Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξερω θα αναφερω ενα θεμα το οποιο εχει σχολιαστει ηδη αλλα ειμαι πραγματικα τρομοκρατημενη..πρωτη φορα στη ζωη μου βρηκα κατσαριδα μεσα στο σπιτι..συγκεκριμενα πανω στον καναπε.. μενω σε καινουργια πολυκατοικια(3ετη) και επειδη το συζητησα με τους γειτονες μου ειπαν πως καθε χρονο το καλοκαιρι,λογω εξαρσης, ερχονται και σε αυτους απ'εξω(παραθυρα, μπαλκονια κλπ).σε αυτο το σημειο να αναφερω οτι δεν υπαρχουν σιτες αλλα ουτε μπορω να βαλω εγω.. εχω σκοπο να παρω εντομοκτονο αλλα θελω να κανω και απεντομωση ωστε να μην πλησιαζουν ουτε το μπαλκονι μου! ειμαι  φοιτητρια και δεν εχω ιδεα απο εταιριες κλπ και προφανως δεν μπορω να διαθεσω και πολυ μεγαλο ποσο χρηματων! μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο συνεργειο που οντως να κανει δουλεια και να ηρεμησω για καποιο διαστημα?

Δημοσ.

Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να μασήσεις φίλα δάφνης....

if you know what i mean

οχι δεν καταλαβαινω

Δημοσ.

Οι κατσαρίδες απεχθάνονται τα δαφνόφυλλα, τις φέτες του αγγουριού και το σκόρδο.

Ένα καλό κόλπο είναι όταν σφουγγαρίσετε το σπίτι σας, να προσθέσετε μερικά φύλλα δάφνης στο νερό. Αυτό θα αποτρέψει επιδρομές τους στο σπίτι.

Η αμμωνία είναι ένας ακόμα εχθρός της κατσαρίδας. Προσθέστε δύο φλιτζάνια αμμωνίας σε ένα κουβά γεμάτο νερό και ξεπλύνετε το μέσα στο νεροχύτη.

Η μαγειρική σόδα είναι μία ακόμα λύση. Βάλτε μαγειρική σόδα σε φύλλα λάχανου ή μαρουλιού και τοποθετήστε το στις περιοχές όπου εισβάλλουν οι κατσαρίδες. Το «γεύμα» αυτό θα τις κάνει να μη σας ξαναεπισκεφτούν. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε και ζάχαρη. Οι κατσαρίδες δύσκολα θα αντισταθούν στη «μοιραία» αυτή λιχουδιά.

• Like 1
Δημοσ.

1. Στη διαχειριση για σπολυμανση.

2. Βαλε φύλλα δαφνης εκει που πιστεύεις οτι κινούνται.

Αυτά.

ευχαριστω αν και η διαχειρηση θα με στειλει σε οτι πιο ακριβο κυκλοφορει!!

Δημοσ.

οχι δεν καταλαβαινω

Στο επόμενο φόρουμ που θα κάνεις σήμερα εγγραφή θα σου εξηγήσουν διεξοδικά τι εννοεί ο ποιητής.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια αυτο που θελω ειναι ενα ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ για απολυμανση

Οι κατσαρίδες απεχθάνονται τα δαφνόφυλλα, τις φέτες του αγγουριού και το σκόρδο.

Ένα καλό κόλπο είναι όταν σφουγγαρίσετε το σπίτι σας, να προσθέσετε μερικά φύλλα δάφνης στο νερό. Αυτό θα αποτρέψει επιδρομές τους στο σπίτι.

Η αμμωνία είναι ένας ακόμα εχθρός της κατσαρίδας. Προσθέστε δύο φλιτζάνια αμμωνίας σε ένα κουβά γεμάτο νερό και ξεπλύνετε το μέσα στο νεροχύτη.

Η μαγειρική σόδα είναι μία ακόμα λύση. Βάλτε μαγειρική σόδα σε φύλλα λάχανου ή μαρουλιού και τοποθετήστε το στις περιοχές όπου εισβάλλουν οι κατσαρίδες. Το «γεύμα» αυτό θα τις κάνει να μη σας ξαναεπισκεφτούν. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε και ζάχαρη. Οι κατσαρίδες δύσκολα θα αντισταθούν στη «μοιραία» αυτή λιχουδιά.

ευχαριστω αλλα θελω κατι σε φαρμακο για να ειμαι ησυχη

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα θελω κατι σε φαρμακο για να ειμαι ησυχη

Δεν εχω κανει ποτε, αλλα θα κανω ενα  πολυ γενικο σχολιο.Υποψιαζομαι οτι μπορει  να μην λυθει το προβλημα εντελως αν ερχονται απο φρεατια κοινοχρηστων χωρων κλπ.Αρα καλο θα ηταν να γινει και εκει.Βεβαια δεν ξερω την διαδικασια,προφανως θα πρεπει να ενημερωθει η διαχειρηση και οι λοιποι,δεν ξερω αν υπαρχει νομοθεσια που επιβαλλει χρησιμοποιηση συγκεκριμενων σκευασματων-ουσιων (οικολογικα ) , ειδικα σε κοινοχρηστους χωρους.Βεβαια αυτο μπορει να στο πουν και αυτοι στην εταιρεια, η να ειναι κατι αυτονοητο,αλλα υπαρχουν ανθρωποι (μπορει και εσυ ) που να ειναι ευαισθητοι, αλλεργικοι κλπ.

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται σπίτι σου και ψεκάζουν με ειδικό φάρμακο. Παίρνουν 20 ευρώ. Καθαρίζεις για ένα χρόνο. Αν μένεις κοντά στον Πειραιά, πίσω από το σταθμό του ΗΣΑΠ υπάρχει αποθήκη που πουλάει το φάρμακο που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες. Για 24 ώρες δεν ανοίγεις βρύσες. Τις πρώτες ώρες αερίζεις πολυ καλά το σπίτι και το βράδυ κοιμάσαι με ανοιχτό παράθυρο.

Τα φύλλα δάφνης δεν κάνουν τίποτα. Δοκιμασμένο.

Δημοσ.

Δεν ψεκάζεις. Δεν στρώνεις το σπίτι με φύλλα δάφνης.

Maxforce, με ένα εικοσάρικο τελείωσες.

Αν και εγω είμαι της λύσης του ψεκασμού όταν δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα προτείνω και εγω το gel λόγω ευκολότερης εφαρμογής χωρίς συνεργείο.

http://www.skroutz.gr/s/4185011/Max-Force-Wic-Gel-White-IC-20gr.html

Πάρτο και παίξε μπάλα... και που είσαι το σωληναριο είναι για πολλές εφαρμογές. Ελάχιστη ποσότητα θέλει!

Δημοσ.

Είναι καλό αυτό το maxforce;

παλιότερα είχα αγοράσει το Goliath gel το οποίο ήταν τέλειο,αλλά και πολύ ακριβό.Είχα απαλλαγεί εντελώς.

Αλλά πλέον το σωληνάριο μου έχει λήξει εδω και 2 χρόνια περίπου και έχω την εντύπωση οτι δεν το τρώνε οι κατσαρίδες.

Ίσως έχει χάσει την οσμή του,δεν ξέρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...