Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι φιλε εχεις δικιο και θα του πω κιολας να προσεχει περισσοτερο 

Πες του να περασει απο το λογιστηριο...... εχει παραγινει

Ε ρε .....έχω δοκτορά ,αλλά στην υδραυλική πυρηνική..έχω ένα φίλο με μάστερ στην πυρηνική υδραυλική..να του πω;Μιλάει Σουαχίλι και Καντονέζικα v3.1  .

Ναι να του πεις γιατι θα επεκταθουμε και στην Αφρικη..... αμεσοτατα.  Στα καντονεζικα πες του να κανει ενα firmware upgrade πρωτα στην v3.2 πριν ερθει.

• Like 2
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν όσο για τα banners έχουμε ήδη δύο και σήμερα μίλησα εγώ και η ομάδα μου με τον "Germanos" και "ΠΛΑΙΣΙΟ" για χορηγία και μου είπαν ότι τους ενδιαφέρει αυτό το θέμα οπότε μάλλον το λύσαμε αυτό το θέμα. Τώρα, επειδή εμείς το ξεκινήσαμε το blog στο blogspot (πριν δύο χρόνια), τώρα που θα κατοχυρώσουμε domain, προτού το κατοχυρώσουμε πείτε μου λίγο κάναμε καλά που το έχουμε στο blogspot;

Wat.jpeg

δυστυχως οχι γιατι τα δυο ειναι ηδη πολλα και δεν χωρανε παραπαν κιολας, αλλα στην ερωτηση που εκανε μπορειτε να μου απαντησετε καναμε καλα που διαλεξαμε το blogspot;

Ελα ρε συ που δεν χωρανε παραπαν..... :D :D :D

Τρολλαρεις τον εαυτο σου ρε φιλε.. μεχρι τωρα ελεγες πως θα κερδισεις χρηματα.. και ηρθε ο σοδομας και εσυ ουτε καν ακους τι εχει να σου πει?Δλδ τι το παραλογο εχει να θελει να διαφιμιστει καποιος σε καποιον που βρηκε απο ενα tech forum οταν αυτος πουλαει οπτικα? :D :D :D :D

μοσίευση Χθες, 21:00

Unabomber, on 25 Jun 2014 - 8:17 PM, said:snapback.png

Ειναι δυνατον να μιλησατε με ''Germano'' και ''Plaisio'' και να σας ειπαν ναι οκ μεσα ?

Να διαφημιστουν σε ενα blogακι ?

Χλωμο εως απιθανο.

Για την ωρα ειναι blog μολις μπει ο ιουλιος τοτε θα γινει .gr

ΔΛΔ το πλαισιο και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ χωρις να δουν πως θα ειναι το SITE σου? Αυτο μας λες????

στο παπακι για gr πρεπει να πληρωνεις την 2ετια η μηνιαια;

1)Εχεις διαφήμιση το ΠΛΑΙΣΙΟ και τον ΓΕΡΜΑΝΟ και ψαχνεις αν θα πληρώνεις τον μήνα ή την 2ετια?

2)www.papaki.gr ... δεν μπορεις να το δεις? Βλεπω τρελη ορεξη για εργασια ε? :D φανταζομαι στο σιτε.... :P

Και τελος..

Τα 419 πιο πιστευτά είναι από σένα!

• Like 1
Δημοσ.

πρωτον η ερωτηση δεν χωριζεται ειναι μια ερωτηση και δευτερον το ειδα αλλα γραφει απο κατω το ετος (ελαχ. 2 ετη) τι εννοει δηλαδη το ετος θα πληρωνω σωστα; αυτο ρωταω

Δημοσ.

πρωτον η ερωτηση δεν χωριζεται ειναι μια ερωτηση και δευτερον το ειδα αλλα γραφει απο κατω το ετος (ελαχ. 2 ετη) τι εννοει δηλαδη το ετος θα πληρωνω σωστα; αυτο ρωταω

Πρώτον η ερώτηση ειναι ΜΙΑ αλλα η απαντήσεις ειναι σε 2 σκέλη γιατι η κάθε μια εχει να κανει με κατι αλλο!

Δευτερο απο το  το ετος (ελαχ. 2 ετη) εσυ καταλαβενεις αυτο? Οτι θα πληρωνεις το ετος?

Σου λεει... η τιμη ανα έτος ειναι ΧΧ ευρω.. και το ελάχιστο ειναι 2 ετη..

Αρα πληρώνεις διετία και ΑΝΩ!

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη πληρωνω μηνιαια αλλα το ετος ειναι χχ ποσο; εγω καθε ποτε θα πληρωνω τα 20 ευρω που λεει;

Πληρώνεις προκαταβολικά όλο το ποσό

Δημοσ.

Ρε φιλε καταλαβαίνεις ο ίδιος τι ρωτας?

Εκτός του οτι τόσες μέρες θα μπορούσες να μπεις στο papaki.gr και να ρωτήσεις στο LIVE CHAT ρωτάς τα ιδια.

βαζε κόμματα και ερωτηματικά.. δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις!

τωρα στην αρχη ναι αλλα θα ξανα πληρωσω μετα απο 1-2 χρονια αυτο λεω

αυτο τώρα τι παει να πει?

Μάλλον θελεις να πεις.. θα ξαναπληρώσω μετα από 1 ή 2 χρόνια?

Αφου 2 χρόνια ειναι το MINIMUM.. αρα σε 2 χρόνια!

Δημοσ.

Τελικα η συμφωνια με "Γερμανο" και "πλαισιο" προχωρησε?

Μαζί τους μιλήσαμε προχθές οπότε ακόμα περιμένουμε. Θέλουν χρόνο αυτά.

Φυσικά. .τους έπεισε με το συντακτικο του!

Φίλε ηρέμησε λίγο

Ρε φιλε καταλαβαίνεις ο ίδιος τι ρωτας?

Εκτός του οτι τόσες μέρες θα μπορούσες να μπεις στο papaki.gr και να ρωτήσεις στο LIVE CHAT ρωτάς τα ιδια.

βαζε κόμματα και ερωτηματικά.. δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις!

αυτο τώρα τι παει να πει?

Μάλλον θελεις να πεις.. θα ξαναπληρώσω μετα από 1 ή 2 χρόνια?

Αφου 2 χρόνια ειναι το MINIMUM.. αρα σε 2 χρόνια!

Ρε φίλε ήμουν που ήμουν μπερδεμένος, τώρα με έχετε μπερδέψει λίγο και εσείς γι αυτό sorry. Αλλά τώρα μου απάντησες πιο κατανοητά. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πληρώνεις προκαταβολικά και τα 2 χρόνια. Λίγο πριν λήξει σε ειδοποιούν και αν θέλεις ξαναπληρώνεις και ανανεώνεις τη συμφωνία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...