megaklhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σε όλους είμαι απο Πάτρα και επειδή θέλω να πάω τώρα το καλοκαίρι σε 2 μέρη πρός τα πάνω θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Αρχικά θέλω να μου πείτε εάν ξέρετε πόση απόσταση έχει η Ελλασόνα απο την θεσσαλονίκη με το κτελ και δεύτερον εάν γνωρίζετε στο περίπου τιμή εισητηρίου με το κτελ πάλι.
mathsrule Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Άσχετο: Πολύ ωραία η Ελασσόνα, αλλά πάρα πολλά κουνούπια!
firewalker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Από Ελασσόνα για Θεσσαλονίκη δεν νομίζω να έχει ΚΤΕΛ. Λογικά πας Ελασσόνα-Λάρισα, Λάρισα-Θεσσαλονίκη. Λάρισα-Θεσσαλονίκη κάνει γύρω στις 2 ώρες και νομίζω στοιχίζει γύρω στα 15 €.
linuslost Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατι να θελετε να πατε Ελασσονα??? εχουμε καλυτερα μερη στη Λαρισα..... Εχει απευθειας απο Θεσσαλονικη-Ελασσονα αλλα μονο Παρασκευη και Κυριακη νομιζω.... Αλλιως οπως ειπε ο απο πανω.
megaklhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σας ευχαριστώ όλους παιδιά αύριο θα πάρω και τηλέφωνο στο κτέλ πάτρας για να μάθω περισσότερα μετά μου ήρθε η ιδέα σας ευχαριστώ όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα