Pinball1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πριν τα 2 χρόνια ήταν ανασφάλιστη, παρ' όλα αυτά ο οφθαλμίατρος που την εξέτασε της έδωσε το σχετικό χαρτί για αγορά γυαλιών. Το θέμα είναι πως φοβάται μην πληρώσει για να τα αγοράσει αλλά τελικά δεν πάρει τα χρήματα της επιχορήγησης επειδή δεν έχει 4 χρόνια συνεχόμενης ασφάλισης.
MeTaXaS4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 η μόνη προυπόθεση είναι να μην έχει πάρει την επιχορήγηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ας έχει ασφάλεια 1 μήνα. 1
harisman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γνωρίζετε κάτι σχετικά με το θέμα της αλλαγής της πληρωμής για γυαλιά από τον ΕΟΠΥΥ, από 1.2.2017. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, πληρώνεις μόνο την συμμετοχή σου στον οπτικό, και τα λεφτά που σου καλύπτει ο ΕΥΠΥΥ, τα παίρνει ο οπτικός. Ήδη από επίσκεψη που έκανα, ο οπτικός μου είπε ότι δεν εχει σύμβαση κ δεν το κάνει......οπότε τρέχα γύρευε.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γνωρίζετε κάτι σχετικά με το θέμα της αλλαγής της πληρωμής για γυαλιά από τον ΕΟΠΥΥ, από 1.2.2017. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, πληρώνεις μόνο την συμμετοχή σου στον οπτικό, και τα λεφτά που σου καλύπτει ο ΕΥΠΥΥ, τα παίρνει ο οπτικός. Ήδη από επίσκεψη που έκανα, ο οπτικός μου είπε ότι δεν εχει σύμβαση κ δεν το κάνει......οπότε τρέχα γύρευε..... Δεν υπαρχει συμμετοχη για γυαλια αλλα ενα ποσο καπου στα 90-100 ευρω ασχετα τι γυαλια πηραμε αρκει να εχει περασει 5ετια απο την τελευταια φορα Εχω καταθεσει χαρτια στον ΕΟΠΠΥ εδω και εναμισυ χρονο και ακομα περιμενω να μπουν στον λογαριασμο μου .
Pinball1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εχω καταθεσει χαρτια στον ΕΟΠΠΥ εδω και εναμισυ χρονο και ακομα περιμενω να μπουν στον λογαριασμο μου . Μήπως για κάποιον λόγο δεν έχει εγκριθεί η αίτησή σου; Μπορείς με τον αριθμό πρωτοκόλλου που σου δώσανε κατά την κατάθεση των χαρτιών να ρωτήσεις στον ΕΟΠΥΥ αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μου το ειχαν πει οτι τοσο κανουν ...Και την περασμενη φορα καπου στα 2 χρονια εκαναν να μπουν στο ΙΒΑΝ που ειχα δωσει .Τα ειχα ξεχασμενα και ξαφνικα τα ειδα στον λογαριασμο μου . 1
harisman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπαρχει συμμετοχη για γυαλια αλλα ενα ποσο καπου στα 90-100 ευρω ασχετα τι γυαλια πηραμε αρκει να εχει περασει 5ετια απο την τελευταια φορα Εχω καταθεσει χαρτια στον ΕΟΠΠΥ εδω και εναμισυ χρονο και ακομα περιμενω να μπουν στον λογαριασμο μου . Για αυτά τα 90-100 € λέω. Ο οπτικός μου λέει ότι πρέπει να τα πληρώσω εγώ κ να τα πάρω από το ΕΟΠΥΥ, ενώ ο ΕΟΠΥΥ λέει ότι έχει βγει εγκύκλιος, για το αντίθετο, ότι δηλ δεν πληρώνω κ ο οπτικός θα τα πάρει από τον ΕΟΠΥΥ. Με άλλα λόγια, ο ασφαλισμένος είναι το θύμα μέχρι να τα βρουν, αν τα βρουν..... Διαβασα για λίστα συμβεβλημένων οπτικών από ΕΟΠΥΥ (ότι κ καλά έχει κάνει ήδη συμβάσεις με κάποιους....), αλλά δεν βρήκα τίποτα online. Τι κάνουμε...? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Για αυτά τα 90-100 € λέω. Ο οπτικός μου λέει ότι πρέπει να τα πληρώσω εγώ κ να τα πάρω από το ΕΟΠΥΥ, ενώ ο ΕΟΠΥΥ λέει ότι έχει βγει εγκύκλιος, για το αντίθετο, ότι δηλ δεν πληρώνω κ ο οπτικός θα τα πάρει από τον ΕΟΠΥΥ. Με άλλα λόγια, ο ασφαλισμένος είναι το θύμα μέχρι να τα βρουν, αν τα βρουν..... Διαβασα για λίστα συμβεβλημένων οπτικών από ΕΟΠΥΥ (ότι κ καλά έχει κάνει ήδη συμβάσεις με κάποιους....), αλλά δεν βρήκα τίποτα online. Τι κάνουμε...? Ψαχνεις αλλα με ελαχιστες ελπιδες .Κοιταξε σε μεγαλα καταστηματα που εχουν αλυσιδες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα μπήκαν σε 3-4 μηνες Σε οσους ειμαστε ΔΕΗ και πηγαμε ΕΟΠΠΥ τοσο κανουν να μπουν .
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ψαχνεις αλλα με ελαχιστες ελπιδες .Κοιταξε σε μεγαλα καταστηματα που εχουν αλυσιδες. αρνουνται ολοι να συνεργαστούν... την περασμένη εβδομάδα ετυχε και πηγα να παρω γυαλια ηλιου και το συζητουσα με τον οπτικό μου καθώς το Μάιο δικαιούμαι να ξαναπάρω... Ακομα του χρωστάνε 600.000€ (κατα τα λεγόμενα του) απο παλιότερα που ηταν πάλι έτσι το σύστημα (μεχρι το 2011-12). ακομα και οι αλυσίδες μου ειπε οτι δε θα συμμετέχουν... προσωπικά θεωρω οτι θα μπουν 2-3 αλυσίδες με φθηνα γυαλια ευτελούς ποιότητας των 30-40€ που θα τα χρεωνουν 100€ και θα ειναι μόνοι τους...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 αρνουνται ολοι να συνεργαστούν... την περασμένη εβδομάδα ετυχε και πηγα να παρω γυαλια ηλιου και το συζητουσα με τον οπτικό μου καθώς το Μάιο δικαιούμαι να ξαναπάρω... Ακομα του χρωστάνε 600.000€ (κατα τα λεγόμενα του) απο παλιότερα που ηταν πάλι έτσι το σύστημα (μεχρι το 2011-12). ακομα και οι αλυσίδες μου ειπε οτι δε θα συμμετέχουν... προσωπικά θεωρω οτι θα μπουν 2-3 αλυσίδες με φθηνα γυαλια ευτελούς ποιότητας των 30-40€ που θα τα χρεωνουν 100€ και θα ειναι μόνοι τους... Θεωρω λογικο να μην συμετεχουν οτι θα κανουν να παρουν τα λεφτα τους 2+ χρονια .
harisman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 το παλιο συστημα (πληρωνεις τον οπτικο και με την αποδειξη παιρνεις πισω 100Ε εχει παρει παραταση για την ωρα μεχρι τελους φλεβαρη) Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό?
solton57010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό? Απο mark allen ετσι μου ειπαν και εμενα σημερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα