Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έφτασε η ώρα για αλλαγή κινητού.... έχω 1 Desire x  όπου είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ και 18 μήνες,

ήρθε η στιγμή της αλλαγής όμως.

Δέν έχω πρόβλημα αν θα είναι android η windows phone το budget μου είναι 200€ και η χρήση που κάνω είναι apps, e-mail, games,gps. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους! 

Δημοσ.

άμα δεν θες να μπλέξεις με τελωνείο κτλ από κίνα τότε υπάρχει το moto g στα 158 ευρώ όπου έχω διαβάσει ότι είναι γρήγορο και έχει καθαρή έκδοση androind!

Δημοσ.

Αφού θες για apps,games etc τότε δεν νομίζω να είναι και τόσο κατάλληλο το windos phone. Πάρε αυτό που σου πρότεινα από ελλάδα δηλαδή το moto g και θα είσαι κομπλε.

Δημοσ.

Amazon SG3 με 130 λίρες used από εταιρεία. Εγώ αγόρασα το Φλεβάρη στην Αγγλία το SG3mini με 90 λίρες, Q2 unlocked. Άριστο. Με το κουτί με τα όλα τοu και ας ήταν used από εταιρεία. Αν έχεις εμπειρία από τέτοιες αγορές δεν υπάρχει λόγος να πάρεις από Ελλάδα κινητό. Εδώ δυστυχώς, παρουσιάζουν το GT3 7 inch σαν καινούργιο μοντέλο...

Αν θες να αγοράσεις από Ελλάδα κοίτα για καινούργια κανά lumia ή μεταχειρισμένα από εδώ το insomnia και τη χρυσή ευκαιρία. 

Αδερφέ, επίσης, σε ξορκίζω ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ TURBO-X κινητό! Ουτέ καν να περάσει από το μυαλό σου αυτή η επιλογή!  :-)

Δημοσ.

Φίλε εγώ πήρα το thl t100s από merimobiles σήμερα έχει γύρο στα 195 ευρώ τρομερό κινητό αποστολή με Singapore post χωρίς τελωνείο ρίξε μία ματιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...