Andreas_FrenzY Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παντως ως κατοχος macbook και χρηστης του osx για ενα χρονο πλεον, δεν μπορω να πω οτι ειμαι και ενθουσιασμενος. Αν εξαιρεσω την ποιοτητα κατασκευης και το πραγματικα πολυ καλο trackpad ( το οποιο παρεμπιπτοντως χωρις το jitouch 2 ειναι παντελως αναξιοποιητο ) δεν μου λεει κατι. Ισα ισα σε σοβαρα προγραμματα, οπως matlab, που δουλευω αντιμετωπιζω πολλαπλασια crashes σε σχεση με το pc μου. 2
Rush13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Πηγενε ακομη 5-6 χρονια πισω,να γινεις ακομη πιο πιστικος!!! imagesCA75M3X7.jpg 900$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dell.com/us/p/inspiron-2350-aio/pd Sorry αλλα επειδή το έχω δει ένα τέτοιο (νομίζω το ίδιο ειναι) η οθόνη του ειναι ψιλο τραγική ( οχι οτι του imac ειναι καμια φοβερη βέβαια ,αλλα καλύτερη απο αυτή σίγουρα) και κάνει πολύ θόρυβο σε σχέση με το imac που δεν ακουγεται κάν,,,Επίσης στην Ελλάδα κάνει κανα 1200άρη 2
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Sorry αλλα επειδή το έχω δει ένα τέτοιο (νομίζω το ίδιο ειναι) η οθόνη του ειναι ψιλο τραγική ( οχι οτι του imac ειναι καμια φοβερη βέβαια ,αλλα καλύτερη απο αυτή σίγουρα) και κάνει πολύ θόρυβο σε σχέση με το imac που δεν ακουγεται κάν,,,Επίσης στην Ελλάδα κάνει κανα 1200άρη Νομιζεις οτι ειναι αυτο,γιατι υπαρχουν πολλα dell aio inspirion!!! Το συγκεκριμενο παει και με τα specs! Και εδω συζητουμε για base models και τιμες σε $! Οταν εχουμε και τιμες σε ευρω για τα imac,τοτε θα τα συγκρινουμε σε ευρω και οχι σε δολαρια!
Cosmo_Chronos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 HD 5000 ΔΕΝ ειναι iris pro,αλλα iris(σκετη) και ανοικει στην U-σειρα I-core και ειναι υποδιεστερη απο την HD 4600(DELL του 2013) των M-σειρων! Τωρα για την τιμη,ειναι καλη ή οχι,αναλογα με τον υποψηφιο αγοραστη! Φίλε μου όντος είναι η Iris και όχι η Iris Pro, η οποία δεν ανήκει απλά στην U σειρά μόνο, ανηκει και στους MX, HQ της Hasswell σειράς, και σε πληροφορώ πως αυτήν και η pro είναι οι καλύτερες της και δεν συγκρίνονται με 4xxx μπορείς να ψάξεις benchmark... 1
Cosmo_Chronos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Νομιζεις οτι ειναι αυτο,γιατι υπαρχουν πολλα dell aio inspirion!!! Το συγκεκριμενο παει και με τα specs! Και εδω συζητουμε για base models και τιμες σε $! Οταν εχουμε και τιμες σε ευρω για τα imac,τοτε θα τα συγκρινουμε σε ευρω και οχι σε δολαρια! Το isquare είναι υποχρεωμένο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να κάνει μετατροπή και οχι αντιστοίχηση, άρα 1000 δολάρια είναι και 1000 εύρο...200 εύρο πιο φθηνός από την παράθεση σου... 1
Cosmo_Chronos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ναι, εντάξει, άσε μας κουκλίτσα μου, 1.099, πάρε φόρα από την Αμερική κι άντε μην πω. Συγνώμη για τον τρόπο μου ρε παιδιά, μα τα 1.099 είναι φθηνά, με βάση τις προηγούμενες τιμές ναι είναι μα σε γενικές γραμμές όχι, πανάκριβο. Είναι entry level αλλά μιας high end σειράς... Ο entry level παραδείγματος χάριν ενισχυτής ήχου Denon κάνει 1500 έναντι των 500 του Yamaha... Ο Denon όμως αν και με οπτικά όμοια χαρακτηριστικά υπερτερεί, έχει καλύτερο build quality και design...
Cosmo_Chronos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 1100€ για desktop χωρις καν καρτα γραφικων ; ακουγεται σοκαριστικο αλλα εδω και το κινητο τους στην κομπλε εκδοση βγαινει καπου εκει. Δεν είναι desktop είναι all in one... Διαφορετική τιμολόγηση Γιατί είναι διαφορετικό προϊόν... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 coooooomboooo breakeeeerrr! edit ρε παιδιά, αφού βλέπετε ότι δεν δουλεύει το merge... 5
Papakaliati Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παντως ως κατοχος macbook και χρηστης του osx για ενα χρονο πλεον, δεν μπορω να πω οτι ειμαι και ενθουσιασμενος. Αν εξαιρεσω την ποιοτητα κατασκευης και το πραγματικα πολυ καλο trackpad ( το οποιο παρεμπιπτοντως χωρις το jitouch 2 ειναι παντελως αναξιοποιητο ) δεν μου λεει κατι. Ισα ισα σε σοβαρα προγραμματα, οπως matlab, που δουλευω αντιμετωπιζω πολλαπλασια crashes σε σχεση με το pc μου. Δεν εχω jitouch 2 και ειναι απιστευτα αξιοπιστο και αψογο. Το matlab 2012 το δουλευω αψογα στον μακ μου, ποτε κρασ ομως. Αμα η κρασαρισμενη σου εκδοση σου του ματλαβ εχει θεματακια δεν ειναι θεμα του μακ. 3
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Φίλε μου όντος είναι η Iris και όχι η Iris Pro, η οποία δεν ανήκει απλά στην U σειρά μόνο, ανηκει και στους MX, HQ της Hasswell σειράς, και σε πληροφορώ πως αυτήν και η pro είναι οι καλύτερες της και δεν συγκρίνονται με 4xxx μπορείς να ψάξεις benchmark...Απο την gpu καταλαβαινεις οτι θα εχουμε ενα imac ala MacBook air! Η iris pro δεν ανηκει στην U-σειρα,αλλα στην Μ(Μ,ΜΧ,ΗQ)-σειρα! Ο καλυτερος τροπος να συγκρινεις δυο καρτες γραφικων ειναι το gaming! http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html Το isquare είναι υποχρεωμένο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να κάνει μετατροπή και οχι αντιστοίχηση, άρα 1000 δολάρια είναι και 1000 εύρο...200 εύρο πιο φθηνός από την παράθεση σου...To μοντελο που ισως αναφερεις εσυ(που μπορει να ειναι αλλης σειρας aio της dell),ειναι με την amd 8690Α gpu και οχι με την ενσωματομενη hd4600!Υπαρχει μια διαφορα ξερεις! Και ειναι 1369ευρω και δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα,αλλο αυτου του μοντελου που αναφερω και αυτο που υπαρχει(δλδ με την 8690Α),δεν μπορεις να το βρεις σε κανενα φυσικο μαγαζι,οπου πηγε ο αλλος και νομιζει οτι το ειδε!
Andreas_FrenzY Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δεν εχω jitouch 2 και ειναι απιστευτα αξιοπιστο και αψογο. Το matlab 2012 το δουλευω αψογα στον μακ μου, ποτε κρασ ομως. Αμα η κρασαρισμενη σου εκδοση σου του ματλαβ εχει θεματακια δεν ειναι θεμα του μακ. Καταρχην καταλαβε πρωτα τι λεω. Δεν λεω οτι δεν ειναι αξιοπιστο, αλλα αναξιοποιητο... Βαλτο και μετα θα καταλαβεις. Δευτερον εχω matlab 2013a, η οποια αντικατασταθηκε απο 2013b αλλα τα crashes παραμενουν. Αν εσυ το χρησιμοποιεις για προσθεσεις φιλε, δεν σου φταιω εγω.
Cosmo_Chronos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Απο την gpu καταλαβαινεις οτι θα εχουμε ενα imac ala MacBook air!Η iris pro δεν ανηκει στην U-σειρα,αλλα στην Μ(Μ,ΜΧ,ΗQ)-σειρα!Ο καλυτερος τροπος να συγκρινεις δυο καρτες γραφικων ειναι το gaming! Capture3.PNG http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html To μοντελο που αναφερεις ισως αναφερεις εσυ(που μπορει ναειναι αλλης σειρας aio της dell)),ειναι με την amd 8690Α gpu και οχι με την ενσωματομενη hd4600!Υπαρχει μια διαφορα ξερεις! Και ειναι 1369ευρω και δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα,αλλο αυτου του μοντελου που αναφερουμε και δεν υπαρχει σε κανενα φυσικο μαγαζι,οπου πηγες και νομιζεις οτι το ειδες!Αναφέρθηκα γενικά στην τιμολόγηση των mac από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν μίλησα για μοντέλο και πόσο μάλλον δεν ανέφερα dell... Την κάρτα γραφικών όταν μιλάς για mac ή linux μέχρι προτερος, την κρίνεις από το πλήθος των hash-files που επεξεργάζεται το δευτερόλεπτο γιατί στο Mac κατά κόρον δουλεύεις, δεν αγοράζεις gaming pc... Από την άλλη τα παιχνίδια που γράφονται (optimized) για osx το port τα μετατρέπει σε opencl που προς έκπληξη σας τρέχει καλύτερα σε iris/pro παρά στις προγενέστερες!!! 1
ramarg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τα ευσημα στην apple που κατεβαζει τις τιμες οσο μπορει..Ουτως η αλλως δεν εχει αναγκη απο τους γυφτους πελάτες σαν εταιρια..Ομως και παλι κανει ο,τι μπορει.Αλλα και παλι εχουμε τους κλασσικους γκρινιαριδες...Εαν δεν ειστε ικανοποιημενοι μην βγαζετε τα απωθημενα σας εδω.Οποιος θελει να αγορασει mac δεν βρισκει δικαιολογιες όπως ειχε πει και ενας φιλος εδω στο ινσομνια..Οποιο εχει αγορασει αππλε ξερει κατι παραπανω απο εσας τους υπολοιπους που σχολιαζετε βασισμενοι σε οσα διαβαζετε..__________________Ενας νορμαλ χρηστης απλα θα σχολιαζε κατι για τα specs.Εγώ έχω να πω απλά,οτι δεν πρεπει να συνεχιζει να βαζει hdd.Τουλαχιστον ssd στα 128GB.Αυτό μόνο. 1
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αναφέρθηκα γενικά στην τιμολόγηση των mac από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν μίλησα για μοντέλο...Για να μην παρεξηγουμαστε,εγω δε θεωρω στα 1000-1100ευρω,αν ειναι και καλη η ποιοτητα του,οτι ειναι ακριβο! Εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλη τιμουλα,φτανει να εχει ενα καλο ips panel και δε με νοιαζει αν ειναι retina ή οχι! Απλα σχολιασα τον αλλο που ποσταρε μοντελο του 2011,για να μας δειξει ποσο πισω ειναι ο ανταγονισμος!Αυτο!
ntarlas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και παραπάνω από 260. Το δικό μου MacBook Pro το πήρα από σκρουτζομάγαζο σχεδόν 600 ευρώ φθηνότερα σε σχέση με την επίσημη εγχώρια τιμή. Εννοείται σφραγισμένο στο κουτί του, με παγκόσμια εγγύηση Apple Care, US keyboard κλπ. πεστα !!! .. ειπα 260 γιατι είχα στο μυαλό μου ενα συγκεκριμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα