Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πρόκειται για τσιμεντοσανίδα γιατί είδα πως και το ίδη υπάρχον κουτί είναι από τσιμεντοσανίδα!

Αν το κουτι που θες, ειναι για εσωτερικο χωρο, που δε θα επηρεαζεται απο καιρικες συνθηκες, δεν εχει νοημα να βαλεις τσιμεντοσανιδα, και πιο ακριβη ειναι, και πιο δυσκολη στο κοψιμο.

Δημοσ.

Όχι έκανα λάθος, είναι σε εξωτ. χώρο και μάλιστα στο Βοριά!

(άραγε να αλλάξω τον τίτλο του thread ώστε να αποφευφχθούν παρεξηγήσεις ή όχι)

Δημοσ.

Χαχ ναι βρε εννοώ παρεξηγήσεις του να ψάχνει κανείς κάτι σχετικό με τσιμεντοσανίδα και να βλέπει το γυψοσανίδα και να μην διαβάζει το thread.   :-)

Δημοσ.

Ρε zoranb.. αφου γενικα το ψαχνεις το θεμα και κανεις αρκετες κατασκευες που δεν εχουν καποιο tutorial.. γιατι δεν φτιαχνεις ενα καναλι στο youtube ή καποιο blog, να τα καταγράφεις και να τα ανεβάζεις εκει; Μπορεί να αποκτήσεις κοινό..

Δημοσ.

Ομολογώ πως το έχω σκεφτεί αλλά ακόμα είμαι άσχετος, εάν είχα τις γνώσεις θα το έκανα οπωσδήποτε για να τις μοιράζομαι! Στην ουσία ότι κάνω το κάνω με τη βοήθειά σας παιδιά, χωρίς τις απαντήσεις σας δεν θα τα κατάφερνα και είναι μπόλικοι οι μάστορες εδώ μέσα, τους οποίους ευχαριστώ θερμότατα:-)

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είχε τις γνώσεις να κάνει tutorial λογικά δεν θα άνοιγε κάθε φορά θέμα εδώ.

Εκτός αν το πράγμα πάει: |ανάγκη κατασκευής|-->|ερώτηση στο φόρουμ|-->|κατασκευή|-->|tutorial με τις γνώσεις του φόρουμ + τις εμπειρίες από μία(1) κατασκευή|

• Like 2
Δημοσ.

Απλα επειδη οντως μπαινεις στον κοπο και εχεις ενα αλφα αποτελεσμα, ωραιο θα ηταν ;)

Άμα είχε τις γνώσεις να κάνει tutorial λογικά δεν θα άνοιγε κάθε φορά θέμα εδώ.

Εκτός αν το πράγμα πάει: |ανάγκη κατασκευής|-->|ερώτηση στο φόρουμ|-->|κατασκευή|-->|tutorial με τις γνώσεις του φόρουμ + τις εμπειρίες από μία(1) κατασκευή|

Ναι αυτο εννοω.. νταξει ο καθενας βοηθαει οπου ξερει, αλλα οντως κανει μια προσπαθεια και τρωει χρονο, αλλες φορες θα του πετυχει αλλες οχι.. ωραιο θα ηταν ομως να βλεπαμε το αποτελεσμα

• Like 1
Δημοσ.

Απλα επειδη οντως μπαινεις στον κοπο και εχεις ενα αλφα αποτελεσμα, ωραιο θα ηταν ;)

Ναι αυτο εννοω.. νταξει ο καθενας βοηθαει οπου ξερει, αλλα οντως κανει μια προσπαθεια και τρωει χρονο, αλλες φορες θα του πετυχει αλλες οχι.. ωραιο θα ηταν ομως να βλεπαμε το αποτελεσμα

Χμμ καλά πραγματικά με βάζεις σε σκέψεις τώρα!

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα.. φαση θα ειχε.. δεν μου ειναι αδιαφορο σαν project κατι τετοιο, και δεν ξερω καν αν υπαρχει κατι αντίστοιχο στα ελληνικα.. παντως αν θες βοηθεια με το στησιμο ενος απλου blog για αυτο, εγω βοηθαω ;) (αν δεν εχεις γνωσεις πανω σε αυτο)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα.. φαση θα ειχε.. δεν μου ειναι αδιαφορο σαν project κατι τετοιο, και δεν ξερω καν αν υπαρχει κατι αντίστοιχο στα ελληνικα.. παντως αν θες βοηθεια με το στησιμο ενος απλου blog για αυτο, εγω βοηθαω ;) (αν δεν εχεις γνωσεις πανω σε αυτο)

Χαχ, αυτό το thread έχει λοιπόν διττό χαρακτήρα, εκτός της τσιμεντοσανίδας, έχει και την κατασκευή ενός blog  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα, έλα κανονίστηκε  :-D  Μα εδω ειναι το ζουμι.. μπορει καποιος να εχει γνωσεις πανω στις κατασκευες.. αλλα να μην εχει την αναγκη να φτιαξει μια κατασκευη για τον χωρο του.. Εσυ ομως κατα καιρους χρειαζεσαι διαφορες κατασκευες για το σπιτι σου κλπ και εχεις και την ορεξη να τις φτιαξεις, θα ηταν ωραια αυτη η προσπαθεια (πετυχημενη ή μη) να αποτυπωθει σε μια σειρα απο φωτο, ή ενα βιντεακι.

• Like 1
Δημοσ.

Ομολογώ πως το έχω σκεφτεί αλλά ακόμα είμαι άσχετος, εάν είχα τις γνώσεις θα το έκανα οπωσδήποτε για να τις μοιράζομαι! Στην ουσία ότι κάνω το κάνω με τη βοήθειά σας παιδιά, χωρίς τις απαντήσεις σας δεν θα τα κατάφερνα και είναι μπόλικοι οι μάστορες εδώ μέσα, τους οποίους ευχαριστώ θερμότατα:-)

Τι ασχετος; Μονο για κατασκευη του δικου σου Cern δεν μας εχεις ρωτησει ακομη, και δεν μπορεις να τραβηξεις ενα βιδεο εστω με το κινητο; Ντροπην και αισχος κυριε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...