MikrosComputeras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολη την παρεα...Ειχα πριν λιγες μερες το mls iq talk το οποιο μου χαλασε το touch.. ηρθε η ωρα να παρω καινουριο κινητο τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 150 ευρω...Ψαχνω ενα τηλεφωνο με 2πυρινο cpu μια καμερα με καλο φλας και 1gb ram.. αποθηκη εχω 16 gb micro sd...πιστεβω τα περισσοτερα εχουν θυρα .. για micro sdΚοιταω το Alcatel idol mini..το μονο θεμα ειναι τα 512mb ram δεν ξερω αν ανταπεξελθει στις συγχρονες εφαρμογες στο ΜLS που ειχε 512 ραμ ηταν μονημα 70 % ισος να φταιει και το λειτουργηκο που ειχαν βαλει χερι ελληνες (παντος το μεταλικο καπακι ειναι ολα τα λευτα)... (i-phonίζει) χιχιχι (Aρε τα windows 98 πως θα ετρεχαν με 512 ραμ ) Πειτε μου την γνωμη σας για το idol mini....KAI......αν εχετε τιποτα να μου προτινεται... ευπροσδεκτο Επισεις θελω να κραταει η μπαταρια 1,5 με 2 μερες..το λιγοτερο.. (με το iq talk 1 mera max) σε idle κατασταση μιλαω δεν εχω θεμα να το βαζω καθε βραδι αλλα να μην μου μενει μεσα στην μερα ... αν χρειαστει παραπανω χρηση.. Ξεχασα να πω την χρηση θα ειναι καταρχην ως τηλεφωνο ...internet ,facebook (messenger) , μουσικη , viber , ισως λιγο ραδιοφωνο και retrica (χωρις να κανει θαυματα η φωτογραφικη)* Το φλας το θελω για φακo καθος και για βραδινες φωτογραφιες οχι τοσο απαραιτητα καλες σε αναλυση απλα αξιοπρεπες.. (του w800i την καμερα και τι στον κοσμο..!)** Aπο γερμανο θα με βολευε καλυτερα καθος ειναι κοντα στην περιοχη μου
MikrosComputeras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 mm απο θεμα μπαταριας θα ειναι οκ ? γιατι τα παλια μοτορολα ηταν ελλατοματηκες οι μπαταριες..
MikrosComputeras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 δεν εχει card slot..:/ τι και πως ?
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εγω θα παιρνα αυτο http://www.minideal.net/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-ram-1gb-rom-4gb.html
MikrosComputeras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παιδια οτι εχει ο γερμανος..καλυτερα μην μπλεξω με κινεζικα no name τουλαχιστον... υπαρχει κατι καλυτερο απο το ιdol mini σε επιδοσεις και μπαταρια ? που να εχει micro sd ? (γιατι το μοτορολα g5 δυστηχος δεν εχει και δεν μπορω να βαλω την 16gb micro sd)
stevengreeceGR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το moto g, ειανι πολυ καλο. Δεν υπαρχει καλυτερο απο αυτο. Αν καποιος βρει καλυτερο απο το moto g κατω των 200 ευρω να μου το πει. (Στην Ελλαδα να πωλειται ονως)
pekorin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το moto g, ειανι πολυ καλο. Δεν υπαρχει καλυτερο απο αυτο. Αν καποιος βρει καλυτερο απο το moto g κατω των 200 ευρω να μου το πει. (Στην Ελλαδα να πωλειται ονως) όμως θέλει μέχρι 150 ευρώ κινητό και το g τα γ τα υπερβαίνει . Επομένως ας δει το xpreria L που έχει 140 ευρώ που έχει καλή κάμερα αλλά και δεν έχει και κολλήματα
Grey Warden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παιδια οτι εχει ο γερμανος..καλυτερα μην μπλεξω με κινεζικα no name τουλαχιστον... υπαρχει κατι καλυτερο απο το ιdol mini σε επιδοσεις και μπαταρια ? που να εχει micro sd ? (γιατι το μοτορολα g5 δυστηχος δεν εχει και δεν μπορω να βαλω την 16gb micro sd) Άμα είναι να πάρεις ο,τι έχει ο Γερμανός, κλάψε τα λεφτά σου από τώρα. Όπως τα έκλαψες και με το no name κινέζικο που είχες μέχρι να χαλάσει το touch του. Δεν σου λέω να πάρεις από Κίνα, αλλά ΜΟΝΟ από skroutz. Εγώ θα πρότεινα το Samsung Galaxy Core στα 140 ευρώ που έχει όλα όσα θέλεις: Site: Galaxy Core ή το Xperia L: Site: Xperia L Υπάρχουν πολύ αξιόπιστα καταστήματα όπως μπορείς να διαπιστώσεις από τις κριτικές τους και δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι καθώς έχουν κανονικότατη ευρωπαϊκή εγγύηση, την ίδια που θα είχες και στους κλέφτες του Γερμανού.
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παιδια οτι εχει ο γερμανος..καλυτερα μην μπλεξω με κινεζικα no name τουλαχιστον... υπαρχει κατι καλυτερο απο το ιdol mini σε επιδοσεις και μπαταρια ? που να εχει micro sd ? (γιατι το μοτορολα g5 δυστηχος δεν εχει και δεν μπορω να βαλω την 16gb micro sd) κοιτα αμα θες να παρεις ο,τι γουσταρεις εκανες λαθος και ρωτησες εδω μεσα. τραβα παρε απο το γερμανο κατι απλα για να παρεις κινητο.
MikrosComputeras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 μην παρεξιγησαι ρε φιλε απλα ρωταω γιατι δεν ξερω μεσα σε 5 μηνες απο 2πυρινα που ειχαμε κορυφη εχουμε παει σε οκταπυρινα...
eko13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Απο τον γερμανο δεν αγοραζουμε κινητο... Πληρωνουμε κανα λογαριασμο, αντε να παρουμε και καμμια καρτα σιμ... εως εκει... Υπαρχουν κινεζικα και κινεζικα... ΖΤΕ, Huawei, Lenovo και XiaoMi δεν εχουν κανενα θεμα, ειναι ισαξια με τα υπολοιπα "επωνυμα"...Και με καρτα sd και μπαταριες που να την βγαζεις οπως ολα τα νορμαλ τηλεφωνα που ειχα συνηθησει... Αν θελεις ντε και καλα "επωνυμο" μαλλον το L ειναι η καλυτερη λυση... Aπο σκρουτζ ομως να γλιτωσεις κανα πενηνταρι... Ασε που ο Γερμανος δεν το εχει καν το L. εχει το Μ 160 την στιγμη που στο σκρουτζ ξεκινα απο 111... Kαι το Core ειναι μια λυση αλλα το Xperia L ειναι αρκετα καλυτερο! http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5419&idPhone2=5363
MikrosComputeras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 1) ZTE http://www.skroutz.gr/s/4797376/ZTE-Blade-L2-4GB.html2) Huawei Ascend http://www.skroutz.gr/s/3803538/Huawei-Ascend-G525.html EYXAPIΣΤΩ ΠΟΛΥ !! για την βοηθεια σας..! πως μπωρο να παραγγηλω ομος απο καποιο κατασημα απο αυτα που εχει ο σκρουτζ ..δεν υπαρχει πιστοτικη...ουτε PAYPAL ή κατι αντιστηχο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα