SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Νομίζω, αν δεν έχεις πετάξει τα συμπράγκαλά της μπορείς να την πας πίσω.. κανονικά πάντως έπρεπε να βγάζει κάποιον ήχο τουλάχιστον..κάποιο μπιπ ακόμα και ο επεξεργαστής να είναι για πέταμα. Σιγουρέψου ότι το τροφοδοτικό μπορεί να τροφοδοτήσει σωστά η/υ ίδιων ενεργειακών απαιτήσεων...μπορεί τα fanάκια να γυρνάνε αλλά τα main rails να μην είναι ικανά να δώσουν το απαραίτητο ρεύμα και τάση.. 1
pnick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ο επεξεργαστής σπάνια χαλάει, εκτός αν έγινε ζημιά κατά την τοποθέτηση ή από οc. Μήπως τον είχες κλοκάρει πολύ και τον έψησες; Αν όχι, εμένα κάτι σε σχέση με την τροφοδοσία μου κάνει. Πρέπει να δοκιμάσεις και με άλλο γιατι το τροφοδοτικό είναι ο Νο1 παράγοντας προβλημάτων. Ξανατσέκαρε και τα βύσματα όλα. Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Αποσύνδεσε τον σκληρό επίσης και δες αν κινείται έτσι το σύστημα.
SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Λέτε να έχει θέμα τίποτα κανένας σκληρός και να βραχυκλωνει; Τσάμπα τους μοντάρεις πάνω τους σκληρούς δίσκους...άσε που αν τελικά έχεις πρόβλημα τροφοδοσίας μπορεί να κάνεις και τίποτα άλλο.. Για αρχή άσε να φτάσεις στο bios και βλέπουμε μετά..
herkul Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 φιλε καλα λεωε τα παιδια προβλημα με τροφοδοτικο μου κανει τσεκαρετο και μην το ανοιγοκλεινεισ το pc και γινει καμια μ....
gerrybezhani Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αποσύνδεσε τα ΠΑΝΤΑ εκτος απο επεξεργαστή και ραμ και δοκίμασε.... επίσεις δοκιμασε με μια μνημη την φορά σε διαφορετικα channels
VagelisDer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ο επεξεργαστής σπάνια χαλάει, εκτός αν έγινε ζημιά κατά την τοποθέτηση ή από οc. Μήπως τον είχες κλοκάρει πολύ και τον έψησες; Αν όχι, εμένα κάτι σε σχέση με την τροφοδοσία μου κάνει. Πρέπει να δοκιμάσεις και με άλλο γιατι το τροφοδοτικό είναι ο Νο1 παράγοντας προβλημάτων. Ξανατσέκαρε και τα βύσματα όλα. Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Αποσύνδεσε τον σκληρό επίσης και δες αν κινείται έτσι το σύστημα. Μπορεί να είναι και το τροφοδοτικό γιατί στο άλλο πισι που το δοκιμασα είχε εναν i7 920 x58, με καρτα μια απλή gtx 640 νομιζω αλλά εκεί έφτανε στο bios κανονικά. Η ζημιά μάλλον προήλθε απο κραδασμό. Όπως θα τράβηξε κάποιος το κουτί θα έπεσε από την βαση του γραφείου όχι ψηλά 15-20 εκατοστά απο το έδαφος.
VagelisDer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αποσύνδεσε τα ΠΑΝΤΑ εκτος απο επεξεργαστή και ραμ και δοκίμασε.... επίσεις δοκιμασε με μια μνημη την φορά σε διαφορετικα channels Θα το τεσταρω αυτό χωρίς κάρτα δισκο κλπ. Ποιό τροφοδοτικό είναι; Ενα CoolerMaster 850W.
rfc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο με τπτ πανω κουμπωμενο να δεις αν σου ξεκιναει κανονικα. Μετα με βηματα βαζεις δισκο, καρτα.... κλ.π. 1
mclein7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αποσύνδεσε τα ΠΑΝΤΑ εκτος απο επεξεργαστή και ραμ και δοκίμασε.... επίσεις δοκιμασε με μια μνημη την φορά σε διαφορετικα channels +1 δεν ξέρω αν τις δοκίμασες τις μνήμες μία-μία ή κ τις 2 μαζί....πάντως πιστεύω πως εκεί είναι το πρόβλημά σου. (στις μνήμες)
VagelisDer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 +1 δεν ξέρω αν τις δοκίμασες τις μνήμες μία-μία ή κ τις 2 μαζί....πάντως πιστεύω πως εκεί είναι το πρόβλημά σου. (στις μνήμες) Έβαλα και άλλες μνήμες αλλά τίποτα. Θα δοκιμασω άλλο τροφοδοτικό για να δω.
VagelisDer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Λοιπον, Δοκιμασα και άλλο τροφοδοτικό τζιφος. Μάλλον ο cpu βγήκε καπουτ. Θα τον στείλω την δευτερα στο Πλαίσιο.
VagelisDer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Βγάλε μια τον επεξεργαστή και ξαναβάλντον Το εκανα καθώς αλλαξα και μητρική. Οποτε αφού λειτουργούν όλα μονο ο cpu απέμεινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα