Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι λιγο καιρο στο insomnia και δεν εχω μαθει καλα τα πραγματα γτ δν εχω δουλεψει περαν της αντικαταβολης. βρηκα μια ευκαιρια ( ετυχε  βεβαια που ειναι στο σιτε της χρυσης ευκαιριας). ο πωλητης μου λεει οτι το κινητο ειναι στην πενα και γενικα οτι λενε ολοι αλλωστε. αλλα μ ζητα να γινει καταθεση στην τραπεζα γιατι χρειαζεται τα λεφτα αμεσα γτ ειναι σε αναγκη. αν γινει κ το κινητο βγει χαλασμενο κλειδωμενο κλεμμενο ψευτικο ή οτιδηποτε αλλο μπορω να παρω τα λεφτα αυτα πισω? αν οχι τα λεφτα τα χανω τελειως? τι μπορω να κανω σε τετοιεσ περιπτωσεις?

Δημοσ.

Ναι, προφανώς σε άμμεση κατάθεση σε τρίτο πρόσωπο δε μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα γίνει. Μπορεί να είναι απατεώνας και να ζητήσει από εσένα και άλλους 3 ταυτόχρονα τα λεφτά και να μη πάρει κανείς σας τίποτα. Εκεί έρχετε το εκάστωτε ιστορικό εάν έχει από εμπειρίες προηγούμενων χρηστών οι οποίοι έκαναν συναλλαγές μαζί του (η οποία ιστοσελίδα δε πρέπει να έχει).

Δημοσ.

Το ξεχνας, μονο χερι με χερι

παιδια ειμαι λιγο καιρο στο insomnia και δεν εχω μαθει καλα τα πραγματα γτ δν εχω δουλεψει περαν της αντικαταβολης. βρηκα μια ευκαιρια ( ετυχε  βεβαια που ειναι στο σιτε της χρυσης ευκαιριας). ο πωλητης μου λεει οτι το κινητο ειναι στην πενα και γενικα οτι λενε ολοι αλλωστε. αλλα μ ζητα να γινει καταθεση στην τραπεζα γιατι χρειαζεται τα λεφτα αμεσα γτ ειναι σε αναγκη. αν γινει κ το κινητο βγει χαλασμενο κλειδωμενο κλεμμενο ψευτικο ή οτιδηποτε αλλο μπορω να παρω τα λεφτα αυτα πισω? αν οχι τα λεφτα τα χανω τελειως? τι μπορω να κανω σε τετοιεσ περιπτωσεις?

Δημοσ.

με γενικη μεταφορικη οχι? με ελτα ξερω πως ουτε κατα διανοια αλλα για Γ.Μ εχω ακουσει πως γινεται

του ζητάς του αποστολεα να δώσει εκ των προτέρων εντολή στην εταιρία ταχυμεταφορών να επιτρέψει τον έλεγχο του περιεχομένου από τον παραλήπτη πρό της παράδοσης, οπότε και οι εταιρίες το δέχονται. δεν ισχυει κατι τετοιο ?

Δημοσ.

αλλα μ ζητα να γινει καταθεση στην τραπεζα γιατι χρειαζεται τα λεφτα αμεσα γτ ειναι σε αναγκη. 

αυτό εμένα δε μου κάθεται καθόλου καλά.

δηλαδή βιάζεται τόσο πολύ που δε μπορεί να περιμένει να τα πάρει με αντικαταβολή.

να υποθέσω το κινητό είναι κανένα iphone; ή καμιά άλλη ναυαρχίδα;

ξέχασε τον τελείως. ούτε με αντικαταβολή δε θα το αγόραζα.

αμφιβάλλω ότι θα λάβεις αυτό θα συμφωνήσετε

Δημοσ.

ναι iphone ειναι. Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις σας

κλασσική περίπτωση, όπως το υποψιάστηκα.

άστο φίλε δε πρόκειται να σου στείλει τίποτα.

απάτη είναι

Δημοσ.

είχα πέσει και εγώ θύμα απάτης και τώρα δεν πρόκεται να την πατήσω πάλι. ήταν μια γνωστή μου που ήθελε το σ4 και το βρήκα σε πολλή καλή τιμή ( 250 ευρώ -σφραγισμένο κτλ) Μου ζήτησε προκαταβολή 20 ευρώ και της τα έβαλα στο λογαριασμό της. Μετά άρχισε να μην απαντάει κτλ και έτσι δεν μου έστειλε τίποτα τελικά! όποτε προσοχή σε τέτοιες αγγελίες.

Δημοσ.

μαλιστα ευχαριστω ρε παιδια. βρηκα iphone 5 σφραγισμενο με εγγυηση απο απλε στορε και ειναι απο σαλονικα. κ μου κανει μια προκαταβολη μεσω τραπεζης με web-banking για να εχεις κ εσυ κ εμεις το κεφαλι μας ησυχο. αλλα απο οτι φαινεται κ συμφωνα με αυτα που ειπε ο φιλος eddie1996 δν αξιζει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...