Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Double standards.jpg

Aπλά καθημερινά standards.. Nάθην μορ νάθην λεσ.

Πάρτην από τον ποπό. Έτσι κάνουμε εμείς οι λαϊκοί στο κεφάλαιο, και δε θα χρειαστείς να ψάχνεις στο θάμνο. *πες της να μην έχει φάει καρπούζι, διότι τα κουκούτσια δε χωνεύονται και θα σου βγει πουά ο τσουτσουνης σου.

Φίλτατε θέτεις το ζήτημα σε νέες βάσεις αν και εξακολουθώ να έχω τις ενστάσεις μου. Άσε με να το σκεφτώ και θα τα πούμε εν καιρώ.

Don't you like bush?

Δε με προσέχεις ρε μαν, δε με προσέχεις τοφελέκιμου..  Είπαμε, η κνίτισσα η σωστή να το έχει το μπούστης..  επιβάλλεται!

Δημοσ.

για πασπιτισες ουτε κουβεντα?????????

Υπάρχει ακόμα αυτή η φυλή? Νόμιζα ότι εξαφανίσθησαν μαζί με τον Πασπαρόγατο.

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα αυτή η φυλή? Νόμιζα ότι εξαφανίσθησαν μαζί με τον Πασπαρόγατο.

υπαρχουν ακομα υπολλειματα αυτης της φυλης στα μεγαλα αστικα κεντρα, ανακατεμενα ομως με αλλες φυλες, ωστε να επιβιωσουν. εξαφανισθησαν μαζι με τον ποιον?

Δημοσ.

παιζουν κατι εκπτωσεις στο ebay και ειπα να βαλω κανα tshirt [4-10 λιρες εκαστο] στο καλαθι.

Καποια στιγμη κοιταω το καλαθι και βλεπω ενα συνολο των 225 λιρων χωρις τα μεταφορικα...

μ-μαλιστα

edit

Δημοσ.

θα παιξω το παιχνιδι σας, αφου δεν εχω κατι καλυτερο να κανω.

για πασπιτισες ουτε κουβεντα?????????

<p>Όταν ήμουν φοιτητής, μακράν οι πιό ξεκwλιάρες.
  • Like 1
Δημοσ.

Και γυρνάς κουρασμένος από βιβλιοθήκη και λες στον δρόμο, θα αράξεις τώρα, θα ρίξεις και ωραίο ύπνο στην ώρα του.

Και με το που φτάνεις στην γειτονιά ακούς κλαρίνα, λαικογαμωβλαχικα τραγούδια από καφενείο  ένα τετράγωνο παραπέρα.

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκκκκκκκκκκκκκκκκκκ, μόνο αυτό το ποστ έκανα και θα το αφήσω να πέσει στο νέρο ΚΑΙ αυτό. Απλά άνθρωποι κοιτάχτε να σοβαρευτοίτε λίγο και να ισιώσετε μην σας ισιώσω εγώ σε λίγα χρόνια που θα κυριέψω τον κόσμο.

Καθυστερημένα παντού.

Υ.Γ. Αν πάρω αστυνομία λες να γίνει τίποτα; Για κάνα γάμο-γλέντι το κόβω.

Δημοσ.
Και με το που φτάνεις στην γειτονιά ακούς κλαρίνα, λαικογαμωβλαχικα τραγούδια από καφενείο  ένα τετράγωνο παραπέρα.

Για κάνα γάμο-γλέντι το κόβω.

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, σήμερα γιουρτάζουμε.

Δημοσ.

Κι έτσι τα 'χει όλα, μέχρι και ebola

δεν ψάχνει γκόμενο, μα σωματέμπορα.

Όχι δε θα πιεις απ' το ποτό μου πουτανάκι

αν ήθελα έρπη θα σου 'δινα λιγάκι.

I78jhfY.jpg

• Like 1
Δημοσ.

:shock:  :shock:  :shock:   :shock:   :shock:

Και μετά το έκανε θέμα ο άλλος που δε βλέπεις μπάλα...  Βlasphemer!

https://www.youtube.com/watch?v=56e6LIw3-SY

τι ειναι αυτα ρε τριλομπιταρε? μεχρι λιακοπουλο φτανει η καφριλα μου, δε τους ξερω τους υπολοιπους

και οχι με μπαλα τολμαω κ δεν ασχολουμε απο τελη δημοτικου ! και πειτε οτι θελετε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...