thessalon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ TURBO-X G405 ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ SERVICE. ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ RESET KAI ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ SERVICE,ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ; ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ. ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ TURBO-X.
Grey Warden Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Νωρίς το κατάλαβες... τα turbo-x είναι πεταμένα λεφτά. 4
looproll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για άλλη φορά φίλε να το έχεις υπ' 'οψιν σου να μήν ΞΑΝΑ ΠΑΣ στο πλαίσιο ούτε για καρφίτσα, πώς να στο πώ υπάρχουν ένα σωρό αναφορές σχετικά με το πλαίσιο στο νετ και οι περισσότερς είναι αληθινές, τώρα αν με ρωτήσεις απο που το ξέρω, δυστυχώς πέρασα και εγώ απο τις τάξεις αυτού του σουπερ μάρκετ. Παραβλέπωντας το γεγονός ότι είναι η γραμμή της εταιρίας να προσλαμβάνει αναλώσιμο προσωπικό και με ελάχιστες γνώσεις γύρω απο τους Η/Υ, και οτι πουλάει κινέζικα προιόντα με το brand TURBO X όπως για παράδειγμα τα λάπτοπ, ΣΑΝ επιχείρηση ΔΕΝ απευθυνεται σε γνώστες ΑΛΛΑ σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και προσπαθεί να τους δώσει ΠΡΑΜΑ και να φεύγουν. Οι πωλητές που σας "Τα ζαλίζουν" στο κατάστημα με το να πάρετε τουρμπο χι δε το κάνουν γιατί είναι ερωτευμένοι με αυτά απλώς Τρώνε μπινελίκια και κράξιμο για να τα προωθούν, αλλιώς δρόμο και όταν κάποιος έχει ανάγκη γίνεται πρόθυμος. Επειδή έχω συζητήσει με πάρα πολύ κόσμο οι περισσότεροι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ και το πλαίσιο θα συνεχίζει να τους πουλάει ότι μαλακία έρχεται απο την Απω ανατολή, πως να το πώ το γνωστό επιχείρημα οτι όλα έρχονται απο Κινα και οτι όλες οι εταιρίες π.χ. ψωνίζουν απο το ίδιο εργοστάσιο είανι φαιδρό και απευθύνεται σε χάπατα καταναλωτές, Η κάθε dell toshiba sony κ.α. όλο αυτό το παραπάνω που πληρώνεις στο λάπτοπ π.χ. είναι το (R&D) στο σχεδιασμό του barebone όπου ο κατασκευαστής βρίσκει πειραματίζεται για την βέλτιστη ψύξη του συστήματος με την χ μπαταρία του χ δίσκο την ψ αντοχή την ζ οθόνη κλπ. Το barebone είναι όλο το λάπτοπ που ο κάθε σοβαρός κατασκευαστής επενδύει χρόνο και χρήμα για την ανάπτυξή του, αντίθετα το κάθε πλαίσιο eshop γερμανός και δεν συμαζεύεται αγοράζει έτοιμα μαζικά φθηνά barebones που η παραγωγή τους συνήθως κρατάει μερικούς μήνες ή 1 χρόνο, αν εσύ θελήσεις να βρείς μπαταρία μετά απο 4 χρόνια ψάχνεις ψάχνεις και αν είσαι τυχερός και βρείς το μοντέλο οκ. Ακόμα στους άσχετους πελάτες επίσης απευθύνονται και ΑΣΧΕΤΟΙ πωλητές οπότς πολλοί απο αυτούς είναι πεποισμένοι για την uber ales ανωτερότητα των τουρμπο χι 4χ4 όπου τους τα σερβίρουν οι προιστάμενοι ΛΟΛ στις συναντήσεις της ομάδας. ΑΣΕ αν γράφω με το τί έχω δεί ακούσει θα γεμίσω σελίδες πάντως είναι απίστευτο να βλέπεις χαρούμενους ΑΣΧΕΤΟΥΣ πελάτες να το υπερασπίζονται σαν να είναι μαγαζί τους ΣΗΜ: Και αυτό το σάιτ και σε πολλά άλλα πάντα υπάρχει κάποιος εγκάθετος υπάλληλος που θα μπεί για να γράψι κοροιδέψει σχολιάσει όταν γραφτεί κάτι κακό για τα τουρμπο χι απο κάποιο τερματικό του πλαισίου 2
eddie1996 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλύτερα είναι να πάρεις ένα αξιόπιστο κινέζικο κινητό παρά ένα turbox 1
driverpit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ TURBO-X G405 ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ SERVICE. ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ RESET KAI ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ SERVICE,ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ; ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ. ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ TURBO-X. το παράξενο θα ήταν να μην είχε πρόβλημα το τούβλο χ 1
stamatinho Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εγω τελευταια φορα που ψωνισα απο πλαισιο ηταν το 2011. Καποτε ηταν το καλυτερο καταστημα.
driverpit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εγω τελευταια φορα που ψωνισα απο πλαισιο ηταν το 2011. Καποτε ηταν το καλυτερο καταστημα. Ήτανε όπως το είπες 1
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τι κινητα φτιαχνουν! Τιππτα καλο! Μονο οι υπολογιστες.
kataramenos32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τι κινητα φτιαχνουν! Τιππτα καλο! Μονο οι υπολογιστες. Τι? 1
brotrainer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αυτή είναι η άριστη εξυπηρέτηση των τουβλο-ξ, βρε φίλε δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Τι πήγες και πήρες κιν από τυβλο-χ; Μακριά τώρα που τους έμαθες, ούτε για τσαντάκι από εκεί! Τι κινητα φτιαχνουν! Τιππτα καλο! Μονο οι υπολογιστες. Ούτε υπολογιστές ξέρουν ούτε κινητά. Για κλοτσιές. Μακριά τους! γιατί τόσο μένος για το πλαίσιο και τα turboX; Έλα τώρα που δεν ξέρεις; Υπάλληλος τους είσαι; Αν όχι ψάξτο το φορουμ αδερφέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα