mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Οθονη ναι οσο για την μπαταρια το S4 δεν φημιζετε για αυτη δεν εχετε κουραστει με αυτην την καραμελα? θες να με αναγκασεις να upload-αρω σκρινσοτ που δειχνει 10-15% στις 4 μερες (ομολογουμενως με μηδαμινη χρηση αλλα οσο ναναι....4 μερες ειναι αυτες...)
kataramenos32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δεν εχετε κουραστει με αυτην την καραμελα? θες να με αναγκασεις να upload-αρω σκρινσοτ που δειχνει 10-15% στις 4 μερες (ομολογουμενως με μηδαμινη χρηση αλλα οσο ναναι....4 μερες ειναι αυτες...) Ρε παιδιά γιατί θίγεστε τόσο πολύ μόλις κάποιος πει κάτι για τη συσκευή σας; Ξέρω πολύ καλά πόσο κρατάει η μπαταρία του. Με κανονική χρήση 1.5 μέρα το πολύ και με βαριά με το ζόρι σου βγάζει τη μία
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δεν θιγομαι..αλλιως σε καθε θρεντ "ταδε κινητο vs galaxy s4" θα πεταγομουν σαν πορδη να εκθειαζω το σ4 λες και εχω μετοχες στην σαμσουνγκ. Ενω αποδεχομαι οτι καποια αλλα κινητα εχουν "καποια" εκ των χαρακτηριστικων τους καλυτερα του σ4 , εχω κουραστει να ακουω το "χαλια μπαταρια το σ4" τι χαλια? εμενα κατα μεσο ορο με ελαχιστη χρηση μου βγαζει 2 μερες , και το φορτιζω εκει γυρω στο 10-15% , αν κανω καποια πιο εντονη χρηση , 1,5 μερα. Αν εινα δυνατον , σμαρτφον ειναι , δεν ειναι το νοκια 3210! αμα το λιωσεις εννοειται οτι δεν θα κρατησει ουτε μερα...απο που προκυπτει ομως το "χαλια η μπαταρια του σ4" εδω σου λεω σε αναμονη (γιατι ειχε ελαχιστη ως μηδαμινη χρηση)..μου εβγαλε 4 μερες...το λες αυτο δηλ χαλια? μπορει αλλα σμαρτφονς να εχουν καλυτερη μπαταρια...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι του σ4 ειναι ΧΑΛΙΑ.. αυτο κατ'εμε ειναι παραπληροφορηση για καποιον που σκεφτεται να παρει σ4.Μπορει να πασχει σε αλλα σημεια αλλα σιγουρα οχι στην μπαταρια. Αυτα ΥΓ: οριστε https://www.dropbox.com/s/n9wcv3xhydb27se/Screenshot_2014-06-11-02-42-35.png
farcry2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ποιο s4 έχεις; στο εξωτερικο ποσο το εχουν?
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ποιο s4 έχεις; το κλασικο "ελληνικο" σ4 http://www.gsmarena.com/samsung_i9500_galaxy_s4-5125.php με τους 4 πυρηνες , και στο σκρουτζ το βλεπω να ξεκιναει απο τα 350ευρω και να ανεβαινει αν μπορεις να τσιμπησεις την εκδοση με τους 8 πυρηνες ακομα καλυτερα....αν και αυτη απο οσο καταλαβαινω δεν κυκλοφορει ελλαντα.
kataramenos32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 δεν θιγομαι..αλλιως σε καθε θρεντ "ταδε κινητο vs galaxy s4" θα πεταγομουν σαν πορδη να εκθειαζω το σ4 λες και εχω μετοχες στην σαμσουνγκ. Ενω αποδεχομαι οτι καποια αλλα κινητα εχουν "καποια" εκ των χαρακτηριστικων τους καλυτερα του σ4 , εχω κουραστει να ακουω το "χαλια μπαταρια το σ4" τι χαλια? εμενα κατα μεσο ορο με ελαχιστη χρηση μου βγαζει 2 μερες , και το φορτιζω εκει γυρω στο 10-15% , αν κανω καποια πιο εντονη χρηση , 1,5 μερα. Αν εινα δυνατον , σμαρτφον ειναι , δεν ειναι το νοκια 3210! αμα το λιωσεις εννοειται οτι δεν θα κρατησει ουτε μερα...απο που προκυπτει ομως το "χαλια η μπαταρια του σ4" εδω σου λεω σε αναμονη (γιατι ειχε ελαχιστη ως μηδαμινη χρηση)..μου εβγαλε 4 μερες...το λες αυτο δηλ χαλια? μπορει αλλα σμαρτφονς να εχουν καλυτερη μπαταρια...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι του σ4 ειναι ΧΑΛΙΑ.. αυτο κατ'εμε ειναι παραπληροφορηση για καποιον που σκεφτεται να παρει σ4.Μπορει να πασχει σε αλλα σημεια αλλα σιγουρα οχι στην μπαταρια. Αυτα ΥΓ: οριστε https://www.dropbox.com/s/n9wcv3xhydb27se/Screenshot_2014-06-11-02-42-35.png Ειπε κανενας ρε αδερφε οτι ειναι χαλια η μπαταρια του S4???Χαρακτηριστικα γραφω οτι δεν φημιζεται οχι οτι ειναι χαλια,μην μπερδευεστε παρακαλω. Ποιο s4 έχεις; Αν ειναι να πας σε S4 η θα δεις αυτο που εχει ο μπηχτης με Snap600 δηλαδη το 9505 η θα δεις για το 9506 με Snap 800.Πιο απλα δεν γινεται να σου τα πουμε.Αριστες συσκευες ειναι οποια και να παρεις ευχαριστημενος θα εισαι!!!
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ειπε κανενας ρε αδερφε οτι ειναι χαλια η μπαταρια του S4???Χαρακτηριστικα γραφω οτι δεν φημιζεται οχι οτι ειναι χαλια,μην μπερδευεστε παρακαλω. ναι οκ , ας παιξουμε με τις λεξεις δηλ αν πω "δεν φημιζεσαι για τα εξυπνα ποστς σου" ...δεν πιστευω να προσβληθεις (εκπαιδευτικο παραδειγμα εφερα δεν υπονοοω κατι ) οπως προειπα δεν ειμαι ουτε φανμποι της σαμσουνγκ ουτε καμμιας αλλης εταιριας..αλλα δεν γουσταρω τις ανακριβειες για ενα προιον που χω απο πρωτο χερι εμπειρια. that's all.
farcry2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 το κλασικο "ελληνικο" σ4 http://www.gsmarena.com/samsung_i9500_galaxy_s4-5125.php με τους 4 πυρηνες , και στο σκρουτζ το βλεπω να ξεκιναει απο τα 350ευρω και να ανεβαινει αν μπορεις να τσιμπησεις την εκδοση με τους 8 πυρηνες ακομα καλυτερα....αν και αυτη απο οσο καταλαβαινω δεν κυκλοφορει ελλαντα. ποιο εχει 8 πυρηνες δωσε λινκ
kataramenos32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ναι οκ , ας παιξουμε με τις λεξεις δηλ αν πω "δεν φημιζεσαι για τα εξυπνα ποστς σου" ...δεν πιστευω να προσβληθεις (εκπαιδευτικο παραδειγμα εφερα δεν υπονοοω κατι ) οπως προειπα δεν ειμαι ουτε φανμποι της σαμσουνγκ ουτε καμμιας αλλης εταιριας..αλλα δεν γουσταρω τις ανακριβειες για ενα προιον που χω απο πρωτο χερι εμπειρια. that's all. Δεν ειναι καθολου ανακριβιες και δεν παιζει κανενας εδω μεσα γιατι δεν μιλαμε για τη δικη μας τσεπη αλλα για του TS και για του καθε TS.Οταν μπαινω και γραφω μια αποψη για ενα προιον τη γραφω απο προσωπικη εμπειρια και μονο και οχι απο γνωμες τριτων.Χρηστης samsung ειμαι και εγω και γι'αυτο ουδεποτε υπονοησα οτι εισαι fanboy η κατι αλλο.Αν ηταν να γραφουμε αποψεις με βαση αυτα που λεει ο καθε ενας στο ιντερνετ θα ειχαμε καψει κοσμο και κοσμακη εδω μεσα.Αν παρατηρησεις τα ποστ μου σε καθε περιπτωση ημουν και ειμαι αντικειμενικος
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ποιο εχει 8 πυρηνες δωσε λινκ κατσε γιατι τα χει κανει σκατα η σαμσουνγκ υπαρχουν τρεις εκδοσεις του σ4 http://www.gsmarena.com/samsung_i9505_galaxy_s4-5371.phpμε snapdragon 600 4πυρηνος 1.9ghz http://www.gsmarena.com/samsung_i9506_galaxy_s4-5542.phpμε snapdragon 800 4πυρηνος 2.3ghz http://www.gsmarena.com/samsung_i9500_galaxy_s4-5125.phpμε Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 το τελευταιο μοντελο στην ουσια εχει 2 επεξεργαστες που δεν δουλευουν μαζι απο οτι εχω καταλαβει..αλλα δουλευει ο ενας με τους 4 πυρηνες και οταν χρειαστει μπαινει και παιζει μπαλα και ο 2ος επεξεργαστης με τους αλλους 4 πυρηνες... για μενα προσωπικα αν ειχα καβλα να δωσω λεφτα σε σ4 θα πηγαινα στο τελευταιο μοντελο με τους 8 πυρηνες αλλα οπως ειπα δεν εχει ερθει ελλαδα πρεπει να αγοραστει απεξω.Οποιος μπορει να συμβιβαστει με ενα εκ των 2 πρωτων μοντελων το κανει. Αλλιως αν δεν εχει κολλημα με μαρκα και μοντελο κοιταει και σε αλλα κινητα....απλα πραγματα.
farcry2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Samsung I9506 Galaxy S4 δεν το έχει στο skroutz
kataramenos32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Samsung I9506 Galaxy S4 δεν το έχει στο skroutz Νομιζω πως δεν κυκλοφορει επισημα Ελλαδα οπως και το 9500
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 εδω περα δειχνει σε πινακακι που κυκλοφορησαν τα διαφορα μοντελα του σ4 http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S4 τα μοντελα που μας ενδιαφερουν ειναι το Ι9500 , Ι9505 , Ι9506 , Ι9505G Το 1ο ειναι το 8πυρηνο και τα υπολοιπα 3 ειναι τα 4πυρηνα.Ολα κυκλοφορησαν παντου (στις χωρες τελοσπαντων που τα κυκλοφορησε η σαμσουνγκ) εκτος απο το Ι9505G που κυκλοφορησε μονο στην αμερικανικη αγορα.Το G ειναι το ιδιο με το μοντελο χωρις το G , εκτος του γεγονοτος οτι εχει "καθαρο" android πανω χωρις τις μαλακιες της σαμσουνγκ , και ξεκλειδωτο bootloader..η χαρα του xda δηλ. Επισης ενδιαφερον εχει να δουμε στο πινακακι οτι το 8πυρηνο μοντελο δεν εχει υποστηριξη 4g/lte. Τελος απο οτι καταλαβαινω οι ελληνικες εταιριες φερανε στην ελλαδα μονο το Ι9505 ..οποτε αν θες καποιο απο τα αλλα μοντελα , μονο απο εξωτερικο με ο,τι αυτο συνεπαγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα