Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ερωτημα μου ηταν απλως γιατι πως βγαζουν λεφτα αλλα αυτο δεν μας και ποσους συντακτες χρειαζομαι αλλα αυτες οι αποριες μου λυθηκαν. 

Ειναι ομως μια ερωτηση που εκανα πριν και δεν απαντησε κανεις, οποτε την ξανα κανω τωρα: Απο που περνουν αυτα τα αρθρα και τα γραφουν, που τα βλεπουν δηαλδη, μπαινουν στα sites των εταιριων και βλεπουν τα νεα και μετα γραφουν τα αρθρα;

1)Εύχομαι να εισαι ο αρθρογράφος εσυ. (no offence)

2)Αυτο που ειπε ο φιλος. Βλεπουν μια ειδιση , και γραφουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥ αρθρο. Ψάχνονται δλδ.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το gameover οπως το εχεις στο μυαλο σου τωρα δεν εχει σχεση με αυτο που ξεκινησε. Το unboxholics γεννηθηκε μεσα απο το 1, ασχετα αν τωρα τους κανιβαλιζει την επισκεψιμοτητα και αυτονομειται.

Αν θες να βγαλεις λεφτα θα πρεπει να βρεις χορηγο οπως προειπωθηκε, η να βαλεις διαφημισεις, και δεν μιλαω για google ads, αλλα για εταιριες που θα πληρωσουν να εχουν μπανερακι τους στην σελιδα τους.

Ξεκινας ως εξης, στηνεις την σελιδα σου, την δουλευεις με προσωπικο κοστος σε χρημα, και οταν εχεις να επιδειξεις μια σημαντικη επισκεψημοτητα, δλδ καποιες χιλιαδες μοναδικους viewers το μηνα, τοτε αρχιζεις και χτυπας πορτες. Δλδ στην ομαδα σας θα βαλετε κι εναν τουλαχιστον πωλητη που θα παει σε εταιριες που εχουν να κανουν με την υλη σας και θα διεκδικισει χορηγιες.

Καλη δυναμη παντως, και αν θες να ξεχωρισετε και να πετυχετε να το κανετε με μερακι και χωις να αποσκοπειτε αμεσα σε λεφτα. Και υπομονη-επιμονη.

• Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να διαφημίσω την εταιρία μου μέσα απο ένα τέτοιο σιτε, πουλάμε γυαλιά οράσεως και πιστεύω πως θα είναι μια πολύ καλή κίνηση να επεκταθούμε στο συγκεκριμένο τομέα. Αν δεν εχετε τεραστιες οικονομικές αξιώσει πιστευω πως θα μπορούσαμε να τα βρούμε.
Αναμένω εναγωνιωδώς την απάντηση σας. 
Με εκτίμηση, 
Σόδομας. 

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να διαφημίσω την εταιρία μου μέσα απο ένα τέτοιο σιτε, πουλάμε γυαλιά οράσεως και πιστεύω πως θα είναι μια πολύ καλή κίνηση να επεκταθούμε στο συγκεκριμένο τομέα. Αν δεν εχετε τεραστιες οικονομικές αξιώσει πιστευω πως θα μπορούσαμε να τα βρούμε.

Αναμένω εναγωνιωδώς την απάντηση σας. 

Με εκτίμηση, 

Σόδομας. 

Και Γόμορας??

Τα γυαλιά οράσεως φτιάχνουν και την ορθογραφία  ή μπα??

Επίσης έχω κι εγώ site ενηλίκων, ξέρεις με ΕΡΓΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Τα γυαλιά σας θα έχουν μεγαλύτερη πέραση σε εμάς , μιας και οι κοπέλες που παίζουν σου βγάζουν κυριολεκτικά τα μάτια.

Kάθεστε και κάνετε troll το ίδιο σας το post....

• Like 1
Δημοσ.

Με την ιδιοτητα του διευθυντη, απαγορευω τα διπλά nicks...........

Να περάσει για αποζημίωση ή απλά επίπληξη??

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν όσο για τα banners έχουμε ήδη δύο και σήμερα μίλησα εγώ και η ομάδα μου με τον "Germanos" και "ΠΛΑΙΣΙΟ" για χορηγία και μου είπαν ότι τους ενδιαφέρει αυτό το θέμα οπότε μάλλον το λύσαμε αυτό το θέμα. Τώρα, επειδή εμείς το ξεκινήσαμε το blog στο blogspot (πριν δύο χρόνια), τώρα που θα κατοχυρώσουμε domain, προτού το κατοχυρώσουμε πείτε μου λίγο κάναμε καλά που το έχουμε στο blogspot;

Δημοσ.

Λοιπόν όσο για τα banners έχουμε ήδη δύο και σήμερα μίλησα εγώ και η ομάδα μου με τον "Germanos" και "ΠΛΑΙΣΙΟ" για χορηγία και μου είπαν ότι τους ενδιαφέρει αυτό το θέμα οπότε μάλλον το λύσαμε αυτό το θέμα. Τώρα, επειδή εμείς το ξεκινήσαμε το blog στο blogspot (πριν δύο χρόνια), τώρα που θα κατοχυρώσουμε domain, προτού το κατοχυρώσουμε πείτε μου λίγο κάναμε καλά που το έχουμε στο blogspot;

Toν Σόδομα δεν θα τον βάλετε στο site σας? Εδώ ο άνθρωπος περιμένει εναγωνιωδώς, μέχρι και διπλό account έκανε !

Μου αρέσετε πάντως μέχρι τώρα, θα γίνω fanboy!!!

Δημοσ.

δυστυχως οχι γιατι τα δυο ειναι ηδη πολλα και δεν χωρανε παραπαν κιολας, αλλα στην ερωτηση που εκανε μπορειτε να μου απαντησετε καναμε καλα που διαλεξαμε το blogspot;

Δημοσ.

δλδ ο γερμανος και το πλαισιο δεχτηκανε να διαφημιστουνε σε ανυπαρκτο site? tsssssssssssssssss τι διεθυνταρα λεμε ειμαι.....  ναουμ.

Αυτη τι στιγμη μιλαω με ΝΑΣΑ, ΝΑΤΟ, ΠΟΥΝΤΟ, ΟΗΕ και με τη Μερκελ......... κλεινω μπανερακια λεμεεεεεεεεε.

Αλλα τηλεφωνα ειχα?

• Like 3
Δημοσ.

φιλε κοψε λιγο σε παρακαλω αν μπορεις να απντησεις στην ερωτηση που εκανα απαντα αλλιως μην ξανα γραψεις. troller

Δημοσ.

φιλε κοψε λιγο σε παρακαλω αν μπορεις να απντησεις στην ερωτηση που εκανα απαντα αλλιως μην ξανα γραψεις. troller

Τι να κόψει που μας έχει φλομώσει στο troll εδώ και 3 σελίδες ρε άνθρωπε.

Λιβ ας ιν πις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...