Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. μάρκα τροφοδοτικού κ ονομαστικά max watts.

2. επεξεργαστή (απ'αυτά που διάβασα, νομίζω οτι έχεις βάλει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ποσότητα "πάστας")

3. κάρτα γραφικών

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

post-301246-0-28246000-1403367218_thumb.png

[ATTACH]597409[/ATTACH]

post-301246-0-28246000-1403367218_thumb.png

[ATTACH]597409[/ATTACH]

Σορρυ μια φορά ήθελα να το στείλω, να η απόδειξη

Δημοσ.

ειχα turbo x τροφοδοτικο,αλλα το αλλαξε ο πατερας μου και δεν ξερω τι μαρκα θα ναι αυτο που εχει τωρα,χτες που το ανοιξα δεν προσεξα πουθενα καμια ετικετα πανω στο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

ειχα turbo x τροφοδοτικο,αλλα το αλλαξε ο πατερας μου και δεν ξερω τι μαρκα θα ναι αυτο που εχει τωρα,χτες που το ανοιξα δεν προσεξα πουθενα καμια ετικετα πανω στο τροφοδοτικο.

αν μπορείς έλεγξέ το με πολύμετρο τι ρεύματα βγάζει ή δοκίμασέ το σε κάποιο λειτουργικό η/υ.

αν εχουμε βαλει κανονικα παστα στον επεξεργαστη ,αλλα και να εχουμε βαλει και κατω απο τη μαμα ψυκτρα του (πχ ιντελ απλο)τι γινετε? "πεφτει πολυ και εχει αρνητικα αποτελεσματα?

γιατι ενω εχω βαλει πριν 2 μηνες μου κλεινει τον υπολογιστη και ετσι αναγκαστηκα να αφηνω το πλαινο καπακι του  κουτιου ανοικτο με αποτελεσμα να μη μου κλεινει τον υπολογιστη!  ανεβαζε 69c+

τι να κανω? να καθαρισω ολα τα μερη και να βαλω απο την αρχη παστα?

δοκίμασε να καθαρίσεις την θερμοαπαγωγική απ'τη cpu γιατί θεωρώ οτι έχεις βάλει υπερβολική ποσότητα κ αφού καθαρίσεις, ξαναβάλε βλέπωντας καμιά οδηγία στο youtube.

Δημοσ.

Δεν έχει αλλάξει πάστα. Εγώ ψηφίζω τροφοδοτικό, και μετά CPU θερμοκρασίες / πάστα που δεν έχει αλλαχτεί για 5 χρόνια. Ξεκίνα με την πάστα αν δεν έχεις να τσεκάρεις με άλλο PSU μιας και είναι φθηνότερη λύση.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται. Το τροφοδοτικό ίσως, αλλά εφόσον μας λες ότι δεν λέει κάτι.. άμαρκο/κινέζικο-τούρμπο θα είναι.

Εφόσον ανοίγει για 10λεπτο που λες δε κατεβάζεις ένα HWinfo/HWMonitor να μας στείλεις μια φωτό με θερμοκρασίες;
Κατέβασε και το HDSentinel να έχουμε και μια ιδέα για τον δίσκο σου.

Δημοσ.

Δεν είναι μεγάλα τα αρχεία. Τώρα από που είσαι; Κατέβασετα από αυτό το μηχάνημα που είσαι και τρέχτα από USB.

Δημοσ.

Δεν έχει αλλάξει πάστα. Εγώ ψηφίζω τροφοδοτικό, και μετά CPU θερμοκρασίες / πάστα που δεν έχει αλλαχτεί για 5 χρόνια. Ξεκίνα με την πάστα αν δεν έχεις να τσεκάρεις με άλλο PSU μιας και είναι φθηνότερη λύση.

επειδή κ ο σούπερρ ήταν χωρίς φωτογραφία, νόμιζα οτι είναι ο ίδιος :P

psu 99%. απλώς αγόρασε ξανά μάπα.

Δημοσ.

post-301246-0-63094800-1403369356_thumb.png

[ATTACH]597457[/ATTACH]

Να το τροφοδοτικό

οπα αναποδα...wtf

να το

απ'οτι βλεπω intel ειναι,απλως δεν φενεται για intel :P

post-301246-0-03666200-1403369474_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...