Haris San Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλησπερα, Ειχα παρει ενα headset με εγγυηση στο e shop γιατι δεν επιανε καλα το mic ενω το headset λειτουργουσε οπως και το mic, γιατι βγαινει και το δοκιμασα σε εναν φιλο μου και δουλευε.. Τωρα αυτο που θελω να ρωτησω αυτοι θα μου δωσουν καινουριο headset ή φτιαξαν το παλιο? Απο το μηνυμα καταλαβαινω οτι θα μου δωσουν καινουριο..Επειδη το e-shop κανει ομως πολλες μ***ς το γραφω εδω μηπως ειχε κανενας κανα περιστατικο... Αν ειναι να μου δωσουν καινουριο αυτο δεν θα πρεπει να ειναι στο κουτι του?? Ευχαριστω.
wazzaa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Φίλε εγώ με το e-shop δεν έχω κανένα θέμα.....Θεωρώ τα παιδιά πολύ σωστά εκεί. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω κανένα παράπονο.Μια φορά που είχε χαλάσει το Logitech Gamepad F310 μου το είχανε αλλάξει με καινούργιο όπως λεει και στο μύνημα σου και ήτανε κανονικά στο κουτί του. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι κάνανε.Θεωρώ πολύ καλό μαγαζί, για εμένα τουλάχιστον. Να καταλάβεις, μου είχανε φτιάξει μέχρι και πράγμα που του έιχα σπάσει την εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση..... Τι να λέμε..... 3
benign Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Φίλε εγώ με το e-shop δεν έχω κανένα θέμα..... Θεωρώ τα παιδιά πολύ σωστά εκεί. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω κανένα παράπονο. Μια φορά που είχε χαλάσει το Logitech Gamepad F310 μου το είχανε αλλάξει με καινούργιο όπως λεει και στο μύνημα σου και ήτανε κανονικά στο κουτί του. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι κάνανε. Θεωρώ πολύ καλό μαγαζί, για εμένα τουλάχιστον. Να καταλάβεις, μου είχανε φτιάξει μέχρι και πράγμα που του έιχα σπάσει την εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση..... Τι να λέμε..... Και εγω που που ειμαι γειτονας του wazaa, (Ανω Πατησια) ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το e-shop Γαλατσιου. Πολυ καλα παιδια και προσπαθουν πραγματικα να εξυπηρετησουν. 2
liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω (διαβάζοντας τα παραπάνω) αν έχουν αλλάξει πολιτική ή αν πέσατε στην περίπτωση, πάντως μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν το κατάστημα με το πλέον χειρότερο service και after sales support. 2
Haris San Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω (διαβάζοντας τα παραπάνω) αν έχουν αλλάξει πολιτική ή αν πέσατε στην περίπτωση, πάντως μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν το κατάστημα με το πλέον χειρότερο service και after sales support. Γι αυτο και γω ρωταω τωρα για να ξερω τι εχω να αντιμετωπισω. Γιατι δεν θελω να μου δωσουν κανα μεταχειρισμενο headset, αν ειναι παιρνω το χαλασμενο δικο μου για να επικοινωνησω με την εταιρια που το κατασκευαζει.. Αρα οταν λεει "το προιον αντικασταθηκε" να περιμενω καινουριο στο κουτι του και οτιδηποτε αλλο να μην το δεχτω?
wazzaa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου. Αν και σου ξαναλέω. Σε τέτοια πράγματα είναι πολιτική τις εταιρίας που το πήρες.Δηλαδή αν η Logitech έχει πει στα μαγαζιά (Headset με χαλασμένα στο μικρόφωνο στην 1 βδομάδα, δίνετε καινούργια) τότε αυτό ακριβώς θα κάνουνε. Είναι η εταιρία που δίνει τις εντολές. Πάντος εγώ με το e-shop όπως είπε και ο Benign είμαι πολύ ευχαριστημένος.Για αυτό άλλωστε πρέπει να τους έχω κάνει τσίρο τόσα χρόνια πάνω από 3 χιλιάρικα.... 1
benign Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω (διαβάζοντας τα παραπάνω) αν έχουν αλλάξει πολιτική ή αν πέσατε στην περίπτωση, πάντως μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν το κατάστημα με το πλέον χειρότερο service και after sales support. Ισχυε παλια,αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχουν βελτιωθει σοβαρα σε πολλους τομεις. Π.χ. του αδερφου μου του χαλασε μητρικη 2 μερες πριν τη ληξη της εγγυησης και του την αλλλαξαν σε 2 μερες,ουτε εγω το πιστευα. Επισης οτι εχω αγορασει απο το stock house τα τελευταια 3 χρονια,δεν εχει χαλασει ποτε και μιλαμε για πολυ πραγμα,για να φτιαξω μηχανηματα σε γνωστους που ειχαν οικονομικες δυσκολιες. Αλλα γενικα με το υποκαταστημα Γαλατσιου δεν ειχα ποτε προβλημα,ουτε παλια.Εξαλλου ενα καταστημα ειναι οι υπαλληλοι του. 1
Haris San Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τελικα μου δωσαν καινουριο, στο κουτι του κτλ Μπραβο στο e-shop απο μενα Ευχαριστω για τις απαντησεις 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα