3 χρονια θελει αλλαγη γιατι θα γινει υπερβολικα αργο κυριως λογω της μνημης που βαζει η Απλ και ειναι λιγη. Aνάλογα με τη χρηση που το προορίζει ο καθένας... Και εγώ έχω το 3 slim και το εχω να κάθεται. Η δίψα του playstation ειναι προσωρινη..Θα ξεθυμάνει πολύ σύντομα.Εκτός και αν είσαι καμμένος με κανένα pro. Απο εκεί και πέρα δεν σου χρειάζεται περαιτέρω. Τα ipad δεν εχουν περιορισμενο χρονο ζωης. Οτι κανουν τη πρωτη μερα που το αγορασες το κανουν μεχρι το τελος. Δεν υστερουν σε κατι. Εκτός των αλλων αν ειναι να δινεις 30ευρω για καθε τιτλο σου βγαινει 3πλασια η τιμη του.Απο την αλλη μόνο δεν λεει να αγορασεις ps4 και γενικα παιχνιδομηχανη για να εχεις ενα παιχνιδι !! Καλύτερα παίξε κατι online στο λάπτοπ. Αγοραζοντας ps ειναι σα να υπογραφεις συμβολαιο οτι συντομαι ερχομαι να ριξω κι άλλα χρήματα.. Αν δεν ρίξεις το ps ειναι ενα διακοσμητικό. Αντίθετα στο app store με 30 ευρώ αγοράζεις 30 εφαρμογές.Χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό.Εχει δισεκατομυρια εφαρμογες,και οι περισσότερες δωρεάν.Οι καλές ξεκινούν από 0,89 λεπτά.Και δεν κάνει μόνο μία δουλειά. Πλεον οπως εχουν αναπτυχθει τα ταμπλετ (ειδικά τα ipad), παρακαμπτεις ανετα τον υπολογιστη για πάρα πολλές δουλειες..
wantone Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οπως ειπα εχω PS3 απο το 2008 και iPad απο το 2011. Και τα δυο μηχανηματα εβγαλαν τα λεφτα τους με το παραπανω και τα δυο ειναι αριστες αγορες. Διαφωνω με αυτα που γραφεις παραπανω. Το καθενα εχει καποια ισχυρα ατου και καποια πραγματα που τα κανει αλλα οχι με μεγαλη επιτυχια.
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η απάντηση είναι too easy! Παίρνεις τωρα το iPad και σε κανένα χρόνο που θα πέσει και η τιμή και θα βγουν αρκετοί τίτλοι τσιμπας και το ps4! Μη ζοριζεσαι άλλο!
aret1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παίρνεις PS4 λιώνεις στο παιχνίδι και για αλλαγή χτυπάς ένα android tablet για το χαβαλε και τη φορητότητα (παραλία, μπαλκόνι) όπως και τη χαμηλή τιμή ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις