Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο φαντάρος που εμφανίζεται σε όλες τις φωτογραφίες πρέπει να μπαίνει insomnia

αναμένουμε την γνώμη του 

χαχαχαχα, παιζει κονε ? :P

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

άμα κάνω πως ρεύομαι τώρα, θα με μπανάρουν όχι μόνο από το ινσόμνια, αλλά από όλο το ίντερνετ. Ναι. Καταραμένε Τούφα, σ' αγαπώ, θα σου το λέω κάθε χρόνο τέτοια μέρα, γαμώ την σκοδαλιά σου γαμώ...

Δημοσ.

Είμαι νούμερο ένα κι άμα θέλεις έλα 
αν μπορείς να ξεπεράσεις την τελειότητα
είμαι νούμερο ένα σ'ο,τι κάνω κι 'έλα 
αν μπορείς να ξεπεράσεις μια θεότητά

Πώς να το πιστέψεις πως είμαι ανώτερος
είσαι ανθρωπάκι και είμαι ένας θεός
γι αυτό με κράζει με ξανακράζεις 
κι εγώ το μόνο που απαντώ

Με κράζεις, με θαυμάζεις 
το ξέρω απ τη ζήλια σου έτσι φέρεσαι 
με κράζεις με θαυμάζεις κι όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ
Είμαι είδωλο είδωλο ακόμα και τον εαυτό μου τον πρόσκυνω
γιατι μπορώ γιατί είμαι είδωλο ςείδωλο το χω πιστέψει
και το μυαλό σου δε μπορεί να το χωνέψει 

Είμαι παίχτης άλλος, "KING" γράφει ο καβάλος
σε χρυσό μεταμορφώνω ο,τι βλέπω και ακουμπώ.. 
Είμαι εγώ το χρήμα και σε κάθε βήμα 
τρέμει η Γη και τη Σελήνη έχω για μπρελόκ 

Πώς να το πιστέψεις πως είμαι ανώτερος
είσαι ανθρωπάκι και είμαι ένας θεός
γι αυτό με κράζει με ξανακράζεις 
κι εγώ το μόνο που απαντώ

Κρα κρα κρα κάνε δε πειράζει
κρα κρα κρα κρα σου λέω δε με νοιαζει

Δημοσ.

τουφας?χαθηκε αυτη η ψυχη..

η σκορδαλιά του όμως θα είναι πάντα εδώ, στην καρδιά μας, στην ψυχή μας, στο στομάχι μας...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι βρίσκω την κίνηση αρκετά πρωτότυπη (για τα δεδομένα που έχουμε συνηθίσει) και εύστοχη. Δεν μπορώ να σκεφτώ χτυπητά μειονεκτήματα, αντίθετα:

1) Γιατί να πληρώνει ο πολίτης υπερβολικά ποσά σε περίπτερα/πλανόδιους και να μην παίρνει το σημαιάκι τσάμπα; Τίθεται βέβαια θέμα ζημίας των δεύτερων, αλλά υπάρχει λύση: ορίζει το κράτος τα συγκεκριμένα περίπτερα/stands ως pick-up points, πληρώνοντας τους για την εξυπηρέτηση. Και να περισσέψουν σημαιάκια, χαμένα δεν πάνε γιατί υπάρχουν τόσες αργίες. Έτσι οι παρελάσεις έχουν χρώμα και παλμό, δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και ο πολίτης νιώθει ανταμοιβή για την προσφορά του.

2) Το σημαιάκι λειτουργεί σαν "αναγνωριστικό" και αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Αν χρειαστεί, σηκώνεις το σημαιάκι και τους λες "Είμαι καθαρός, κρατάω σημαιάκι. Μαχαιρώστε αυτόν που κρατάει τη Lifo".

3α) Φαντάροι αξιοποιούνται ουσιαστικά, σε δουλειές που μετράνε και

3β) Ο κόσμος έρχεται σε επαφή με τον ΕΣ, ο οποίος προωθεί το απλό και κοινωνικό του πρόσωπο.

4) Λύνεται το ζήτημα των σημαιοφόρων. Αλβανός μαθητής -> Δώσ' του το μικρό σημαιάκι να μη νιώθει ότι τον αποκλείεις, αλλά κράτα την κανονική σημαία για τα μεγάλα παιδιά.

Το μόνο που θα άλλαζα, θα ήταν η εναλλακτική προσφορά κονκάρδας-καρφίτσας γιατί δε βολεύονται όλοι να την κρατάνε για ώρα. Γενικά πάντως, ούτε εγώ τρελαίνομαι με τις παρελάσεις, αλλά το συγκεκριμένο τώρα, αντικειμενικά, δε σηκώνει γκρίνια. Άμα ψάχνετε αφορμές να κράξετε την πολιτεία, πείτε γι' αυτό...

έλεος δεν μοίρασε φούντα  

...γιατί μπορεί να μην είμαι απ' "αυτούς", αλλά βαθιά μέσα μας όλοι πιστεύαμε και το ξέρετε.

• Like 1
Δημοσ.

συνταγή για το ΑΠΟΛΥΤΟ γλυκό, το γλυκό των γλυκών, το γλυκό των θεών ναούμ:

υλικά:

1 μερέντα (μεγάλη κατά προτίμηση)

1 κουτάλι (μεγάλο κατά προτίμηση).

εκτέλεση:

παίρνουμε το κουτάλι, παίρνουμε και την μερέντα και της γαμάμε την μάνα όπως μόνο ο Παπακαλιάτης θα μπορούσε. Δεν σταματάμε αν δεν αδειάσει το κουτί. Αν έχουμε παιδιά, προτιμότερο είναι να κρυφτούμε στην κρεβατοκάμαρα, στην τουαλέτα, οπουδήποτε δεν θα μας πάρουν πρέφα.

P1080489_zpsa4hdokmq.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Την μερέντα την βάζεις στο ψυγείο πριν την κατεβάσεις μονοκοπανιά ή ζεστή από το ντουλάπι;

Δημοσ.

Εγώ την βάζω μια ώρα στο ψυγείο, και μετά την κρατάω με τις χούφτες να ζεσταθεί στα τοιχώματα. Παραμένει δροσερή, αλλά έχεις και χλατς χλατς.

Δημοσ.

είσαι ψυχάκιας ε. Δηλαδή, ή έχεις προνοήσει και ήξερες μια ώρα πριν σου έρθει η όρεξη να φας μερέντα, ή έχεις υπομονή και από την στιγμή που σου έρχεται η όρεξη περιμένεις μια ώρα. Είσαι ψυχάκιας ε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ γενικώς τις παρελάσεις κατακρίνω ως ακριβούτσικο και παρωχημένο σόου, τα σημαιάκια είναι απλά σύμπτωμα.

Αυτο. 

Δεν μπορω να καταλαβω τη φαση της στρατιωτικης παρελασης. Σε φαση τι "Εχουμε στρατο, δειτε, πεταμε και αεροπλανα, γαμω?". 

Ασε που θεωρω πως ενισχυονται μιλιταριστικα σκεπτικα εστω και υποσυνειδητα. Τεσπα τα 2 μου σεντς απλα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...