slevinkelevra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 θα παιξω το παιχνιδι σας, αφου δεν εχω κατι καλυτερο να κανω. για πασπιτισες ουτε κουβεντα?????????
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Double standards.jpg Aπλά καθημερινά standards.. Nάθην μορ νάθην λεσ. Πάρτην από τον ποπό. Έτσι κάνουμε εμείς οι λαϊκοί στο κεφάλαιο, και δε θα χρειαστείς να ψάχνεις στο θάμνο. *πες της να μην έχει φάει καρπούζι, διότι τα κουκούτσια δε χωνεύονται και θα σου βγει πουά ο τσουτσουνης σου. Φίλτατε θέτεις το ζήτημα σε νέες βάσεις αν και εξακολουθώ να έχω τις ενστάσεις μου. Άσε με να το σκεφτώ και θα τα πούμε εν καιρώ. Don't you like bush? Δε με προσέχεις ρε μαν, δε με προσέχεις τοφελέκιμου.. Είπαμε, η κνίτισσα η σωστή να το έχει το μπούστης.. επιβάλλεται!
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 για πασπιτισες ουτε κουβεντα????????? Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 για πασπιτισες ουτε κουβεντα????????? Υπάρχει ακόμα αυτή η φυλή? Νόμιζα ότι εξαφανίσθησαν μαζί με τον Πασπαρόγατο.
slevinkelevra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Υπάρχει ακόμα αυτή η φυλή? Νόμιζα ότι εξαφανίσθησαν μαζί με τον Πασπαρόγατο. υπαρχουν ακομα υπολλειματα αυτης της φυλης στα μεγαλα αστικα κεντρα, ανακατεμενα ομως με αλλες φυλες, ωστε να επιβιωσουν. εξαφανισθησαν μαζι με τον ποιον?
viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 παιζουν κατι εκπτωσεις στο ebay και ειπα να βαλω κανα tshirt [4-10 λιρες εκαστο] στο καλαθι. Καποια στιγμη κοιταω το καλαθι και βλεπω ενα συνολο των 225 λιρων χωρις τα μεταφορικα... μ-μαλιστα edit
Gtr34 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 θα παιξω το παιχνιδι σας, αφου δεν εχω κατι καλυτερο να κανω. για πασπιτισες ουτε κουβεντα????????? <p>Όταν ήμουν φοιτητής, μακράν οι πιό ξεκwλιάρες. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και γυρνάς κουρασμένος από βιβλιοθήκη και λες στον δρόμο, θα αράξεις τώρα, θα ρίξεις και ωραίο ύπνο στην ώρα του. Και με το που φτάνεις στην γειτονιά ακούς κλαρίνα, λαικογαμωβλαχικα τραγούδια από καφενείο ένα τετράγωνο παραπέρα. Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκκκκκκκκκκκκκκκκκκ, μόνο αυτό το ποστ έκανα και θα το αφήσω να πέσει στο νέρο ΚΑΙ αυτό. Απλά άνθρωποι κοιτάχτε να σοβαρευτοίτε λίγο και να ισιώσετε μην σας ισιώσω εγώ σε λίγα χρόνια που θα κυριέψω τον κόσμο. Καθυστερημένα παντού. Υ.Γ. Αν πάρω αστυνομία λες να γίνει τίποτα; Για κάνα γάμο-γλέντι το κόβω.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 εξαφανισθησαν μαζι με τον ποιον? Και μετά το έκανε θέμα ο άλλος που δε βλέπεις μπάλα... Βlasphemer! https://www.youtube.com/watch?v=56e6LIw3-SY
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και με το που φτάνεις στην γειτονιά ακούς κλαρίνα, λαικογαμωβλαχικα τραγούδια από καφενείο ένα τετράγωνο παραπέρα. Για κάνα γάμο-γλέντι το κόβω. Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, σήμερα γιουρτάζουμε.
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κι έτσι τα 'χει όλα, μέχρι και ebola δεν ψάχνει γκόμενο, μα σωματέμπορα. Όχι δε θα πιεις απ' το ποτό μου πουτανάκι αν ήθελα έρπη θα σου 'δινα λιγάκι. 1
black_rabBiT Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Tι ζέστη είναι αυτή σήμερα γαμώ την πουτάνα μου. Μπάνιο με ιδρώτα έκανα.
slevinkelevra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και μετά το έκανε θέμα ο άλλος που δε βλέπεις μπάλα... Βlasphemer! https://www.youtube.com/watch?v=56e6LIw3-SY τι ειναι αυτα ρε τριλομπιταρε? μεχρι λιακοπουλο φτανει η καφριλα μου, δε τους ξερω τους υπολοιπους και οχι με μπαλα τολμαω κ δεν ασχολουμε απο τελη δημοτικου ! και πειτε οτι θελετε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις