TheBoogieman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Είμαι ήδη κάτοχος της dell. Παίζω cs go και γενικά όλοι μου οι γνωστοί με έχουν πρήξει να αλλάξω σε 144hz. Αξίζει να την βάλω αγγελία και να πάω στην Asus ή να κάτσω στα αυγά μου? Main game το cs go με συχνές εναλλαγές σε οτι δημοφιλές κυκλοφορεί. (Απο bf4 μέχρι pcman)
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν μπορεις να το υποστηριξεις οικονομικα(καθως θα χρειαστεις μια δυνατη καρτα γραφικων για να μπορεσεις να τα δεις αυτα τα Hz στην πραξη).Στο CS δεν φενεται τοσο,αλλα σε πιο βαρια shooter οπως BF4 κλπ ισως θα χρειαστει να αλλαξεις καρτα γραφικων(δεν γνωριζω τι καρτα εχεις τωρα).
mclein7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 να μην αλλάξεις τώρα. ίσως το χειμώνα αλλά στο 2 κ 3 τρίμηνο του '15 αναμένονται εξελίξεις κ πιθανές πτώσεις τιμών.
stathisgtr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Φίλε μου θα δεις διαφορά και μεγάλη κιόλας. Αυτό έκανα και εγώ.Μόνο από το refresh rate θα δεις πόσο ξεκούραστο game θα έχεις.Η κάρτα σου μια χαρά είναι.θα τραβήξει.Άλλοι πέσουν με 760 στα 120 hz και όλα καλά.Ήμουν μεταξύ της Αsua και Βenq.Και κατέληξε στην benq.Και όσοι λέτε για το input lag. Πάρτε μια οθόνη με 1ms και θα δείτε διπλάσια kills se fps παιχνίδια. Με τα χρώματα θα έχεις θέμα για αρχή.Η διάφορα με IPS panel είναι αξιόλογη.μη σε αγχώνει όμως.Καλό καλιμπραρισμα και θα είσαι οκ.Παίζω μόνο bf4 και από την ημέρα που έβαλα την οθόνη τα στατιστικά μου εκτινάχθηκαν. Πάρε και θα δεις.Δες και reviews.Αλλά αν πας σε asus λάθος δεν θα κάνεις.Αυτά.Από έναν gamer.
TheBoogieman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παίζεις competitive σε λίγκες; Παίζω competitive, είμαι master guardian 2. Όχι σε τουρνουά κτλ κτλ όμως.. τουλάχιστον όχι ακόμα. Ευελπιστώ.
Millennium Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε αν μπορείς από κοντά την οθόνη για να δεις και τα υπέρ και τα κατά και στάθμισε τα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα