christs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλησπερα! Εχω το εξης προβλημα. Στο Control Panel, στην προσθαφαιρεση προγραμματων, δε μου εμφανιζει το Avira, ωστε να το κανω uninstall. Οπότε, δε βρισκω τροπο να το απεγκαταστησω, ωστε να βαλω μετα ενα αλλο προγραμμα. Εψαξα καμποσο στο ιντερνετ για το προβλημα, προκοπη δεν ειδα. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-removal-tool
herkul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 απο την σελιδα που σου ειπε ο φιλοσ η απο την εναρξη αμα βρεισ το προγραμμα ισωσ να λεει απεγκατασταση
flik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν δεν το έχουν αλλάξει, το removal tool αφαιρεί μόνο καταχωρήσεις μητρώου. Είναι δηλαδή επιπρόσθετο αφού τρέξει η κανονική απεγκατάσταση. Εγώ θα πρότεινα να κατεβάσεις την έκδοση που είχες και να κάνεις reinstall-uninstall ξανά, και μετά το removal tool. Αν δεν γίνεται reinstall βλεπουμε. Εσύ τώρα, βλέπεις να τρέχει το avira, έστω και κουτσουρεμένο; Δες και στην διαχείριση εργασιών.
christs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-removal-tool Tο δοκιμασα προ πολλου, το διναν σαν λυση στο ιντερνετ, δυστυχως δεν κανει απεγκατασταση, οπως σωστα ειπε παρακατω ο φιλος flik. απο την σελιδα που σου ειπε ο φιλοσ η απο την εναρξη αμα βρεισ το προγραμμα ισωσ να λεει απεγκατασταση Αμα ειχε την απεγκατασταση στην εναρξη, στο φακελο του προγραμματος, δε θα ανοιγα το θεμα να ρωτησω, θα το ειχα κανει προ πολλου Αν δεν το έχουν αλλάξει, το removal tool αφαιρεί μόνο καταχωρήσεις μητρώου. Είναι δηλαδή επιπρόσθετο αφού τρέξει η κανονική απεγκατάσταση. Εγώ θα πρότεινα να κατεβάσεις την έκδοση που είχες και να κάνεις reinstall-uninstall ξανά, και μετά το removal tool. Αν δεν γίνεται reinstall βλεπουμε. Εσύ τώρα, βλέπεις να τρέχει το avira, έστω και κουτσουρεμένο; Δες και στην διαχείριση εργασιών. Λοιπον το ειχα κανει και αυτο, αλλά ειπα τωρα να το ξανα κανω. Το προγραμμα που εγω εχω, ειναι το "Avira free internet" . Δεν βρηκα καποια αλλη special ονομασια. Κατεβασα απο το site τους, http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus το προγραμμα ξανα, και το εγκατεστησα. Μετα την εγκατασταση, στην Εναρξη, στο φακελο Avira, εχω πλεον 2 φακελους μεσα. Ο ενας λεγεται Avira Desktop, και ο αλλος My Avira. Ο πρωτος εχει μεσα τα εξης αρχεια "avira free antivirus help" , "avira on the internet" , "display readme", και "start avira free antivirus", αυτο ειναι το προγραμμα. O δευτερος εχει μονο το προγραμμα, λεει "Avira". Λοιπον πηγα στην προσθαφαιρεση προγραμματων, το εκανα reinstall, το εκανα μετα uninstall, και βγηκε παλι μονο το δευτερο. Το πρωτο συνεχιζει να βρισκεται κατω δεξια, και επισης στη διαχειριση εργασιων, στις Διεργασιες φαινεται να τρεχει (avgnt.exe). Οπότε, ειμαι παλι στα ιδια. Ας παμε σε κατι πιο hardcore απο δω και περα
christs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Κανω up, μπας και το δει κανενας χριστιανος (ή οποιου αλλου θρησκευματος ) , και ξερει να μου πει καμια λυση με αυτη τη βλακεια το Avira που εμπλεξα....
auron10000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 κατεβασε το προγραμμα autoruns ανοιξε το και οτι δεις στην κατηγορια everything με το ονομα avira διεγραψε το.To avira και μενα μου δημιουργησε πολλα προβληματα και το εβγαλα και ειχα ποσταρει και παλια ενα θεμα εδω στο site.Ενα επισης επιπλεον προβλημα ειναι πως αν θες να εχεις στην free εκδοση web protection πρεπει να εγκαταστησεις με το ζορι το asktoolbar,αλλιως δεν θα μπορεις να εχεις αν θες web protection. 1
christs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 κατεβασε το προγραμμα autoruns ανοιξε το και οτι δεις στην κατηγορια everything με το ονομα avira διεγραψε το.To avira και μενα μου δημιουργησε πολλα προβληματα και το εβγαλα και ειχα ποσταρει και παλια ενα θεμα εδω στο site.Ενα επισης επιπλεον προβλημα ειναι πως αν θες να εχεις στην free εκδοση web protection πρεπει να εγκαταστησεις με το ζορι το asktoolbar,αλλιως δεν θα μπορεις να εχεις αν θες web protection. Σ ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση φιλε. Δυστυχως, ουτε ετσι εγινε δουλεια. Κατεβασα το autoruns, το ετρεξα, εκανα Delete καθε τι προερχοταν απο την avira, το διπλο ελεγξα, αλλά μετα την επανεκκινηση το avira ειναι παλι εκει κατω δεξια, να με στοιχειωνει. Άρα τζιφος και αυτη η λυση...
auron10000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ξανακαντο τοτε παλι εγκατασταση για να το απεγκαταστησεις παλι.Μετα θα πας στην προσθαφαιρεση προγραμματων και θα απεγκαταστησεις αυτο που θα λεει Avira free antivirus κατα πασα πιθανοτητα θα φυγει μετα ξανακαντω ηθελα να γραψω * ξανακαντο*
christs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ξανακαντο τοτε παλι εγκατασταση για να το απεγκαταστησεις παλι.Μετα θα πας στην προσθαφαιρεση προγραμματων και θα απεγκαταστησεις αυτο που θα λεει Avira free antivirus κατα πασα πιθανοτητα θα φυγει μετα ξανακαντω ηθελα να γραψω * ξανακαντο* Αν θα διαβάσεις πιο πάνω κάνα δυο ποστ,αυτό το έχω ήδη δοκιμάσει, και φεύγει Μόνο αυτό το νεο που εγκαθίσταται, το παλιό παραμένει.
christs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 avgnt.exe αυτο μενει? Ναι, στο autoruns ετσι λεγεται το προγραμμα που τρεχει!!
auron10000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 και αν πατησεις δεξι κλικ διαγραφη και παλι δεν φευγει? τι να πω πολυ περιεργο.Ετσι το ειχα βγαλει εγω αφου πρωτα παιδευτηκα
christs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 και αν πατησεις δεξι κλικ διαγραφη και παλι δεν φευγει? τι να πω πολυ περιεργο.Ετσι το ειχα βγαλει εγω αφου πρωτα παιδευτηκα Οχι, δε γινοταν τιποτα, δυστυχως, με αυτον τον τροπο. Ομως, τελος καλο ολα καλα!!! Σημερα τα καταφερα επιτελους!! Στο φακελο του avira, μεσα στα program files, μεταξυ των πολλων εφαρμογων που ειχε, βρηκα και μια βλακεια, η οποια το ονομα της δε θυμιζε σε τιποτα απεγκατασταση, την οποια ετρεξα και μου δωσε τη δυνατοτητα να κανω modify, και το ξηλωσα. Οπότε, το ξεφορτωθηκα, και εβαλα επιτελους το Bitdefender που ηθελα. Ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο και τις απαντησεις!!
rfc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εγω το κανω απο safe mode με revo unistaller και φευγουν ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα