bounce2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Γελάει ο κόσμος με το οικονομικό των $1100. Εντάξει η οθόνη είναι καλή. Αλλά μεχρι εκεί. Αυτά τα χαρακτηριστικά σε τέτοια τιμή είναι κοροιδία. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για την apple.
Calexako Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μιλάμε με ανθρώπους που πληρώνουν 300 ευρώ καπέλο design σε φόρουμ τεχνολογίας. Ότι και να πείτε δεν έχει νόημα 3
KAKADI Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μιλάμε με ανθρώπους που πληρώνουν 300 ευρώ καπέλο design σε φόρουμ τεχνολογίας. Ότι και να πείτε δεν έχει νόημα Καλά εσυ πάρε το PC σου και έλα να κάνουμε ένα συγκριτικό ταχύτητας με το Mac μου σε ότι θες και μετα ελα πες μου ότι τα χω δώσει για design.. Sent from my iPhone using Insomnia Μιλάμε με ανθρώπους που πληρώνουν 300 ευρώ καπέλο design σε φόρουμ τεχνολογίας. Ότι και να πείτε δεν έχει νόημα Καλά εσυ πάρε το PC σου και έλα να κάνουμε ένα συγκριτικό ταχύτητας με το Mac μου σε ότι θες και μετα έλα πες μου ότι τα χω δώσει για design.. Sent from my iPhone using Insomnia
gtimb2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μερικοί γράφουν για να γράφουν ξεκάθαρα.. Άλλος διαμαρτύρεται για τον επεξεργαστή, άλλος για την κάρτα γραφικών.. Δεν υπάρχει Mac ειδικά τη σημερον ημέρα που να μη παει σφεντόνα.. Δεν υπάρχει άνθρωπος πιστεύω που να παίρνει το Mac επίσης για σοβαρό gaming.. Για άλλους λόγους το παίρνουν. Έτσι ειναι τα πράγματα. Αν θέλετε κάτι άλλο υπάρχουν λύσεις. Οπότε για πιο λόγο γκρινιάζουν μερικοί δε το καταλαβαίνω. Εξάλλου ειναι ένα entry level desktop.. Ναι σε αυτά τα λεφτά.. Ε και; Αν είχε windows πάνω θα έκανε 500 ευρώ. Εκεί ειναι η διάφορα και όχι στην ποιότητα. OSX δεν αγοράζετε με 500 ευρώ κάποιοι όσο κ αν γκρινιάζετε. Εκτός κ αν το χακαρετε. Sent from my iPhone using Insomnia Εκτιθεσαι νομιζω διοτι τα Windows 8.1 στο skroutz εχουν 127e τα pro ενω τα OSX Mavericks ειναι....εμμμ...τσαμπα! Το ξερω οτι θα μου πεις οτι "δεν μπορεις να παρεις mac χωρις λειτουργικο" κτλ αλλα ουτε και τις αλλες AIO windows υλοποιησεις μπορεις. Aρα καλυτερα να μην ειμαστε fanboys και να παραδεχτουμε οτι οσοι αγοραζουμε mac το αγοραζουμε γιατι το γουσταρουμε. Την βρισκουμε βρε αδερφε με το μηλαρακι και με το magic trackpad και το αλουμινιο και γουσταρουμε να οργανωνει τα εικονιδια απο τα δεξια στα αριστερα και ειμαστε αρκετα βιτσιοζοι για να τα πληρωνουμε και ας ξερουμε οτι μπορουσαμε να παρουμε ενα μικρο τερατακι με windows. (αλλα το τελευταιο δεν το αναφερουμε)
ektor7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Η τιμολογιακή πολιτική της apple δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το design! Η apple απλά έχει κόψει την φτηνή κατηγορία που έχουν όλες οι άλλες εταιρείες και ασχολείται μόνο με την premium(υπηρεσίες,καλύτερη ποιότητα κατασκευής,έξτρα προγράμματα κ.τ.λ) και αυτό έχουν δυστυχώς να αντιμετωπίσουν οι απλοί χρήστες τους OSX,που θα προτιμούσα κάτι πιο οικονομικό! Τώρα αν σε μια εταιρεία σου δώσει ένα μηχάνημα με π.χ. Windows pro,ειδικά επαγγελματικά προγράμματα,εξτρα υπηρεσίες,καλύτερη οθόνη και γενικά ποιότητα κατασκευής,θα δείτε ότι ενώ σε cpu&gpu είναι από καλα μέχρι μέτρια,η τιμή τους θα είναι πολύ τσιμπημενη! Απλά επειδή επικεντρωνόμαστε στα φτηνά μοντελα με καλό hardware,δεν ασχολούμαστε με την πιο premium κατηγορία με τις τσιμπημενες(μπορεί όχι όσο της apple) τιμές! Δεν είναι για όλους τα mac,αλλά γι'αυτους που τα θέλουν και τα προτιμούν και κάθε μείωση τιμής να γίνεται σύγκριση με τις προηγούμενες τιμές των mac και όχι με τα μη premium windows συστηματα και τα desktop μας! Άλλη ιστορία το ένα,άλλη το άλλο! 1
mad_apo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ΦΠΑ λέγεται και τον εισπράτει το κράτος, όχι τα καταστήματα. Οπως και να λεγεται φιλε εγω το αποφευγω αγοραζοντας με επαγγελματικο αφμ και εννοειτε απο αλλη χωρα που η αρχικη τιμη ειναι και μικροτερη. ΑΡΑ 2 πραματα υπερ. Και χωρις φπα και αρχικη τιμη μικροτερη. Και εγγυηση ΑΨΟΓΗ απο ευρωπαικο καταστημα και οχι οπως Ελλαδα που ειναι μπιπ μπιπ αμα περασουν οι 14 μερες, Κοιτατε απο εξωτερικο παιδια ειναι καλυτερα και με αψογο services αν θελετε κατι και οχι Ελλαδα που μας κοροιδευουνε,
gtimb2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Οπως και να λεγεται φιλε εγω το αποφευγω αγοραζοντας με επαγγελματικο αφμ Ειμαστε και ολοι εδω εμποροι βλεπεις... 1
georgetsl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Mα βέβαια, πανάκριβο , κακιά apple που δεν κοστολογείς οπως νομίζει ο Κυρ Μήτσος απο την Νέα Ερυθραία... Ακούς εκει να κοστολογεί η κάθε εταιρία όσο νομίζει, αμάν δηλαδή για κορόιδα ψάχνουν? εσυ τι βλεπεις ?? οτι δεν ψαχνουν για κοροιδα ?? η ποιοτητα υλικων της apple εχει πεσει και η οι υπολογιστες φιλτατε , ειναι παρωχημενη τεχνολογια εν ετη 2014 ,δε νομιζεις ?? δηλαδη εκτος το λειτουργικο τι αλλο εχει να προσφερει ο συγκεκριμενος apple ?? με τα ιδια λεφτα χτυπας λαπτοπ που αφηνει χιλομετρα πισω αυτο το μοντελο ,για να μην σου πω και πολυ ακριβοτερα μοντελα της apple !!! εδω ο καταναλωτης χτυπαει πλεον 8πυρηνο επεξεργαστη και αυτο το χρεπι εδω περα παιζει με διπυρηνο ....και λες εαν ψαχνουν για κοροιδαρες ?? φυσικα και ψαχνουν .......αυτανδρο στον πατο θα παει ......οπως και το iphone 5 που εχει πηξει στις βλαβες .....παλιοτερα εαν δεις μοντελα της apple εσωτερικα ,ειχαν καποια ποιοτητα ,πλεον και αυτη παιζει κινεζια φουλ εσωτερικα.....μονο το περιτυλιγμα και οι φιονγκοι εχουν απομεινει..........
georgetsl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εκτιθεσαι νομιζω διοτι τα Windows 8.1 στο skroutz εχουν 127e τα pro ενω τα OSX Mavericks ειναι....εμμμ...τσαμπα! Το ξερω οτι θα μου πεις οτι "δεν μπορεις να παρεις mac χωρις λειτουργικο" κτλ αλλα ουτε και τις αλλες AIO windows υλοποιησεις μπορεις. Aρα καλυτερα να μην ειμαστε fanboys και να παραδεχτουμε οτι οσοι αγοραζουμε mac το αγοραζουμε γιατι το γουσταρουμε. Την βρισκουμε βρε αδερφε με το μηλαρακι και με το magic trackpad και το αλουμινιο και γουσταρουμε να οργανωνει τα εικονιδια απο τα δεξια στα αριστερα και ειμαστε αρκετα βιτσιοζοι για να τα πληρωνουμε και ας ξερουμε οτι μπορουσαμε να παρουμε ενα μικρο τερατακι με windows. (αλλα το τελευταιο δεν το αναφερουμε) τα λαθη μια φορα γινονται αυτα .....μετα ολοι τρεχουν στην μαμα microsoft με μηχανημα των 600 ευρω και κανουν οτι εκαναν με το μηλαρακι ....μονο που το τελευταιο την τελευταια φορα το πληρωσαν ακριβα (αλλα το τελευταιο δεν το αναφερουμε) .
georgetsl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλά εσυ πάρε το PC σου και έλα να κάνουμε ένα συγκριτικό ταχύτητας με το Mac μου σε ότι θες και μετα ελα πες μου ότι τα χω δώσει για design.. Sent from my iPhone using Insomnia Καλά εσυ πάρε το PC σου και έλα να κάνουμε ένα συγκριτικό ταχύτητας με το Mac μου σε ότι θες και μετα έλα πες μου ότι τα χω δώσει για design.. Sent from my iPhone using Insomnia μαλλον η διπλη σου παραθεση παιζει προβλημα απο το iphone σου ,μαλλον μπερδευονται τα δαχτυλα που και που .....apple δεν ειναι και δαυτο ??? και θες και κοντρα με pc ??? θα κλαψεις εαν το κανεις......... 2
YngwieMalmsteen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλά εσυ πάρε το PC σου και έλα να κάνουμε ένα συγκριτικό ταχύτητας με το Mac μου σε ότι θες και μετα ελα πες μου ότι τα χω δώσει για design.. Sent from my iPhone using Insomnia Καλά εσυ πάρε το PC σου και έλα να κάνουμε ένα συγκριτικό ταχύτητας με το Mac μου σε ότι θες και μετα έλα πες μου ότι τα χω δώσει για design.. Sent from my iPhone using Insomnia Κλαίω... Μ'αρέσει που λέτε για για συγκριτικά ταχύτητας και άλλες μπαρούφες. Παίρνετε Mac με 1100 euro που δεν κάνουν ούτε για gaming, άρα πάνε τα σχεδιαστικά προγράμματα. Μήπως έχεις το τέρας επεξεργαστή για πολύπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς; Όχι... Μήπως έχεις την τρελή RAM για να σε βοηθήσει στα παραπάνω; Χμμμ... Ούτε... Άρα, το παραπάνω υπολογιστάκι, κάνει για youtube, skype, facebook και μούρη στα κοριτσάκια/αγοράκια... Ό,τι κάνει δηλαδή ένα iPad... Σε πάω συγκριτικό με οποιοδήποτε PC στα μισά χρήματα, για να κλάψουν μανούλες... Και δεν μιλάω καν για το δικό μου, γιατί θα μετακόμιζες. Οπότε όλα αυτά, σε άλλο forum... Όταν έναν υπολογιστή τον έχεις για 1-2 προγράμματα, και για internet, ΜΑΝΤΕΨΕ! Θα είναι ΠΑΝΤΑ σε κατάσταση καινούριου... Οπότε, λογικό είναι ένα PC με τα χρόνια να πάει χειρότερα από ένα Mac, γιατί όπως και να το κάνουμε, κάνει περισσότερα. Αν τώρα, πληρώσω και εγώ PC και του βάλω 2 προγράμματα και ΤΕΛΟΣ, θα έχω την ίδια ταχύτητα και 10 χρόνια μετά. Συνέλθετε επιτέλους... Κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας και όχι τους υπόλοιπους. Αν το έχετε για επαγγελματικούς λόγους, ή ακόμη και για καλλωπιστικούς λόγους, απλώς παραδεχτείτε το... Δεν θα πάθετε κάτι! Δικά σου τα χρήματα, δικιά σου η απόφαση. Πάρ'το για όποιο λόγο σου κάνει κέφι... Αλλά όχι και με τη δικαιολογία ότι είναι πιο γρήγορο... Γελάει ο κόσμος... 7
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλά εσυ πάρε το PC σου και έλα να κάνουμε ένα συγκριτικό ταχύτητας με το Mac μου σε ότι θες και μετα ελα πες μου ότι τα χω δώσει για design.. Sent from my iPhone using Insomnia Καλά εσυ πάρε το PC σου και έλα να κάνουμε ένα συγκριτικό ταχύτητας με το Mac μου σε ότι θες και μετα έλα πες μου ότι τα χω δώσει για design.. Sent from my iPhone using Insomnia Ποιητή μου,έχεις έναν πολύ καλό υπολογιστή,και κυρίως όμορφο,μην εκτίθεσαι όμως κατ'αυτον τον τρόπο.. Πρώτον δεν χρειάζεται ακριβώς για τον παραπάνω λόγο να δικαιολογήσεις την επιλογή σου σε κανέναν. Δεύτερον μάλλον δεν ξέρεις τι θα πει σφαίρα που είπες παραπάνω,ούτε φυσικά μπορεί αυτή την πρόκληση να την εννοείς στα σοβαρά. Εκτός αν εννοείς Pc κάποιο λαπτοπ γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, Hardware από laptop έχεις.. Στο ότι το osx διαχειρίζεται καλύτερα ως "λογική" τους πόρους του συστήματος είναι ευρέως γνωστό αν αυτό εννοείς,αλλά αυτό είναι άλλο και δεν μπορεί να κάνει τον υπολογιστή σου συνολικά ταχύτερο. Σε κάθε περίπτωση είναι ανόμοια "πράγματα",και το καθ'ενα πρέπει να συγκρίνεται με το ανάλογο του οπότε η σύγκριση απ'οποια πλευρά κ να προέρχεται είναι το λιγότερο "ατυχής". Κερδισμένος λοιπόν δεν είναι κανείς απο τους δυο κερδισμένος ειναι αυτός που δύναται να έχει και τα δυο γιατί το καθ'ενα έχει κάτι διαφορετικό να του προσφέρει και τα δυο μαζί διευρύνουν τον ορίζοντα κ κατ'επεκταση την σκέψη. Αυτοί που ακόμα περιμένουν να δουν πραγματικά φτηνό Mac k iPhone αδίκως το περιμένουν,επίσης για τους παραπάνω λόγους. Η apple όμως προφανώς εχει βρει ενα αγοραστικό κοινό,η ενα χάσμα ανάμεσα στο macmini και το iMac και αυτό παει να γεφυρώσει με τον δικο της τρόπο και τιμολογιακή πολιτική,και δεν εχει και άδικο,γιατι πολλοί ειναι αυτοι που έχουν ενα Hardware απίστευτο κ πρώτης γραμμής μεσα σε αυτούς και εγώ αλλά η χρήση που γίνεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό κρατάει κ λειτουργεί μόνιμα τον υπολογιστή σε idle mode.. Αν λοιπόν κατα βαση οι δουλειές που κάνεις είναι δουλειές γραφείου κ browsing σου λεει πάρε ενα στολίδι σε μικρότερο μεγεθος φυσικά ωστε κ εγω να έχω το κέρδος μου και εσυ κάτι που μέχρι χτες δεν είχες την δυνατότητα ν' αποκτήσεις. φτηνό όμως δεν θα είναι ποτέ,γιατί είναι μονοπώλιο,και γιατί σου παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών σε όλο τον κόσμο,αλλα και ολους τους άλλους λόγους που έχουν κατατάξει τους υπολογιστές της δεύτερους σε μερίδιο αγοράς και εδώ δεν υπάρχει δικαίως η αδίκως. Αλλα και για τους φίλους των Win Pc η λαπτοπ θα πω ένα offtopik, αλλαγή μικροφώνου σε dell xps 236 ευρώ σας φαίνεται φτηνό ? Η έχετε αλλάξει απλά μεντεσέ σε HP laptop να δείτε πόσο κοστίζει ? ανεμηστιρακι σε Toshiba μηπως ? εκεί να συγκρίνετε αν η Apple ειναι η μόνη εταιρία που υπερκοστολογει όπως εσείς διαμαρτύρεστε. επίσης έναν χρόνο εγγύηση δίνει επίσημα μόνο η Αpple ? Δεν θέλω να πω άλλα,θέλω απλά σαν συμφουρομιτης σας να σας παρακαλέσω να μην παίζετε το παιχνίδι των πολυεθνικών που είναι να δημιουργούν οπαδούς ώστε να μην μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν με ωριμότητα και καθαρή σκέψη. 4
KAKADI Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Οκ παιδιά αφήστε με εμένα να εκτίθεμαι.. Το Alienware των 3000 που τα βάλαμε δίπλα δίπλα έφαγε πακέτο στα περισσότερα. Απο startup και μετατροπή ίδιου hd βίντεο με handbrake μέχρι browsing με ίδιο browser.. Με κανά 2 εξαιρέσεις το Mac μου ήταν μπροστά.. Δεν αμφέβαλα ποτέ πως τον καθένα ότι τον βολεύει παίρνει αλλα εμένα προσωπικά δε μου χρειάζονται τα windows. Μονο για παιχνίδια ειναι κατ εμε και δε παίζω παιχνίδια σε υπολογιστή. Επειδή είμαι Κίνα τώρα σε μηχανοστάσιο πλοίου και το σήμα ειναι εξασθενημενο καλύτερα να ρίχνουμε το φταίξιμο στην china mobile και όχι στο iPhone όσον αφορά το διπλοποσταρισμα που είπε κάποιος πιο πάνω.. Και ξανά λέω αφήστε με εμένα να εκτίθεμαι.. Άλλος κλαίει παντως στο τέλος και λέει πως δε το περίμενε.. Αλλα όλα τα λεφτά ήταν το βλέμμα του μετα το συγκριτικό.. Priceless.. Μονο για τα games μου μιλαγε.. Sent from my iPhone using Insomnia
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τα ευσημα στην apple που κατεβαζει τις τιμες οσο μπορει..Ουτως η αλλως δεν εχει αναγκη απο τους γυφτους πελάτες σαν εταιρια..Ομως και παλι κανει ο,τι μπορει.Αλλα και παλι εχουμε τους κλασσικους γκρινιαριδες...Εαν δεν ειστε ικανοποιημενοι μην βγαζετε τα απωθημενα σας εδω.Οποιος θελει να αγορασει mac δεν βρισκει δικαιολογιες όπως ειχε πει και ενας φιλος εδω στο ινσομνια..Οποιο εχει αγορασει αππλε ξερει κατι παραπανω απο εσας τους υπολοιπους που σχολιαζετε βασισμενοι σε οσα διαβαζετε.. __________________ Ενας νορμαλ χρηστης απλα θα σχολιαζε κατι για τα specs.Εγώ έχω να πω απλά,οτι δεν πρεπει να συνεχιζει να βαζει hdd.Τουλαχιστον ssd στα 128GB.Αυτό μόνο. ποιος ξερει παραπανω, θα μας τρελανεις? αυτοι που αγοραζουν mac ξερουν παραπανω; το 50% των ατομων που εχουν mac το πηραν να ειναι ασορτι με το iPhone, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το iPhone δεν εχουν ιδεα οτι γινεται jailbreak, το mac το εχουν με τα προγραμματα που ειχε απο μονο του οταν αγοραστηκε, δεν εχουν ιδεα τι ειναι τα dmg αρχεια, και ερχονται και σου λενε "δεν κολλαει καθολου". περνα του προγραμματα με τον ρυθμο που περναγες σε windows να δεις πως κολλαει. φιλος μου το εχει 5 χρονια με ενα uTorrent και ενα VLC επανω και μου λεει "παει οπως την 1η ημερα". του βαζω ενα φλασακι με portable apps για mac, τρεχω τον portable chrome, το φλασακι καταλαθος αποσυνδεεται επειδη το κουνησα, κρασαρε ολο το συστημα, restart απο το κουμπι. τα apple ολο φημες ειναι που ποτε δεν θα τις δικαιολογησουν. δεν ειναι τυχαιο το οτι ολα τα παιχνιδια για κονσολες φτιαχνονται με windows. τα παιχνιδια του ps4 που εχεις και παιζεις στην τηλεροαση σου? με windows. τα εφε του αρχοντα των δαχτυλιδιων? με Maya σε Windows. το νεο σποτακι του VW? με Premiere σε Windows. πως στο καλο τα mac ειναι για εργασια οταν το 90% των βαρβατων εργασιων γινεται σε windows? το μονο που μου αρεσει σε mac ειναι το garageband. οχι οτι τα windows δεν το κανουν λιωμα με απειρες εναλλακτικες λυσεις, απλα επειδη παραδοξως, ειναι δωρεαν. απο εκει και περα, ακολουθει την λογικη των iPhone (βασικα το iPhone ακολουθει την λογικη των Mac). "αν η εμφανιση ειναι το παν για εσενα, ελα σε εμας". και ναι, ειχα apple αλλα σε αντιθεση με αυτα που λες, δεν εχω ιδεα γιατι το πηρα. πηρε ποδι αφου ενιωσα πως υποβαθμιζε την νοημοσυνη μου σαν εμπειρος χρηστης υπολογιστων. το λειτουργικο θελω να το κανω ΛΙΩΜΑ και οχι να μην μπορω καν να συρω ενα αρχειο μεταξυ 2 παραθυρων λες και ειμαι σε κινητο. ΥΓ) τα σχολια για την τιμη ειναι υπερβολικα. σας δινει ολοκληρο mac στην ιδια τιμη που δινει και το iPhone, τι αλλο θελετε.
Cosmo_Chronos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Έχουμε: 400 Οθόνη (450 έκανε το πιο φθηνό full rgb monitor) 100 "Κουτι" (Ο σχεδιασμός βάση του παχους και τα υλικα) 100 Μνήμη (120 έκανε το πιο φθηνό CL6 dimm των 4gb) 50 Σκληρος (...) 80 Επεξεργαστης (...) 20 Ports (Thunderbold & Drive Through) 50 Brand Name (δύστυχος) 50 Mouse (70 ξεχωριστη αγορα) 50 Keyboard (70 ξεχωριστή αγορα) and the rest taxation...(100) ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα