ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 #218...πω πω μούγκα που έχει πέσει! Καλύτερα..Φασαρίες ζητάς ? !!!
atheatos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 μαζι με τον παπαγαλο τους?Κτηνοβάτης? Να το κοιτάξεις...ΥΓ. Οι κάτοχοι iOS δεν είναι μόνο άντρες...
gnarkill Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αα καλά το χάσαμε μου φαίνεται. Η Apple έχει τη διαστημική τεχνολογία και είμαστε τυχεροί που μπορούμε να την αποκτήσουμε σε γήινες τιμές. Στο τέλος θα μας πείτε ότι έπρεπε στα προγράμματα να βάλουν απαιτήσεις για κάθε λειτουργικό ξεχωριστά όπως είναι στα παιχνίδια για την κάθε εταιρεία hardware με αντίστοιχα μοντέλα. Στα Windows στα recommended να θέλει τετραπυρηνο με τουλάχιστον 8 gb ram και ssd και στα Mac να τρέχει και σε διπύρηνο με 2gb ram και hdd.
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αα καλά το χάσαμε μου φαίνεται. Η Apple έχει τη διαστημική τεχνολογία και είμαστε τυχεροί που μπορούμε να την αποκτήσουμε σε γήινες τιμές. Στο τέλος θα μας πείτε ότι έπρεπε στα προγράμματα να βάλουν απαιτήσεις για κάθε λειτουργικό ξεχωριστά όπως είναι στα παιχνίδια για την κάθε εταιρεία hardware με αντίστοιχα μοντέλα. Στα Windows στα recommended να θέλει τετραπυρηνο με τουλάχιστον 8 gb ram και ssd και στα Mac να τρέχει και σε διπύρηνο με 2gb ram και hdd. Ισχυρίζεστε ότι τα λειτουργικά σας αξιοποιούν το έπακρο το hardware αλλά αυτό δεν ισχύει..Μόνο ένα καλογραμμένο λειτουργικό αξιοποιεί σωστά το hardware..Aυτό που μετράει είναι το σωστά. Όχι το έπακρο. Όποιος είναι των άκρων επομένως,ας μην βαπτίζει τον εαυτό του φυσιολογικό-κανονικό χρήστη,και παραπονιέται ότι η κακιά apple δεν ικανοποιεί τις φυσιολογικές καθημερινές του απαιτήσεις !! Ας καθίσει να καίει επεξεργαστές και μνήμες με overclock,να βάζει υδροψύξεις με χρωματιστά νερά,ανεμιστηράκια με φωτάκια κ.τ.λ Τουλάχιστον μην μπαίνετε στον κόπο να σχολιάσετε επιδεικτικά,με ειρωνία και ύφος.Τα άρθρα αυτά δεν είναι χώρος επίδειξης. P.S Αυτό που θα έπρεπε να σας προβληματίζει είναι το γεγονός ότι κάνει τα ίδια & περισσότερα, με το μισό hardware,τόσο σε mac os όσο και σε ios. Πήγαινε να δουλέψεις σε παλιό core2duo windows laptop,και σε core2duo macbook και ξαναμιλάμε ! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από ramarg
StigmaX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αυτό που θα έπρεπε να σας προβληματίζει είναι που κάνει τα ίδια & περισσότερα, με το μισό hardware,τόσο σε mac os όσο και σε ios. Πήγαινε να δουλέψεις σε παλιό core2duo windows laptop,και σε core2duo macbook και ξαναμιλάμε ! Γίνεσαι γραφικός... Η σύγκρηση στο θέμα αυτό ούτε με android έχει σχέση, ούτε με iOS. Έχει να κάνει με windows/os x και όπως σου έδειξαν και πολλοί απο πάνω με benchmarks και όχι φανφάρες όπως εσύ, ο ισχυρισμός σου είναι λάθος.
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Γίνεσαι γραφικός... Η σύγκρηση στο θέμα αυτό ούτε με android έχει σχέση, ούτε με iOS. Έχει να κάνει με windows/os x και όπως σου έδειξαν και πολλοί απο πάνω με benchmarks και όχι φανφάρες όπως εσύ, ο ισχυρισμός σου είναι λάθος. Τα προβλήματα,τα κόμπλεξ,οι ανασφάλειες διέπουν μόνο τους haters.Τα έχουμε αναλύσει αυτά εδώ και αρκετά χρόνια... Και μία συμβουλή.Μην ξεχνάτε εσκεμμένα αυτά που σας επισημαίνουμε..Είναι λάθος να έχει κανείς επιλεκτική μνήμη.. Τα περί benchmark σας τα εξήγησε ο Cosmo Chronos στο #210. Aνέτρεξε εκεί για να πάρεις απάντηση. Δεν έχουμε περίσσεια χρόνου να ασχολούμαστε με την επιλεκτική μνήμη ορισμένων,και να γράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από ramarg
StigmaX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Συνεχίζεις να είσαι γραφικός παρουσιάζοντας μηδενικά επιχειρήματα για την επιβεβαίωση των απόψεων σου. Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου περι προβλημάτων, κόμπλεξ ανασφαλειών κτλ μάλλον θα πρέπει να ψάξεις πρώτα στο οικείο περιβάλλων σου. Κανείς δεν σε υποχρεώνει να απαντήσεις, αν ο χρόνος σου είναι τόσο πολύτιμος, δεν εμποδίζει όμως το γεγονός αυτό να εκφράζω ελέυθερα την όποια άποψη έχω. Ένα παλιό core2duo που λες κι εσύ, δεν πάει να είναι apple, της HP ή της Nasa... core 2 duo θα είναι. Και επ αυτού να σε σε ενημερώσω οτι με windows 8 θα τρέχει καλύτερα απ'οτι σε OSX, με απόδειξη αυτού η ομαλότητα με την οποία τρέχει σε πολύ κατώτερους επεξεργαστές όπως οι Baytrail. Το οτι πλήρωσες 50% περισσότερο για το μισό hardware δεν κάνει το σύστημα καλύτερο, ούτε το λειτουργικό. Design πληρώνεις και όνομα, όσο και να προσπαθείς να δικαιολογίσεις στον εαυτό σου οτι η αγορά σου είναι καλύτερη, τα γεγονότα και τα αποτελέσματα των benchmark σου αποδεικνείουν το αντίθετο. Με το 1000άρικο που θές για να πάρεις τον mobile ι5 σε iMac, έχεις ι7 4770κ και R9 280x σε άλλο μηχάνημα... μπορείς να τα συγκρίνεις; όχι.... εσύ παίρνεις design και όνομα o άλλος παίρνει ωμή δύναμη... Τέλος για να κλείσω, κανείς δεν μήλησε άσχημα για το Mac... ίσα ίσα που και όμορφο είναι, και ικανοποιεί τους πελάτες στους οποίους απευθύνεται. Δεν παύει όμως να στερείται πολλά έναντι ενός windows συστήματος, που στα ίδια λεφτά σου προσφέρει πολλά περισσότερα. 2
gnarkill Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μήπως να κάνουμε αναγωγή σε ios vs android για να το καταλάβεις καλύτερα ? Ισχυρίζεστε ότι τα λειτουργικά σας αξιοποιούν το έπακρο το hardware αλλά αυτό δεν ισχύει.. Μόνο ένα καλογραμμένο λειτουργικό αξιοποιεί σωστά το hardware..Και αυτό που μετράει είναι το Σωστά. Όχι το έπακρο. Όποιος είναι των άκρων μην βαπτίζει τον εαυτό του φυσιολογικό-κανονικό χρήστη..Να καθίσει να καίει επεξεργαστές και μνήμες με overclock,να βάζει υδροψύξεις με χρωματιστά νερά,ανεμιστηράκια με φωτάκια και κάθε είδους καγκουριά. Αυτό που θα έπρεπε να σας προβληματίζει είναι που κάνει τα ίδια & περισσότερα, με το μισό hardware,τόσο σε mac os όσο και σε ios. Πήγαινε να δουλέψεις σε παλιό core2duo windows laptop,και σε core2duo macbook και ξαναμιλάμε ! Ααα αρχίσαμε τα τονισμένα γράμματα και τη χρήση μαρκαδόρου μάλιστα....Μου το πας από το κινητό στα desktop και laptop. Εδώ μιλάμε για iMac αν δεν κάνω λάθος οπότε άκυρη η πρώτη σύγκριση και offtopic.Αυτά ας τα αφήσουμε για το επόμενο topic που αφορούν galaxy,iphone. Πως γίνεται να είσαι κάγκουρας σε ένα πράγμα που θα το έχεις στο δωμάτιό σου; Δεν θα το βγάζεις βόλτα... Επίσης τι σχέση έχει το να καίω τον επεξεργαστή με το να έχω ένα δυνατό επεξεργαστη.Δηλαδή το Mac pro για ποιους είναι; Αυτό σε τι κατηγορία είναι; Για τη Nasa? Αυτό που θα έπρεπε να σας προβληματίζει είναι που κάνει τα ίδια & περισσότερα, με το μισό hardware. Λοιπόν αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει αγαπητέ και όλους όσους στηρίζουν αυτά τα προϊόντα είναι αυτό ακριβώς που έγγραψες ότι δηλαδή πληρώνετε τα ίδια λεφτά και παραπάνω για ούτε μισό hardware. Αυτό είναι το θέμα. Όταν δίνω 1200 ευρώ θέλω να έχω το καλύτερο δυνατό μηχάνημα.Με αυτά τα λεφτά μπορώ να κάνω μια σύνθεση μαζί με οθόνη που θα με ικανοποιήσει για πάρα πολλά χρόνια πίστεψε με. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από gnarkill 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 @StigmaX Για να μιλάμε με στοιχεία και όχι αυθαίρετα, δες λίγο το post 218 και έλα να μου πεις μετά αν είναι ακριβή η Apple σε σχέση με άλλες εταιρίες. Επίσης κύριοι η Apple δεν πουλάει "συνθέσεις" πουλάει έτοιμα μηχανήματα όπως και η HP, Dell, Lenovo, Intel, κλπ κλπ, οπότε κάθε τέτοια σύγκριση είναι αφελής και άκυρη. Θέλετε να κάνετε συγκρίσεις, κάντε με έτοιμα μηχανήματα γνωστών εταιριών. Καγκουρό-ποντικό PC με την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω με led-νέον αρκετά για να κάνεις σολάριουμ και να νιώθεις ότι έχεις πάρει LSD, και υδρο-αζωτο-τουρμπο-νιτρο ψύξεις εκτός από το δωματιάκι σας για παιχνιδάκια, δεν παίζει σε εταιρικό ή ακαδημαικό περιβάλλον, εκεί πάμε συνήθως (εκτός ειδικών περιπτώσεων) σε επώνυμα έτοιμα μηχανήματα. 2
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) πρέπει να ψάξεις πρώτα στο οικείο [...] περιβάλλων [...] *)Το περιβάλλον γράφεται με ''ο''. ίσα ίσα που και όμορφο είναι, και ικανοποιεί τους πελάτες στους οποίους απευθύνεται. Mη παίρνεις προσωπικά ο,τιδήποτε διαβάζεις.Απρόσωπο ύφος λέγεται. Συνεχίζεις να είσαι γραφικός , Γίνεσαι γραφικός... [...] >Εμπλούτισε το λεξιλόγιο σου και μην αποδίδεις προσωπικούς χαρακτηρισμους. Είναι λάθος να εστιάζεις στην ομορφιά ενός υπολογιστή μόνο.Στην προκειμένη περίπτωση πληρώνεις και ποιότητα στην apple,λέξη άγνωστη για τους κατασκευαστές πολυκαρβονικού cheap plastic housing.Η τιμή δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης ειδικά στην apple. Και ως λάτρης των επιχειρημάτων επιμένω και επαναλαμβάνω.. Τα περί benchmark σας τα εξήγησε ο @Cosmo Chronos στο #210. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από ramarg
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 @StigmaX Για να μιλάμε με στοιχεία και όχι αυθαίρετα, δες λίγο το post 218 και έλα να μου πεις μετά αν είναι ακριβή η Apple σε σχέση με άλλες εταιρίες. Επίσης κύριοι η Apple δεν πουλάει "συνθέσεις" πουλάει έτοιμα μηχανήματα όπως και η HP, Dell, Lenovo, Intel, κλπ κλπ, οπότε κάθε τέτοια σύγκριση είναι αφελής και άκυρη. Θέλετε να κάνετε συγκρίσεις, κάντε με έτοιμα μηχανήματα γνωστών εταιριών. Εγώ... εγώ διάβασα το ποστ σου... στο 218... το δικό σου ποστ στο 218... δεν βρίσκω κάτι άξιο αναφοράς και σχολιασμού απλά είπα να σε ενημερώσω γιατί σου έχει γίνει εμμονή 2
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Dr.Fuzzy +1. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από ramarg
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εγώ... εγώ διάβασα το ποστ σου... στο 218... το δικό σου ποστ στο 218... δεν βρίσκω κάτι άξιο αναφοράς και σχολιασμού απλά είπα να σε ενημερώσω γιατί σου έχει γίνει εμμονή Εμμονή καθόλου, παράθεση με στοιχεία στην επιμονή μερικών που αυθαίρετα υποστηρίζουν ότι η Apple είναι ακριβή. Πράγμα το οποίο δεν ισχύει ή συγκεκριμένα με το post άλλες γνωστές εταιρίες όπως η HP είναι ακριβότερες. Συγνώμη αλλά αν δεν βρίσκεις κάτι...το καταλαβαίνω είναι σοκ αυτό που πιστεύεις μια ζωή (όχι εσύ ειδικά) να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ισχύει...οπότε πάρε το χρόνο σου αν θες, δες το ξανά, σιγά σιγά...με το μαλακό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα