than96 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλημερα insomniacs. εχω ενα προβληματακι.. επειδη εχουμε μια prepayd και εχω κανει αρκετες αγορες ανω των 200 ευρω και θα ηθελε ενας φιλος μου να κανει αγορα των 100 ευρω.. και η μητερα μου προβληματιζεται οσον αφορα το προβλημα με την εφορια! αν παμε με τον φιλο μου και κανει αυτος καταθεση με το ονομα του σε μια αλλη καρτα στην οποια εγω θα την συνδεσω στο paypal αργοτερα... αν κανει την καταθεση των χρηματων ο φιλος μου θα ειναι σαν εσοδο αν δεν κανω λαθος.. και ετσι θα μπορεσω να παραγγειλω χωρις προβλημα και χωρις φοβο απο εφορια? αν κανω λαθος ενημερωστεμε γιατι δεν θελω εφοριοκυνηγιτο! καλη μερα σε ολους
torq Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 φίλε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. χρειάζεται εκκαθαριστικό του κατόχου της κάρτας καθώς και του ατόμου που θα κάνει την κατάθεση. νομίζω γίνεται δουλειά και με αντίγραφο της φορολογικής (Ε1) αλλά δεν είμαι σίγουρος. επίσης απαιτείται υπεύθυνη δήλωση η οποία κατατείθεται στην εφορία. κρατάτε το ένα αντίγραφο εσείς το άλλο μένει στην εφορία. πιθανον θα γίνει ένας τυπικός έλεγχος. αν βρεθεί τίποτα περίεργο την έκατσες
Xvipes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Να κάνω ρωτήσω και εγώ την ίδια σχεδόν ερώτηση? Έχω τράπεζα Πειραιώς με λογαριασμό ταμιευτηρίου και έχω συνδέσει το paypal εκεί πάνω. Μπορεί να δει η εφορία τι συναλλαγές έχουν γίνει και να με φορολογήσει ανάλογα? Όταν αγοράζω κάτι από το ebay μέσο paypal φαίνεται κάπου? 1
than96 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Να κάνω ρωτήσω και εγώ την ίδια σχεδόν ερώτηση? Έχω τράπεζα Πειραιώς με λογαριασμό ταμιευτηρίου και έχω συνδέσει το paypal εκεί πάνω. Μπορεί να δει η εφορία τι συναλλαγές έχουν γίνει και να με φορολογήσει ανάλογα? Όταν αγοράζω κάτι από το ebay μέσο paypal φαίνεται κάπου? ναι φιλε μου φαινεται στα παραστατικα σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα