TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 θα γίνω τσικουλάτα τσικιμπάμπο Τσικουλάγης; Ενας άνθρωπος, τόσο ονόματα. Από τότε που σε μάλωσα για τις ελλείψεις σου στο ελληνικό λεξιλόγιο παρατηρώ ότι έχεις βελτιωθεί στη νεοελληνική γλώσσα Πότε έγινε αυτό; Πάντα με θυμάμαι να ζουράρω επιτυχώς. 1
SaveCucumber Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Φίλε έχεις skype? Dude... Είμαι ο ινσομνιαΚ, οι ιδέες δεν έχουμε υλική υπόσταση. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Dude... Είμαι ο ινσομνιαΚ, οι ιδέες δεν έχουμε υλική υπόσταση. 1
tehAllantin Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Βλέπω τους πανηγυρισμους στο 3ο γκολ της μπαρτσελόνα που οι παίχτες έγιναν κάπως όπως η παρακατω εικόνα: Και πραγματικά αναρωτήθηκα, δεν ξέρω αν το έχουμε αναλύσει ποτέ. ΤΙ ΛΕΝΕ όταν ειναι ολοι αγκαλιασμένοι εκει κάτω; "ΠΩΩΩΩΩ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕ, ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΡΙΜ!!!" "Ρε μαλακες, μου πατατε τα αρχίδια" "Ρε μλκ νευμαρ, τι πέταξες πάλι;" Κλπ, αλήθεια, τι σκέφτεστε εσείς ότι λένε; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 "πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε οε!" ελεύθερη μετάφραση... 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ο καθένας τα δικά του ρε τρελέ. Πάνω στην γκαύλα της στιγμής ότι να'ναι λένε χωρίς να το πολυαναλύσουν.
tehAllantin Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ο καθένας τα δικά του ρε τρελέ. Πάνω στην γκαύλα της στιγμής ότι να'ναι λένε χωρίς να το πολυαναλύσουν. και ο καθένας στη γλώσσα του
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ρε γμτ διαβασα/ειδα review κινητου απο myphone κι εχω μεινει μαλακας. ΟΚ, περα απο χαρακτηριστικα ο τυπος δε λεει και τιποτα ουσιωδες. Δλδ ούτε δειγμα απο καμερα δεν εχει! Και αυτοι πληρωνονται κιολας;;;; Τετοιες περιγραφες γραφω και γω....
linkin Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τι κάθομαι εγώ ο μαλαξ και ξεκινάω επιστημονικές συζητήσεις με άσχετα άτομα? Είδε η άλλη το Lucy χθες και μας έχει πρήξει τους όρχεις πρωινιατικα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις