Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ! θα το παρω αυτο το maxforce με πεισατε! καποιο συνεργειο απεντομωσης γνωριζετε?

Δημοσ.

το ξερω θα αναφερω ενα θεμα το οποιο εχει σχολιαστει ηδη αλλα ειμαι πραγματικα τρομοκρατημενη..πρωτη φορα στη ζωη μου βρηκα κατσαριδα μεσα στο σπιτι..συγκεκριμενα πανω στον καναπε.. μενω σε καινουργια πολυκατοικια(3ετη) και επειδη το συζητησα με τους γειτονες μου ειπαν πως καθε χρονο το καλοκαιρι,λογω εξαρσης, ερχονται και σε αυτους απ'εξω(παραθυρα, μπαλκονια κλπ).σε αυτο το σημειο να αναφερω οτι δεν υπαρχουν σιτες αλλα ουτε μπορω να βαλω εγω.. εχω σκοπο να παρω εντομοκτονο αλλα θελω να κανω και απεντομωση ωστε να μην πλησιαζουν ουτε το μπαλκονι μου! ειμαι  φοιτητρια και δεν εχω ιδεα απο εταιριες κλπ και προφανως δεν μπορω να διαθεσω και πολυ μεγαλο ποσο χρηματων! μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο συνεργειο που οντως να κανει δουλεια και να ηρεμησω για καποιο διαστημα?

το προβλημα ειναι απλο..η κατσαριδα ηταν κουρασμενη...ποιος ξερει τι σκαρφαλωμα εριξε στα σιφονια...

η λυση εξισου απλη : τις κανεις χαλαρο μασαζακι στα ποδια της..οσα και αν ειναι αυτα..μην στραβωνεις..και θα σε ευχαριστει δια βιου μετα το ζωντανο :)

• Like 1
Δημοσ.

το προβλημα ειναι απλο..η κατσαριδα ηταν κουρασμενη...ποιος ξερει τι σκαρφαλωμα εριξε στα σιφονια...

η λυση εξισου απλη : τις κανεις χαλαρο μασαζακι στα ποδια της..οσα και αν ειναι αυτα..μην στραβωνεις..και θα σε ευχαριστει δια βιου μετα το ζωντανο :)

ηθελα απλα να δειξω με αυτον τον τροπο οτι δεν ηξερα απο που προηρθε μιας και δεν ηταν ουτε στην κουζινα αλλα ουτε και στο μπανιο..αμαααν

Δημοσ.

Είναι καλό αυτό το maxforce;

παλιότερα είχα αγοράσει το Goliath gel το οποίο ήταν τέλειο,αλλά και πολύ ακριβό.Είχα απαλλαγεί εντελώς.

Αλλά πλέον το σωληνάριο μου έχει λήξει εδω και 2 χρόνια περίπου και έχω την εντύπωση οτι δεν το τρώνε οι κατσαρίδες.

Ίσως έχει χάσει την οσμή του,δεν ξέρω..

Ειναι πολυ καλο το maxforce.

Το Goliath βεβαια ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αλλα οπως ειπες ειναι λιγο ακριβο...

Δημοσ.

Πάντως μια φορά έβαλα maxforce και έγινε μακελειό. Δεν τις ξαναείδα ποτέ από τότε. Το υπόλοιπο σωληνάριο είναι στο ντουλάπι.

Δημοσ.

Δώστε κανένα link για το Goliath ρε παιδιά.Πρέπει να προσέξουμε τίποτα κατα την εφαρμογή του?

Σε καταστημα που πουλα φυτοπροστατευτικα προιοντα πηγαινε.

Δημοσ.

Eιχα και εγω προβλημα στο σπιτι 

και ηρθε απο αποεντομωτικη εταιρια εβαλε το τζελ με τις μπιλιτσες σε διαφορα σημεια και απο τοτε εξαφανιστηκαν(μετα κανεις το λιγοτερο ξανα σε 2 χρονια)

η καλυτερη λυση ειναι παλαιοτερα ψεκαζα με τα συνηθισμενα aroxol κλπ απο το σουπερ μαρκετ και δεν γινοταν τιποτα(η κατι παγιδες που εχουν)

20 ευρω νομιζω ειχα δωσει

το σωληναριο περισσοτερο κανει δεν χρειαζεσαι τοσο μεγαλη ποσοτητα ασε που μεχρι να το ξαναχρησιμοποιησεις πιθανοτατα θα εχει ληξει

Δημοσ.

Μάλλον το αντίθετο εννοείς.

Ο ψεκασμός δεν κάνει τίποτα συνήθως ενώ με το maxforce δε μένει τίποτα όρθιο

Αν ξέρεις με το πρεπει να ψεκασεις (συνδυασμό πάντα) και δε τα αραιωσεις υπερβολικά είναι πολυ καλύτερη η εφαρμογή τους απο ότι το gel και πέραν αυτού πιάνουν και αλλα είδη του σιχαμερου ζωικου βασιλείου...

Έχω ξαναγράψει κάποια πράγματα σε παλαιότερα θέματα. Εγω προσωπικα στο Σπιτι μου δε χρησιμοποιώ gel...

Δημοσ.

Αυτοί οι ψεκασμοί δεν είναι επικίνδυνοι για την υγεία όμως ;

Δεν κάθονται ξέρω γω πάνω σε κουβέρτες , μαξιλάρια ;

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα σου κανουν τιποτα μπορεις να τις φας κιολας οπως κανουν δισεκατομυρια ανθρωποι στο κοσμο.

Δημοσ.

Δε θα σου κανουν τιποτα μπορεις να τις φας κιολας οπως κανουν δισεκατομυρια ανθρωποι στο κοσμο.

και οι κανιβαλλοι τρωνε ανθρωπινη σαρκα..δεν παθανε κατι...να φαμε και μεις? ουπς ξεχασα..δεν ειναι δισεκατομυρια οπως αυτοι που τρωνε κατσαριδες..γιατι ως γνωστον η πλειοψηφια εχει παντα δικιο :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

το ξερω θα αναφερω ενα θεμα το οποιο εχει σχολιαστει ηδη αλλα ειμαι πραγματικα τρομοκρατημενη..πρωτη φορα στη ζωη μου βρηκα κατσαριδα μεσα στο σπιτι..συγκεκριμενα πανω στον καναπε.. μενω σε καινουργια πολυκατοικια(3ετη) και επειδη το συζητησα με τους γειτονες μου ειπαν πως καθε χρονο το καλοκαιρι,λογω εξαρσης, ερχονται και σε αυτους απ'εξω(παραθυρα, μπαλκονια κλπ).σε αυτο το σημειο να αναφερω οτι δεν υπαρχουν σιτες αλλα ουτε μπορω να βαλω εγω.. εχω σκοπο να παρω εντομοκτονο αλλα θελω να κανω και απεντομωση ωστε να μην πλησιαζουν ουτε το μπαλκονι μου! ειμαι  φοιτητρια και δεν εχω ιδεα απο εταιριες κλπ και προφανως δεν μπορω να διαθεσω και πολυ μεγαλο ποσο χρηματων! μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο συνεργειο που οντως να κανει δουλεια και να ηρεμησω για καποιο διαστημα?

δεν χρειαζεται αναγκαστικα εντομοκτονο, επειδη μπορει να το εισπνευσεις. Μπορεις να βρεις στο σουπερμαρκετ μια συσκευασια που ειναι σε κοκκινο κουτι, και εχει μεσα κατι σαν μικρα τετραγωνα, λευκα, που εχουν τρυπες γυρω γυρω και μεσα φαρμακο που εξοντωνει κατσαριδες. Τα βαζεις στα σημεια που νομιζεις οτι υπαρχουν και σε λιγες μερες εισαι οκ. Επειδη εχουμε και μεις θεμα στο σπιτι με τις κατσαριδες, τα χρησιμοποιουμε χρονια και ειναι πολυ αποτελεσματικα.

Δημοσ.

Αυτοί οι ψεκασμοί δεν είναι επικίνδυνοι για την υγεία όμως ;

Δεν κάθονται ξέρω γω πάνω σε κουβέρτες , μαξιλάρια ;

Μα δε ψεκαζεις κουβέρτες και μαξιλάρια ούτε όλο το Σπιτι. Τα σημεία μετακίνησης τους ψεκαζεις... Αν το αφήσεις 1-2 μέρες το Σπιτι δεν έχεις θέμα και κρατάει για πάνω απο 6 μήνες η δράση του για τα πάντα. Μέχρι και μύγες και κουνούπια πιάνουν οι κυριότερες δραστικές... Προσωπικά δε το αλλάζω με τίποτα και ξέρω ότι ΔΕΝ είναι επικίνδυνα αν δε τα φας/πιεις/μαγειρεψεις...

Δημοσ.

Επίσης τόσες μύγες για να πηγαίνουν στα σκ@@α, κάτι παραπάνω θα ξέρουν, Ε;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...