Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,
Ενδιαφέρομαι για ενα διαμερισμα 120 τ.μ, τετραμελοι οικογενεια και θελω να ξερω περιπου ποσο θα μου ερθει ο λογαρισμος της ΔΕΗ.
Ευχαριστω.

Δημοσ.

ε τωρα τι ρωτας και συ. αναλογα τι εχεις και τι δεν εχεις. ac/θερμοσίφωνα/κεντρικη θερμανση/ποσο φουρνο δουλευεις και παει λεγοντας

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον ακουστε,εχει ηλιακο θερμοσιφωνα,υποστηριζει νυχτερινο ηλεκτρικο ρευμα( XD ),aircondition δεν νομιζω να χρησιμοποιω γιατι το σπιτι ειναι διαμπερες(περνει αερα)....με πολυ οικονομια βεβαια....

Δημοσ.

Καθαρα ρευμα για παρομοιο δινουμε καμια 100.αλλα με φορους καμια 200. Ειναι πολλοι οι φοροι. Μη σου πω για δημο 50 ρακι.Και με χαρατσι κτλ χρωσταμε 1600 τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,
Ενοικιαζομενο ειναι....εγω απλα θελω να ξερω ποσο θα μου ερχονται οι λογαρισμοι....γιατι αμα ειναι να εχω νυχτερινο ρευμα,ηλιακο θερμοσιφονα,και να μην χρησιμοποιω κλιματιστικο να μου ερχεται 80-100 τον μηνα!!! δηλαδη το τετράμηνο περιπου 360-400 ευρω
Δε καθομαι εδω που ειμαι με 360 ευρω το τετραμηνο χωρις ηλιακο,χωρις νυχτερινο ρευμα........ :(

Δημοσ.

Καλημερα,

Ενοικιαζομενο ειναι....εγω απλα θελω να ξερω ποσο θα μου ερχονται οι λογαρισμοι....γιατι αμα ειναι να εχω νυχτερινο ρευμα,ηλιακο θερμοσιφονα,και να μην χρησιμοποιω κλιματιστικο να μου ερχεται 80-100 τον μηνα!!! δηλαδη το τετράμηνο περιπου 360-400 ευρω

Δε καθομαι εδω που ειμαι με 360 ευρω το τετραμηνο χωρις ηλιακο,χωρις νυχτερινο ρευμα........ :(

Ε δε το γλυτώνεις το 100άρι. Εδώ πληρώνω εγώ 100 σύνολο λογαριασμού για 52 τμ μόνο για θερμοσίφωνα, ψυγείο και λάμπες (κι ας έχω led). 

Δημοσ.

Ανάλογα τα δημοτικά τέλη της περιοχής σου..εμένα για σπίτι 150 τετραγωνικά σε επαρχιακή πόλη τα δημοτικά/ΕΡΤ και γενικά πάγια είναι περίπου 60 ευρώ σε κάθε λογαριασμό (κάθε δίμηνο δλδ)..μετά είναι ανάλογα την κατανάλωση που κάνεις.

Γιατί δεν ζητάς από τον ιδιοκτήτη να σου δείξει τον τελευταίο λογαριασμό να δεις τα πάγια τέλη πόσο βγαίνουν?

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ενδιαφέρομαι για ενα διαμερισμα 120 τ.μ, τετραμελοι οικογενεια και θελω να ξερω περιπου ποσο θα μου ερθει ο λογαρισμος της ΔΕΗ.

Ευχαριστω.

τωρα σε ποσα τμ μενεις?

Δημοσ.

Καλημερα,

κοιτα μερικους λογαριασμους δημου-νεριτ να δεις που παει μεσο ορο..

Δημοσ.

τελευταίος λογαριασμός λήξης τέλους Μαΐου,

σπίτι 103 μέτρα 1ος όροφος στο παλαιό φάληρο,
7ετίας,
με ηλιακό-νυχτερινό ,
200 ευρώ το τετράμηνο ΜΟΝΟ το ρεύμα.

Χωρίς ιδιαίτερα μαγειρέματα, χωρίς χρήση aircondition (φυσικό αέριο για θέρμανση)..

Σύνολο λογαριασμού γύρω 330 -350 το τετράμηνο με δημοτικά τέλη - νεριτ - φπα. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Για τετραμελή , υπολόγισε παραπάνω ανάλογα με τη χρήση (μαγείρεμα κλπ.). Επίσης το χειμώνα θα χρησιμοποιείς και θερμοσίφωνα αν έχει συνεφιά.
Θα πρότεινα να υπολογίσεις κατά μέσο όρο 350-400 το τετράμηνο .

ΥΓ. Θα πρέπει να δεις και τα κοινόχρηστα. Να ζητήσεις αποδείξεις της τελευταίας χρονιάς για το σπίτι για να δεις το μέσο κόστος.
Αν το σπίτι έχει μεγάλο ποσοστό σε χιλιοστά, αυτά θα σε επιβαρύνουν πολύ περισσότερο από τη δεη, ειδικά το χειμώνα.
Το ίδιο και αν έχει κήπο ή άλλα κόστη.

Δημοσ.

400 ευρώ το τετράμηνο λένε ρε παιδιά οι άνθρωποι όχι τον μήνα...κάνα 100 βγαίνουν τα τέλη περίπου στο τετράμηνο...(έναντι-εκαθαριστικός)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...