Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά ποιο All-in-One εν έτη 2014 νοείται χωρίς touch σε τέτοιο κόστος?

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά ποιο All-in-One εν έτη 2014 νοείται χωρίς touch σε τέτοιο κόστος?

Αυτό είναι μια σχεδιαστική επιλογή,δεν μπορεί κανείς να το προσάψει στις ελλείψεις. παρ'ολα αυτά απ'οτι διαβάζω πλησιάζει ο καιρός του..  ;)

Δημοσ.

$1099 για διπυρηνο 1.4ghz, με μικρη 21" οθονη, ενα χρονο εγγυηση, παναργο 500gb σκληρο δισκο 5400 στροφων ειναι απαραδεκτο για μηχανημα εν ετει 2014.

Ειδικα αν αναλογιστεις και την μικρη αντοχη στον χρονο των imac.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνε και μια βόλτα από εδώ:

http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD.html

Τι λένε τα requirements του AutoCAD; Windows

Μήπως να ρίχναμε και μια ματια όμως εδώ?

http://www.autodesk.com/solutions/mac-compatible-software

Δημοσ.

Είναι απάντηση στο επιχείρημα ότι οι επιτραπέζιοι υπολογιστές της Apple είναι ακριβότεροι από άλλους επώνυμους. Από κει και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

Το δικό σου ήταν επιχειρημα ότι τα PC είναι πιο φτηνά από τα mac?Αν ναι γιατι δε το κατάλαβα?

Εκτός από το πρώτο,όλα τα υπόλοιπα ητανν του 1000ρικου και πάνω,χωρίς τίποτα το αξιόλογο πάνω τους!

Δημοσ.

Απλώς είναι άλλο ένα Macintosh!! Ο κάθε άνθρωπος που χρειάζεται ένα Η/Υ, πρέπει να παίρνει αυτό με το οποίο θα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του. Όπου ανάγκες, είναι οι υπολογιστικές. Η εμφάνιση/σχεδίαση είναι πολυτέλεια και για μερικούς αποτελεί ανάγκη επίσης.

Χρησιμοποίησα Mac πριν από 10 χρόνια λόγω προβλημάτων σταθερότητας που αντιμετώπιζα με το Windows PC. Δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα κατά την χρήση του Macintosh, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, ούτε ότι αν δοκίμαζα διαφορετικό hardware configuration σε Windows, δεν θα λυνόταν το πρόβλημα που είχα.

Απλώς δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία που ίσως να μου κόστιζε ακριβότερα από το κόστος του συγκεκριμένου φθηνού Macintosh τότε. Από τότε, συνεχίζω χρήση Macintosh, έχοντας μεταβεί σε άλλο μοντέλο (παλαιό με τα σημερινά δεδομένα), διότι απλά με εξυπηρετεί και με βολεύει. Όμως επ' ουδενεί δεν πιστεύω ότι η Apple είναι καλύτερη κλπ, και σίγουρα δεν συμφωνώ με την πολιτική που εφαρμόζει για την συνεργασία φορητών συσκευών όπως το iPhone με τους υπολογιστές της.

Μια πολιτική με την οποία προσπαθεί να αναγκάζει μερικούς χρήστες να προχωρούν στην αγορά πιο σύγχρονου Apple υπολογιστή για να συνεργάζεται με iPhone ή iPod ή δεν ξέρω τι άλλο. Δεν συμφωνώ και με άλλες πολιτικές που έχει εφαρμόσει κατά καιρούς, και που το τελικό κόστος βαρύνει τον καταναλωτή. Εκτός αν ο καταναλωτής βαρεθεί από αυτά και αλλάξει πλατφόρμα.

Είναι όμορφα σχεδιασμένα, είναι αξιόπιστα, αλλά ως εκεί. Καλύπτω τις ανάγκες μου με ένα παλαιό, αλλά αρκετά αναβαθμισμένο μοντέλο, που λίγοι χρησιμοποιούν σήμερα. Όλα πρέπει να είναι ζήτημα πραγματικών αναγκών, και τίποτε περισσότερο!

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η τιμή για το συγκεκριμένο μηχάνημα + OSX.

Σε όποιον δεν αρέσει ας φτιάξει με λιγότερα (ή περισσότερα) PC τουμπανο με λεντοταινίες, νέον, υδροψύξεις, φουρφούρια και τις λοιπές ποντικιές + Windows.

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως να ρίχναμε και μια ματια όμως εδώ?

http://www.autodesk.com/solutions/mac-compatible-software

Εντάξει, Windows ή Mac.

Και πάλι, για δες την photo, τι σου φαίνεται να είναι; Εμένα μου φέρνει σε Windows 7, με ανοικτά 5-6 προγράμματα, όπως φαίνεται από το κάτω-αριστερά μέρος της οθόνης.

http://www.imore.com/sites/imore.com/files/styles/large/public/field/image/2014/06/tim-cook-mac-pro.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Βλάκα περίπου 850 ευρω ειναι

Σε όποιον δεν αρέσει ας φτιάξει με λιγότερα (ή περισσότερα) PC τουμπανο με λεντοταινίες, νέον, υδροψύξεις, φουρφούρια και τις λοιπές ποντικιές + Windows.

Προσπαθώ να διαλέξω το καλύτερο από τα δύο αυτά posts :D

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η τιμή για το συγκεκριμένο μηχάνημα + OSX.

Και το περισσευμα θα τα δωσεις στο κολοφτιαγμενο αμαξι και θα του βαλεις αεροτομη σιδερωστρα και φωτα νεον απο κατω!!

• Like 2
Δημοσ.

Μα σαφέστατα. Ένας υπολογιστής με Tower δεν έχει καμία θέση στο σπίτι μου πλέον. Δεν είμαι 20 είμαι 30 αλλάξανε οι ανάγκες μου,όπως και οι οικονομικές μου δυνατότητες . Το να πάρω ένα σύστημα αθόρυβο και να μην έχω τον καγκουροπυργο με τα καλώδια για μένα έχει μεγαλύτερη αξία από dual Τιτάν gpu...

Το να δώσει πλεον κάποιος 300 και 400 για κάρτα γραφικών για μένα είναι τουλαχιςτον αστείο .Στα 20 μου θα έδινα όλο το μηνιάτικο μου για μια καλή gpu. Τώρα ούτε για αστείο.

Δεν είπε ποτέ κανείς ότι οι μακ απευθύνονται σε αυτούς που μετράνε τα ευρώ για value per money. Άμα αυτό κανεις δεν υπάρχει λόγος κάν να σχολιάζεις τα Mac.

Άλλος πέρνει με 1000 ευρώ φωτογραφική και άλλος μηχανάκι. Είναι συγκρίσιμα πράγματα; Είναι ο ένας χαζός και ο άλλος έξυπνος;

χαζος ειναι αυτος που θα παρει κινητο με 1000 ευρω και θα λεει στον αλλον με την DSLR Οτι ειναι χαζος επειδη το κινητο του ειναι περισσοτερα μεγκαπιξελ και ειναι πιο λεπτο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσπαθώ να διαλέξω το καλύτερο από τα δύο αυτά posts :D

νομίζει ότι ισχύει ισοτιμία, lol :P

• Like 1
Δημοσ.

χαζος ειναι αυτος που θα παρει κινητο με 1000 ευρω και θα λεει στον αλλον με την DSLR Οτι ειναι χαζος επειδη το κινητο του ειναι περισσοτερα μεγκαπιξελ και ειναι πιο λεπτο.

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε;

Δημοσ.

Απλα σχολιασα τον αλλο που ποσταρε μοντελο του 2011,για να μας δειξει ποσο πισω ειναι ο ανταγονισμος!Αυτο!

Μοντέλο του 2011...που έχει επεξεργαστή που βγήκε Ioύνιο του 2012....

tumblr_mf71gh3zYj1rwlmoao1_250.gif

Δημοσ.
Το δικό σου ήταν επιχειρημα ότι τα PC είναι πιο φτηνά από τα mac?Αν ναι γιατι δε το κατάλαβα?

Εκτός από το πρώτο,όλα τα υπόλοιπα ητανν του 1000ρικου και πάνω,χωρίς τίποτα το αξιόλογο πάνω τους!

Το αντίθετο έλεγα, μαζί σου συμφωνώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...