Pinball1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τελικά μου τα δέχτηκαν. 16 Δεκεμβρίου μπαίνει το ποσό. Στο χαρτί που σου είχαν δώσει έγραφε ""Συμμετοχή 25%" ή "Μηδενική Συμμετοχη";
marinaG0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τελικά μου τα δέχτηκαν. 16 Δεκεμβρίου μπαίνει το ποσό. Πως γίνετε να σου είπαν ημερομηνία ? Εμένα μου είπαν οτι ελέγχεται πρώτα απο επιτροπή αν γίνονται δεκτά, και αν θα γίνουν να περιμένω 4-8 μήνες για να δώ το ποσό στην τράπεζα. Κατέθεσα αρχές Σεπτέμβρη και ακόμη τίποτα.
Wire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τελικά τι γίνεται με την "Συμμετοχή'' ? Βάσει ποιών κριτηρίων την ορίζουν?
Pinball1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τελικά τι γίνεται με την "Συμμετοχή'' ? Βάση ποιών κριτηρίων την ορίζουν? Ρώτησα και απ' ότι μου είπαν δεν παίζει κάποιο ρόλο, απλά το γράφει στο χαρτί χωρίς να ισχύει...
μπιπ μπιπ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Όπως και πριν 4 χρόνια κατέθεσα τα χαρτιά, είδαν στο σύστημα ότι εγκρίνεται και σε 2 βδομάδες τα λεφτά είχαν μπει. Το χαρτί που μου έδωσαν είναι το παρακάτω.Τι επιτροπή χρειάζεται αφού γίνονται ηλεκτρονικά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν και ΙΚΑ αλλα...ΤΑΥΤΕΚΩ την προηγουμενη φορα μπηκαν στους 20 μηνες τα 100 ευρω για γυαλια της κορης μου και τωρα κοντευει χρονος και ακομα...
lovesucks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Έχεις δίκιο..τα λεφτά μπαίνουν το πολύ σε ένα μήνα.τον αύγουστο πήρα γυαλιά κ μέσα σε ένα μήνα είχαν μπει τα χρήματα στον λογαριασμό.και δεν πέρασα επιτροπή.το ίδιο κ ο αδερφός μου αρχές καλοκαιριού.
marinaG0 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν μου έδωσαν κανένα τέτοιο αποδεικτικό. Παρέλαβαν απλα τα έγγραφα και μου ειπαν αν εγκριθεί θα δείτε το ποσο από 4-8 μήνες. Αλλάζει απο περιοχή σε περιοχή μήπως?
lovesucks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν νομίζω..και φίλη μου στην Αθήνα που το κανε το πολύ σε ένα μήνα τα πήρε τα χρήματα..πάντως για επιτροπή για γυαλιά δεν έχω ξανακούσει.μου κάνει εντύπωση. χαρτί αποδεικτικό όπως του μπιπ μπιπ είχαν δώσει κ σε μένα.
marinaG0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Πέρασα απο εκεί και όντως διαφέρει απο νομό σε νομό. Εδώ στο Ηράκλειο δεν τα ελέγχουν αμέσως και μου είπαν οτι τώρα πιάνουν τις αιτήσεις του Μαίου. Οπότε για Σεπτέμβριο 4 μήνες ακόμα τουλάχιστον.
Pinball1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Όταν καταθέτουμε τα χαρτιά στο ΙΚΑ πρέπει να προσκομίσουμε και φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου ή απλά δίνουμε τον IBAN;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αυτοί θέλουν απλά να περάσουν στο σύστημα τον αριθμό σου, οπότε δεν χρειάζεται χαρτί. 1
Pinball1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ερώτηση: Η αδερφή μου είναι ασφαλισμένη τα 2 τελευταία χρόνια στο ΙΚΑ, δικαιούται επιχορήγηση για γυαλιά ή θα έπρεπε να ήταν ήδη ασφαλισμένη επί 4 χρόνια ανελλιπώς;
MeTaXaS4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 άσχετα ΙΚΑ ή όχι, αν ήταν πριν ασφαλισμένη στον ΕΟΠΥΥ από τον πατέρα σου ή από κάποιον άλλο, μπορεί γυαλλιά από τον ΕΟΠΥΥ κάθε 4 χρόνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα