newtech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μπορω εγω να παρω τη θεση του διευθυντη? Παντα μου αρεσε αυτος ο τιτλος........ "Κε διευθυντα εχετε τηλεφωνο" και τετοια.... λεμε. σηγνωμη φιλε αλλα επειδη ειμαστε απο πτολεμαιδα δεν μπορουμε να βαλουμε ατομα απο αλλου διοτι δεν θα ειναι ευκολο να συνενοουμαστε και την θεση του διευθυντη την εχω φιλικα παντα ..... Koumas πλακα κανεις ετσι? Οπως και να εχει.. ξεκινα για το ΧΑΒΑΛΕ.. δεν τι και πως (λογικα στην αρχη πρεπει να βαζεις απο την τσεπη σου) και αργοτερα η το κρατας η το πουλας ή το κλεινεις. Δεν θα εισαι ουτε ο πρώτος ουτε ο τελευταιος.
rfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 σηγνωμη φιλε αλλα επειδη ειμαστε απο πτολεμαιδα δεν μπορουμε να βαλουμε ατομα απο αλλου διοτι δεν θα ειναι ευκολο να συνενοουμαστε και την θεση του διευθυντη την εχω φιλικα παντα ..... Koumas πλακα κανεις ετσι? Με αποστομωσε τωρα και δε ξερω ποιος τρολλαρει ποιον........ Παει το ονειρο μου για Διευθυντης.......... καμια θεση προεδρου μηπως περισευει?....... λεμε τωρα 3
newtech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Με αποστομωσε τωρα και δε ξερω ποιος τρολλαρει ποιον........ Παει το ονειρο μου για Διευθυντης.......... καμια θεση προεδρου μηπως περισευει?....... λεμε τωρα Εγω θα ελεγα οτι ενας τρολλαρει και ο άλλος δεν το κατάλαβε 1
rfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ναι εχεις δικιο man, αυτος τρολλαρει και εγω δε καταλαβα............ 1
KouMasGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ποσους περιπου συντακτες χρειαζομαστε για να ξερω ποσους να ψαξω
HadesGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τωρα ενταξει τα λεφτα δεν εχουν σημασια πιο πολυ διασκεδαζουμε απλως ρωτησα, τωρα ομως θελω να ρωτησω ποσα ατομα πρεπει να βρισκονται σε ενα τετοιο site δηλαδη ειναι ενας η δυο στο facebook και κανα δυο στο youtube, ενας διευθυντης, τι αλλο μπορειτε να μου πειτε αναλυτικα Πριν καν ξεκινησεις θα πρέπει να καθίσεις κάτω στα σοβαρά και να δεις λειτουργικά έξοδα, εργατοώρες ,σύσταση ατομικής επιχείρησης και άλλα χίλια δύο πράγματα....γιατί πως θα δικαιολογείς λογιστικά τα οποιαδήποτε έσοδα / έξοδα σου?? Πριν μιλήσουμε για θέσεις , διευθυντές, γραμματείς και ΠΩΣ θα βγάλει λεφτά, δες πρώτα τα λεφτά που θα χάσεις και πότε με το καλό θα κάνεις απόσβεση της επένδυσης σου. Εάν θέλεις να κάνεις το χόμπυ σου επάγγελμα , κάντο σωστά διαφορετικά μείνε απλά ως χόμπυ. Άσε πόσους συντάκτες και κάτσε σαν άνθρωπος να κάνεις μία μικρή και αμελητέα οικονομική μελέτη. Εάν περιμένεις να σου πει κάποιος πως θα τρέξεις ΤΗΝ δική ΣΟΥ επιχείρηση, τότε άστο θα βγεις και πικραμένος 1
newtech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ποσους περιπου συντακτες χρειαζομαστε για να ξερω ποσους να ψαξω Φιλε μου ξεκίνα με οσα άτομα θέλουν φιλικά.. δες πως παει δες επισκεψιμοτιτα και σιγα σιγα κανε το επαγγελματικο. Εσυ μιλας λες και εχεις εταιρια και γραφεις την θεση διευθυντή εχεις... Ξεκίνα μονος σου.. παρε 2-3 φιλους αρχίστε.. δες ποιος και τι μπαινει... Μετα μπορείς να υπολογίσεις εσοδα / εξοδα και αν σε συμφερει 1
KouMasGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτο με τους φιλους το εχουμε αρχισει ηδη και ειδαμε οτι βγαινει πολυ καλα, τα λογιστικα τα εχουμε σκεφτει επισης και τα εξοδα μας.
rfc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εγω παντως σα καινουργιος διευθυντης θελω και μια γραμματεα και την απαιτηση να μου μιλατε ολοι στον πληθυντικο, αλλιως θα προβω σε περικοπες....... 2
HadesGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτο με τους φιλους το εχουμε αρχισει ηδη και ειδαμε οτι βγαινει πολυ καλα, τα λογιστικα τα εχουμε σκεφτει επισης και τα εξοδα μας. Οπότε καλή επιτυχία από εμένα να έχετε , κάντε και link να δούμε την δουλειά σας , να αρχίσουμε να την υποστηρίζουμε. Άρα δεν χρειάζεσαι καμία συμβουλή, γιατί ρωτάς?
newtech Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εγω παντως σα καινουργιος διευθυντης θελω και μια γραμματεα και την απαιτηση να μου μιλατε ολοι στον πληθυντικο, αλλιως θα προβω σε περικοπες....... Τι λες ... συγνώμη , ΛΕΤΕ τωρα κύριε. Σιγα μην σου πούμε και κυριε ΠΡΕΣΒΗ μας κακομαθαινετε Αυτο με τους φιλους το εχουμε αρχισει ηδη και ειδαμε οτι βγαινει πολυ καλα, τα λογιστικα τα εχουμε σκεφτει επισης και τα εξοδα μας. Ε αρα αφου τα εχεις σκεφτει? Ποιο ειναι το ερωτημα σου? 2
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Πριν καν ξεκινησεις θα πρέπει να καθίσεις κάτω στα σοβαρά και να δεις λειτουργικά έξοδα, εργατοώρες ,σύσταση ατομικής επιχείρησης και άλλα χίλια δύο πράγματα....γιατί πως θα δικαιολογείς λογιστικά τα οποιαδήποτε έσοδα / έξοδα σου?? Πριν μιλήσουμε για θέσεις , διευθυντές, γραμματείς και ΠΩΣ θα βγάλει λεφτά, δες πρώτα τα λεφτά που θα χάσεις και πότε με το καλό θα κάνεις απόσβεση της επένδυσης σου. Εάν θέλεις να κάνεις το χόμπυ σου επάγγελμα , κάντο σωστά διαφορετικά μείνε απλά ως χόμπυ. Άσε πόσους συντάκτες και κάτσε σαν άνθρωπος να κάνεις μία μικρή και αμελητέα οικονομική μελέτη. Εάν περιμένεις να σου πει κάποιος πως θα τρέξεις ΤΗΝ δική ΣΟΥ επιχείρηση, τότε άστο θα βγεις και πικραμένος Σωστά τα λες αλλά το πήγες λίγο μακριά Πρέπει να έχουν σημαντικά έσοδα για να κάνουν εταιρεία κλπ. Προς το παρόν, απ΄'ό,τι κατάλαβα, θα έχουν ένα site/blog που θα γράφουν για gaming και θα παίρνουν κανένα ψιλό από adsense κλπ ή καμιά επιχείρηση κάποιου γνωστού - φίλου. 1
rfc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 θα ηθελα το κατωτερο προσωπικο να ειναι πιο ηρεμο στις εκφρασεις του παρακαλω πολυ. Ειχα τπτ τηλεφωνα........? 3
KouMasGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το ερωτημα μου ηταν απλως γιατι πως βγαζουν λεφτα αλλα αυτο δεν μας και ποσους συντακτες χρειαζομαι αλλα αυτες οι αποριες μου λυθηκαν. Ειναι ομως μια ερωτηση που εκανα πριν και δεν απαντησε κανεις, οποτε την ξανα κανω τωρα: Απο που περνουν αυτα τα αρθρα και τα γραφουν, που τα βλεπουν δηαλδη, μπαινουν στα sites των εταιριων και βλεπουν τα νεα και μετα γραφουν τα αρθρα;
HadesGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το ερωτημα μου ηταν απλως γιατι πως βγαζουν λεφτα αλλα αυτο δεν μας και ποσους συντακτες χρειαζομαι αλλα αυτες οι αποριες μου λυθηκαν. Ειναι ομως μια ερωτηση που εκανα πριν και δεν απαντησε κανεις, οποτε την ξανα κανω τωρα: Απο που περνουν αυτα τα αρθρα και τα γραφουν, που τα βλεπουν δηαλδη, μπαινουν στα sites των εταιριων και βλεπουν τα νεα και μετα γραφουν τα αρθρα; ΄Την άλλαξες την ερώτηση σου όμως. Η δική μου απάντηση είναι δημιουργικότητα και επαγγελματισμός. Κανένα μεγάλο gaming site δεν παίρνει έτοιμα άρθρα και απλώς τα μεταφράζει /ανεβάζει. Ειλικρινά, φιλική συμβουλή: Σκέψου ξανά το business plan σου και θέσε αυτά τα ερωτήμα στα στελέχη σου. Έτσι γίνεται μία σωστή δουλειά, όχι τσάπα τράπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα