Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο το χρημα, αλλα σου λεω, σε πιανει μια παρανοια....και σε συνδιασμο με τη ζεστη, ασε....

ναι μωρε μετα τση 15-20 σπαει...σε ποιο νησι εισαι αν επιτρεπεται?

ωρε εισαι κουρλη, 2τροχο τετοια εποχη που καθενας παει οπου θελει? ουτε. καν. 

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μακάρι να είχα τη φασαρία που έλεγες και να ήμουν σε νησι με θάλασσα , παρά να μείνω κιάλλο καλοκαιργιάτικα στο καζανι που λέγεται Θεσσαλονίκη .

Δεν παλεύεται αδερφέ η φάση εδω περα . Δεν το ξαναδοκιμάζω,αλλα ας όψεται η κατάσταση .

Δημοσ.

Γιατί τους αποκαλείς όλους "ψηλέ μου", τι ύψος έχεις; Δεν θα ησυχάσω αν δεν μάθω.

1,87, κανω  παρεα με παλικαρι πιο ψηλο απο μενα

επισης απο το να λεω "ρε μαλακα" η "φιλος" [που μου κανει κ λιγο ειρωνικο], καλυτερα το "ψηλε μου"

απλα πρεπει να προσεχω που το λεω, μη μου ξεφυγει σε κανα κοντο....

adon1s μια κ ειπες για σαλονικα ποτε δεν εχει τυχει να ρθω ρε συ, ειναι κ μακρια....some day....

Δημοσ.

adon1s μια κ ειπες για σαλονικα ποτε δεν εχει τυχει να ρθω ρε συ, ειναι κ μακρια....some day....

Για την εμπειρία και μόνο ναι .

Εναλλακτικά , αξίζει μόνο αν θες να πηγαινεις για αυθημερόν Χαλκιδικη για μπάνιο .

Κατατά φαντάσου , εγω οι ιδιος απαρνιέμαι την πολη μου .

Απνοια , υγρασια και 30+άρια  .....

thanks , i dont

Δημοσ.

η μέρα ειναι περίεργη , αρχικά ξύπνησα στις 5:30 απο όνειρο οτι ειχα καρκίνο και θα πεθαινα σε ενα μηνα
περπάτησα κανα 2ωρο να πάω σε κάτι δουλειές κ άρχισα και ένιωθα τόσο fucked up , ηταν πολύ περίεργο , οχι αδυναμία , πόνος κοντά στα μάτια και έβλεπα πως να το πω , σχεδόν illusions αλλα μου φαίνονταν ολοι οι ήχοι δυνατοί και άκουγα σαν βαβούρα . Δεν ηταν ίδια φάση με οταν εισαι φτιαγμένος , ηταν περίεργο
πάω για δουλειά , προπόνηση κ μετά απο 1,5 ώρα επιστρέφει η φάση , οπως ηρθε έφυγε σε λιγα λεπτά

πάω πριν να πάρω το λεωφορείο κ την ώρα που μπαίνω παει κ κάθετε ενας γέρος μπροστά στο λεωφορείο και του κάνει νόημα ο οδηγός να φύγει , αρχίζει ο γέρος να ουρλιάζει που ειναι το άλλο λεωφορείο και γιατι δεν ήρθε και δεν φευγω απο δω μέχρι να έρθει 
εκείνη την ώρα χτύπαγα το ticket , γυρίζω τον κοιτάζω κ του λεω ήρεμα : φυγε, τι σκατά να πεις , γέρος ειναι δεν νιώθει, σταματάει , πάει στην άκρη , φευγουμε.

μετά απο 5 λεπτά μπαινουν τρεις γυφτισες, μια μεγάλη που έμοιαζε μάνα τους και δυο teen που το έπαιζαν γκόμενες
οι δυο χτυπάνε ticket η μια απο τις teens τρέχει πίσω και γινεται ενας χαμός , ο οδηγός να φωνάζει να κατέβει , η γυφτοteen να πλακωνεται στις φάπες με μια γυναίκα επειδη της ειπε ποιος σε κυνηγάει μωρη και οτι σκατα θες
το άλλο γυφτοteen που ηταν όμορφο κ ηρεμο ειχε κάτσει και με κοίταζε στα ματια , lel ... της φωναζε η μάνα της αν έχει άλλο ticket κ αυτο ειχε χαζεψει , τελικά αυτό έδωσε το ticket στο άλλο το διάολο που δεν ειχε και κατεβηκε

το άλλο έμεινε κ συνέχισε να παίζει φάπες με όλο τον κόσμο , τραβομάλιγμα κ οτι θες , wtf ..
σε μια φάση λεω κανονικα οπως μιλάμε "αμα δε σκοτώσω σημερα δε θα το κάνω ποτέ"
γυρνάει ο γέρος δίπλα μου και με κοιτάει λες και του έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό

αχχα .. πω ρε πουστη .. τελικά ο οδηγός έτρεχε σα μανιακός να φτάσει στο σημείο που κατεβαινουν πάντα οι γυφτοί και ολα good
τι τραβάνε κ οι οδηγοί ..

Δημοσ.

Τρεις γύφτισσες - η πυραμίδα έχει 3 πλευρές

Οι 2 χτύπησαν εισιτήριο - 3-2=1 - η πυραμίδα έχει ένα μάτι στην κορυφή

Iloominatey confirmed

• Like 3
Δημοσ.

Χαλκιδικη ρε αντωνης που πας;;; Καλληκρατεια;

Οσο για σαλονικα τον χειμωνα ειναι να πας κατα τον Νοεμβριο....

Καλλικράτεια στο καινούριο και καμια Ποτίδαια .

Για πιο εξτρήμ καταστάσεις 1ο πόδι

Δημοσ.

Ασχετο, αλλά τωρα πεινασα και θα το πω. Χθες ψησαμε και ειχα παρει απο το Lidl μια σαλτσα για bbq με την ονομασια kentucky.

Ε είναι σαν κατι τελειες σάλτσες του TGI Friday's με ουίσκι φάση. Στην αρχη δε καταλαβαινα οτι με καιει. Αλλά μετά απο 1,5 λουκανικο Βουλγαρίας ηταν φωτιά.

Κόλαση μιλάμε. Ψαχνω ευκαιρια να ψησουμε για να τη φαω. :-D

Δημοσ.

Καλλικράτεια στο καινούριο και καμια Ποτίδαια .

Για πιο εξτρήμ καταστάσεις 1ο πόδι

Πανε αθυτο, αν μπορεις ομως με δικη σου ομπλερα και συναφη θα περασει ζαχαρη...

Οπως κατεβαινεις θα στριψεις αριστερα, μην κςτσεις πουθενα. Εγω την πατησα τρεις φορες εκει δυο για μπανιο και μια ταβερνα.αλλα η θαλασσα ονειρο, αν εχεις μασκα και βατραχοπεδιλα ακομα καλυτερα .

Στην μια οταν εστριψα δεξια, δυο καφεδες ενα φραπε και ενα φρεντο καπουτσινο εφερε αυτη δυο κρουσαν δυο κουκις δυο παγωτακια λες και τα ζητησα ή πεινουσα πληρωσα 10.5

Στην αλλη τι να σας φερω ενα φραπε και ενα φρεντο καπουτσινο, α μονο.φραπε σερβιρουμε. Ποσο θελεις 8 ευρω. Οτι αρπαξει ο κωλος τους δηλαδη. Τι με ρωταει τι θελω να μου φερει, ας πει εχω αυτα.

Βραδυ σε ταβερνα, αγγουροντοματα σε πιατακι του ελληνικου καφε μην το γαμησω, τεσσερα ευρω, ενα μιξ γκριλ 14 ευρω αλλα για να χορτασεις ηθελες δυο τετοια. Ζηταει ηβαπο διπλα μαλαματινα, απανταει ο σερβιτορος που ηταν με την μπιχλα ιδρωμενο ολο το μπουκαμισο του, εισαι σοβαρη σ αυτο το μαγαζι να σερβιρω μαλαματινα... σιγα ρε αμπαλε . Δες τα μουτρα σου. Ειχε μονο μισοκιλο κρασι εξι ευρω.. και μετα μπουκαλια...

Ντρεπομουν να κοιταω τους τιμοκαταλαγους που ειχαν εξω τα μαγαζια αλλα μετα απο αυτα θα το κανω και ας ερθει απο πανω απο το κεφαλι μου να μου τα πριζει θα του λεω εισαι ακριβοςβκαι γεια σας...

Αλλη κομπινα που κανουν σε πολλα μαγαζια στην χαλκιδικη ειναι να παραγγειλεις δυο καφεδες και να σου που νερα να φερω, οχι ρε μπαχλαμα θα πιω απο την θαλασσα... του λες ναι σε χρεωνει αλλο μισο ευρω. Δεν με χαλαει που με χρεωνει αλλα να το βαλει στην τιμη το φελεκι του. Αντι για τρια ο καφες 3.5 αλλα οχι ετσι...

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερη παραλία ειναι στα Ψακούδια. Ούτε πρωτο πόδι μέσα στη πήχτρα, ούτε τιποτα. ΓΑΜΩΩΩΤΟ, φέτος ακόμα δε πήγα.... :mad:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...