Unabomber Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ειναι δυνατον να μιλησατε με ''Germano'' και ''Plaisio'' και να σας ειπαν ναι οκ μεσα ? Να διαφημιστουν σε ενα blogακι ? Χλωμο εως απιθανο.
rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μια θεσούλα και για εμένα rfc..Είναι ανοικτή αυτή του Senior Executive Financial Manager,Head of Development of Europe and Middle East Section; περνα για μια συνεντευξη αν και θελω να εχεις πτυχιο πυρηνικου υδραυλικου για αυτη τη θεση...... ξενες γλωσσες μιλας? επειδη σκεφτομαι να επεκταθω στην Ασια. Μα τι θα γινει επιτελους με αυτα τα τηλεφωνα? ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΧΟΥΥΥΥΝ? 1
KouMasGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ειναι δυνατον να μιλησατε με ''Germano'' και ''Plaisio'' και να σας ειπαν ναι οκ μεσα ? Να διαφημιστουν σε ενα blogακι ? Χλωμο εως απιθανο. Για την ωρα ειναι blog μολις μπει ο ιουλιος τοτε θα γινει .gr περνα για μια συνεντευξη αν και θελω να εχεις πτυχιο πυρηνικου υδραυλικου για αυτη τη θεση...... ξενες γλωσσες μιλας? επειδη σκεφτομαι να επεκταθω στην Ασια. Μα τι θα γινει επιτελους με αυτα τα τηλεφωνα? ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΧΟΥΥΥΥΝ? Φιλε συνεχιζεις εε, παντως ξενες γλωσσες μιλαω, Αγγλικα, Γερμανικα
Kostas93 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 απο περιέργεια περισσότερο, ποιο είναι το blog που έχετε αυτή τη στιγμή;
KouMasGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) enter-gaming.blogspot.gr Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από KouMasGR
Kostas93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δεν ειναι ασχημο σαν ιδεα. Δε ξερω πόσο αποδοτικό μπορει να γίνει βέβαια. Τέλος, αν μπορείς, προσπάθησε να αποφεύγεις λάθος τονισμούς, ειδικά στους τίτλους, πχ λες "Καινόυργες" αντί για "Καινούργιες".Ακόμη, λάθη όπως το "πρώντες εικ;ονες" χτυπάνε άσχημα, εγώ προσωπικά δε θα εμπαινα σε ένα site με τέτοια μικρολαθάκια. Με εκνευρίζουν πάρα πολύ. Καλή τύχη σου εύχομαι εγώ και όταν λειτουργήσει το νεο domain θα του ρίξω μια ματιά.Η συμβουλή μου όμως είναι αυτή, περιορίστε τα λάθη, χτυπάνε άσχημα, και επειδή θα είναι νέο το site αν θέλετε κάποιος να το ξαναεπισκευτεί δε μπορεί να βλέπει τέτοια λάθη, είναι πάρα πολλά. 1
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Έψαξα τρία τυχαία άρθρα της σελίδας στο Google και ήταν όλα copy-paste από το gameover.gr και το unboxholics.com. Γιατί λοιπόν κάποιος να μπει στο site σας να τα διαβάσει κι όχι στο gameover/unboxholics; Επίσης, είναι Ευάγγελος και όχι Εύαγγελος. Είναι από τα πρώτα πράγματα που βλέπει κάποιος όταν μπαίνει. 1
Kostas93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δε το κοίταξα αυτό αλλά αν ισχύει (που για να το λες ότι το εψαξες θα ισχύει) είναι σοβαρό.
KouMasGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ναι φυσικα και εχουμε διαφημισεις δεν ειναι ασχημο σαν ιδεα. Δε ξερω πόσο αποδοτικό μπορει να γίνει βέβαια. Τέλος, αν μπορείς, προσπάθησε να αποφεύγεις λάθος τονισμούς, ειδικά στους τίτλους, πχ λες "Καινόυργες" αντί για "Καινούργιες".Ακόμη, λάθη όπως το "πρώντες εικ;ονες" χτυπάνε άσχημα, εγώ προσωπικά δε θα εμπαινα σε ένα site με τέτοια μικρολαθάκια. Με εκνευρίζουν πάρα πολύ. Καλή τύχη σου εύχομαι εγώ και όταν λειτουργήσει το νεο domain θα του ρίξω μια ματιά.Η συμβουλή μου όμως είναι αυτή, περιορίστε τα λάθη, χτυπάνε άσχημα, και επειδή θα είναι νέο το site αν θέλετε κάποιος να το ξαναεπισκευτεί δε μπορεί να βλέπει τέτοια λάθη, είναι πάρα πολλά. το πρωτο εχεις δικιο αλλα το αλλο δεν εχει λαθος μαλλον εσυ το ειδες λαθος. Παντως με το που μπει το νεο domain θα το γραψουμε και εδω για να το βλεπετε. Έψαξα τρία τυχαία άρθρα της σελίδας στο Google και ήταν όλα copy-paste από το gameover.gr και το unboxholics.com. Γιατί λοιπόν κάποιος να μπει στο site σας να τα διαβάσει κι όχι στο gameover/unboxholics; Επίσης, είναι Ευάγγελος και όχι Εύαγγελος. Είναι από τα πρώτα πράγματα που βλέπει κάποιος όταν μπαίνει. Για αυτο εχεις δικιο αλλα ξερεις κατι τωρα ειμαστε μονο 3 συντακτες ο οποιος ο ενας δεν μπορει τωρα να μπαινει λογο προσωπικων προβληματων.
Kostas93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 http://prntscr.com/3whhc0http://prntscr.com/3whhhchttp://prntscr.com/3whhn3Φίλε μου, δυστυχως δεν το είδα λάθος, εχετε πάρα πολλά λάθη.
KouMasGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εχεις δικιο ναι αλλα το παιδι που τα εγραψε τωρα αρχισε δυο μερες εχει που μπηκε και εξασκειτε λιγο εχει προβλημα με αυτα και εγω οταν το εφτιαξα το μπλογκ εκανα τετοια λαθη.
Kostas93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δεν είναι μονο οι τόνοι, είναι και το Αυγούστου, με Α όχι α.Στο δεύτερο λογισμικόυ αντί για λογισμικού και 'εφτασε αντί για έφτασεΣτο τρίτο παχνίδι αντί για παιχνίδι.και δεν είναι μόνο αυτα.Γενικά στο λέω καλοπροαίρετα γιατί αυτά τα λάθη το κάνουν να δείχνει για προχειροδουλειά.
KouMasGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ναι φιλε εχεις δικιο και θα του πω κιολας να προσεχει περισσοτερο 1
black adder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 περνα για μια συνεντευξη αν και θελω να εχεις πτυχιο πυρηνικου υδραυλικου για αυτη τη θεση...... ξενες γλωσσες μιλας? επειδη σκεφτομαι να επεκταθω στην Ασια. Μα τι θα γινει επιτελους με αυτα τα τηλεφωνα? ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΧΟΥΥΥΥΝ? Ε ρε .....έχω δοκτορά ,αλλά στην υδραυλική πυρηνική..έχω ένα φίλο με μάστερ στην πυρηνική υδραυλική..να του πω;Μιλάει Σουαχίλι και Καντονέζικα v3.1 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα