viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Viper θέλω άποψη για το Maggie.Με πήρε τηλέφωνο ο θείος από το NOLA και μου είπε ότι ο Arnold είναι καλός και θα μου στείλει κατευθείαν την 720p web-dl έκδοση με DHL. Τωρα το κατεβάζει ο σέρβερ. Επίσης τι ειναι NOLA?
linkin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τελικός προορισμός: dc DC τα σπάει αν και πολυ ακριβό, καμία σχέση με νορλανς
MT60RS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ειμαι σιγουρος πως δε σας καιει και ιδιαιτερα αλλα μπαμ και κατω ή σταδιακα; Εχεις κανα περιεργο (απο αυτα που δεν εχω ακουσει ή δεν πετυχαινω στο net) tip;
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 καλά που είμαι 25 ! σε κανα χρόνο max θα κοιτάξω για 600+ προς το παρών θα αρκεστώ σε κανα σκούτερ για να κάνω δουλειά μου κ θα μαζέψω κανα 4k για μεταχειρ lel Scooter r4oldppl... Παρτο...
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τωρα το κατεβάζει ο σέρβερ. Επίσης τι ειναι NOLA? New νορλανς Δουλεύω τον mniaK
MT60RS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ψαξε για "highside" και "lowside" και ριξε μια ματια εκει http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=7 και ο θεος μαζι σου 1
SaveCucumber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 DC τα σπάει αν και πολυ ακριβό, καμία σχέση με νορλανς Αδερφέ, μιλάς σε έναν καρχαρία. :·) Πάω dc έχοντας κλείσει 3 συμβόλαια για consultancy. Ψάχνω να προσλάβω κόσμο... ;·)
g_alkis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τρεις μέρες τρώω παστίτσιο. Έχει να γελάσει κάθε πικραμένος όταν ανέβω στη ζυγαριά. 1
linkin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αδερφέ, μιλάς σε έναν καρχαρία. :·) Πάω dc έχοντας κλείσει 3 συμβόλαια για consultancy. Ψάχνω να προσλάβω κόσμο... ;·) Εσύ είσαι great white ψηλε μου. Τι consultancy κανεις?
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αντε ελατε ολοι Μanhattan, Brooklyn is too expensive..... Lol.... http://www.nytimes.com/2015/05/10/realestate/priced-out-of-brooklyn-try-manhattan.html?&moduleDetail=section-news-0&action=click&contentCollection=Real%20Estate®ion=Footer&module=MoreInSection&version=WhatsNext&contentID=WhatsNext&configSection=article&isLoggedIn=false&pgtype=article
SaveCucumber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εσύ είσαι great white ψηλε μου. Τι consultancy κανεις?pm Για γυναικεια γεννητικά όργανα. Ρε συ γω δεν έχω πρόβλημα να έρθω Μανχάτταν, πόσα μου δίνεις την ώρα; Ω ναι, η συμβουλευτική απο την πορνεία διαφέρει στην ώρα που διατηρείς τα ρούχα πάνω στο κορμί σου. 1
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 pm Για γυναικεια γεννητικά όργανα. Ρε συ γω δεν έχω πρόβλημα να έρθω Μανχάτταν, πόσα μου δίνεις την ώρα; Ω ναι, η συμβουλευτική απο την πορνεία διαφέρει στην ώρα που διατηρείς τα ρούχα πάνω στο κορμί σου. Lets say, 10k ph
SaveCucumber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 «Νομίζω πως αυτή η συζητηση πρέπει να γινει κατ'ιδιαν...»
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 «Νομίζω πως αυτή η συζητηση πρέπει να γινει κατ'ιδιαν...» M'αρεσεις...... you got the point
SaveCucumber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Από τη μια βραδιά στην αλλη, έγιναν όλα τόςο ξαφνικά! Ακόμα νιώθω τους χτύπους της καρδιάς μου να χτυπούν στα μηνιγγια μου καθώς έχανα την παρθενιά μου διαολοστελνοντας τη σιγουριά της μόνιμης δουλειάς και απο δω και μπρος μονο πια σεχ κι όπου πάει. Ελπίζω στη γρήγορη συνταξιοδότηση. Να προλάβω να γίνω κι εγώ μανούλα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις