Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω αλλά τώρα είμαι ικανή να πανικοβληθώ και γι'αυτό!

Αλλά αυτό λέω, πως να το διώξω το άγχος. Ναι, την καθαρίζουμε τη σκέψη, το σώμα που είναι 2 καρέ πίσω τι το κάνουμε; Είναι αυτό που είπε κάποιος πριν εύστοχα. Να σε κυνηγάει η ψυχή σου.

Σ.Σ. Περπατάω. Χιλιόμετρα. Όταν δε ζαλίουμαι.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελα μωρε το περπατημα ειναι γυμναστική για παπούδες. Ακομα και μερικοι χθες ετρεχαν στο γηπεδο που ήμουν. :P

εφοσον εισαι υγιης και μπορεις να τρέξεις κάνε μια προπονηση της προκοπης. Πηγαινε στο γηπεδακι τρέξε ενα μισάωρο μετα κάνε καμψεις - κοιλιακους και ραχιαιους και φυγε. 

Δημοσ.

Εμένα αυτό μ'αρέσει και το κολύμπι. Τι να κάνουμε; Κολύμπι ξεχάστε το φέτος.

Ουτε εμενα μου άρεσε το τρέξιμο στην αρχή και τωρα πηγαινω σχεδον κάθε μέρα. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι το βραδάκι. 

Αν θες κολυμπι και δεν μπορεις να πηγαινεις θάλασσα γράψου σε ενα κολυμβητηριο. 

Δημοσ.

την γιόγκα μπορεί να την κοροιδεύω αλλά είνα καλός τρόπος συντονισμού πνεύματος/σώματος. Επίσης, αν σε αρέσει το κολύμπι, πάνε σε καμιά πισίνα αν είναι δυνατόν, αν και λογικά θα το έχεις σκεφτεί.

Δημοσ.

Εγω ειμαι κατά του την πεφτω σε 10 για να τσιμπήσω 2 τηλέφωνα  facebook πάντως. Εκτος του οτι ντρέπομαι το θεωρω και ξεφτιλα να φάς χυλοπιτα ή να σου κάνει η άλλη την δυσκολη. Ειμαι λιγο κομπλεξικός με αυτο το σπορ. 

ετσι γινεται πλεον ..

Δημοσ.

ετσι γινεται πλεον ..

Στο φβ μου δεν βάζω άγνωστες!!!!! Ειμαστε και λιγο εκλεκτικοί. :P

ειναι μερικοί... οπου δουν φούστα. Σκουπιδοτενεκέδες 

Δημοσ.

Ο έλεγχος της πίεσης δεν ξεκινάει με το 'κάνε κάτι για το στρες'.

Όταν μετρήθηκα με πίεση 2-3 φορές σε μια μέρα,
και πήγα στο ιατρικό και με μέτρησαν κι αυτοί με πίεση,
η επόμενη κίνηση ήταν να μου βάλουν holter για να πάρουν μετρήσεις 24ώρου.

http://www.hypertension.gr/content/guidelines-2007-11.aspx

Βεβαιωθήκαμε ότι ήταν τυχαίο, έκανα και κάτι άλλες εξετασούλες και ησύχασα..

Τώρα αν κάνεις ψυχανάλυση και παίρνεις και ηρεμιστικά, τι να πω ; Too much για μένα..Ο ψυχαναλυτής σου τι λέει;

Θα πρότεινα να κάνεις καλού κακού πλήρη έλεγχο, μήπως και υπάρχει κάτι περίεργο που δεν φαίνεται με απλές εξετάσεις..

Δημοσ.

Τα ηρεμιστικά βοηθούν στην υπέρταση, σαφέστατα. Δηλαδή οργανικά, νιώθω τη διαφορά. Αλλά ενώ παλαιότερα με ηρεμούσαν και στις κρίσεις πανικού, πλέον τίποτα. Ο ψυχαναλυτής μου λέει ότι είναι όλα φυσιολογικά δεδομένων των συνθηκών. Αυτό όμως δε με ανακουφίζει.

Δημοσ.

Ο έλεγχος της πίεσης δεν ξεκινάει με το 'κάνε κάτι για το στρες'.

Όταν μετρήθηκα με πίεση 2-3 φορές σε μια μέρα,

και πήγα στο ιατρικό και με μέτρησαν κι αυτοί με πίεση,

η επόμενη κίνηση ήταν να μου βάλουν holter για να πάρουν μετρήσεις 24ώρου.

http://www.hypertension.gr/content/guidelines-2007-11.aspx

Βεβαιωθήκαμε ότι ήταν τυχαίο, έκανα και κάτι άλλες εξετασούλες και ησύχασα..

Τώρα αν κάνεις ψυχανάλυση και παίρνεις και ηρεμιστικά, τι να πω ; Too much για μένα..Ο ψυχαναλυτής σου τι λέει;

Θα πρότεινα να κάνεις καλού κακού πλήρη έλεγχο, μήπως και υπάρχει κάτι περίεργο που δεν φαίνεται με απλές εξετάσεις..

Υπάρχουν ορισμένοι γιατροι που ειναι τοσο εμπειροι ωστε μπορουν να καταλάβουν αν έχεις κάτι σοβαρο ή οχι χωρις να σε στειλουν για ένα κάρο αχρειαστες εξετάσεις. 

Δημοσ.

Ίσως και ήπια εκγύμναση  για αρχή. Η γυμναστική είναι πολύ καλό αντιστρες. 

Μαους, Το να μην του δινεις σημασια όταν έρχεται θέλει πολλήηηηη δουλειά και γίνεται σταδιακά, θέλει παρα πολλή δουλειά όμως. Θέλει να διαμορφώσεις και διάφορες ρουτίνες που θα σε κάνουν να το "ξεχνάς" κλπ.

Ποια ηπια? Κανε εξετασεις και αν ολα οκ, δωστου να καταλαβει. Βοηθαει παρα πολυ η γυμναστικη, στην αρχη θα σου ειναι καπως δυσκολο αλλα μετα γινετε ολοενα και ευκολοτερο και θα σου τιναζει την ψυχολογια στα υψη. Παθων και μαθων.

• Like 2
Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ξεκαθαριζεις αν εχεις παθολογικη υπερταση ή απλα ανεβαζεις πιεση λογω στρες.

(Οι περισσοτεροι με κρισεις πανικου ειναι με ενα πιεσομετρο στο χερι και μετρανε κατι 20αρια και τρελενονται περισσοτερο. ομως κανενας τους δεν ειναι υπερτασικος, απλα χεζονται συνεχεια να στο πω απλα και ανεβαζουν πιεση)

Τωρα αφου ξεσκονιστεις και δεν εχεις κατι παθολογικο πας κατευθειαν σε ψυχιατρο. Απορω ποιος γιατρος σου δωσε σκετα ηρεμιστικα και δεν σε εβαλε σε αγωγη με αντικαταθλιπτικα.

Και αλλαξε ψυχαναλυτη. Η περιπτωση σου ειναι πολυ συνηθισμενη σχεδον ρουτινα και υπαρχει θεραπεια, απορω που δεν σου χει δειξει το σωστο δρομο παρα σε εχει με ηρεμιστικα. Τραγικο για μενα. Φυγε χτες.

Δημοσ.

Υπάρχουν ορισμένοι γιατροι που ειναι τοσο εμπειροι ωστε μπορουν να καταλάβουν αν έχεις κάτι σοβαρο ή οχι χωρις να σε στειλουν για ένα κάρο αχρειαστες εξετάσεις. 

lolwut?

φαντάζομαι αναφέρεσαι σε

url?sa=i&source=images&cd=&docid=VheZ2fW

Δημοσ.

Μπερδεμενο  φαινεται το θεμα μεταξυ ψυχολογικου και παθολογικου.Εγω θα ελεγα οτι και κανα ρελαξ μασαζ δεν θα ηταν κακη ιδεα ,σαν αξτρα 'αγχολυτικο' , αλλα εσυ οταν λες σωματικο στρες εννοεις και οτι ανοιγουν μυτες κλπ  , οποτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...