Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

Θα ηθελα  να θεσω το προβλλημα που αντιμετωπισα αποψε πονταρωντας σε εναν αγωνα στην bet365.

Ενω παρακολουθω το παιχνιδι Linares deportivo-σοκέλαμος και μου δινει για over 0,5 αποδοση 2,10, πονταρω 10 ευρω σε αυτο. Σε καποια στιγμη δειχνει πως μπαινει γκολ, το γραφει αναλυτικα οτι μπηκε, αλλα στο τελικο σκορ δεν εχει γραψει τιποτα παρα μονο οτι ειναι 0-0 το σκορ. 

Συνεχιζει να μου δειχνει οτι μπορω να κλεισω το στοιχημα νωριτερα αλλα δεν το εκανα γιατι θεωρησα πωςεχει κολλησει το συστημα τους. Τελικα εληξε το ματς, δεν μπηκε (αλλο ;)γκολ καιεχασα τα λεφτα μου. 

Οταν εγω τους εστειλα live μυνημα οτι εχω προβλημα με αυτο το θεμα μου ειπαν τα κλασσικα οτι στους ορους λεει οτι μπορει να υπαρχει θεμα με τον συγχρονισμο του συστηματος και οτι οι πληρωμες γινονται με βαση τα πραγματικα γεγονοτα. 

Αν εγω ομως εβλεπα οτι δεν εχει μπει γκολ, θα ειχα κλεισει το στοιχημα μου νωριτερα να γλιτωσω καποια λεφτα. 

Δεν ειναι σημαντικο το ποσο αλλα τι μπορω να κανω;

Παραθετω τη φωτο και τον διαλογο που ειχα σε pdf.

dialogos bet365.pdf

Ευχαριστω.

2envssy.jpg

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως ειναι απατη, απλα θα σου πω τι γινεται, αν γραψουν γκολ και ακυρωθει δεν το βγαζει το συστημα απο την μπαρα. Αυτο που πρεπει να κοιτας ειναι το σκορ με τον χρονο

• Like 1
Δημοσ.

έχουν δίκιο, το λεν στους όρους, εσύ θα πρέπει εκτός από το site που παίζεις να παρακολουθείς ταυτόχρονα κι από άλλα να σιγουρευτείς τι έγινε!

Δημοσ.

Παιδια αυτο που εχει γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι οτι εχει μπει γκολ αλλα ακυρώθηκε και απλα δεν το αφαιρούν απο τον πίνακα. Πάντα κοιτάμε τον πίνακα τον κεντρικό αλλα και τις επιλογες του οβερ που στην μπαρα του γραφει "τρεχοντα γκολ" και αν υπάρχουν ακομα αμφιβολίες κανουμε ενα logout-login..

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

είναι αυτό που έχουν τα ανταλλακτήρια, το πήραν και οι άλλες εταιρίες πλέον (αρκετές έστω), "κλείνεις" το στοίχημά σου πριν τελειώσει ο αγώνας. Π.χ. παίζεις εσύ οτι θα έρθει αποτέλεσμα 1. Το σκορ είναι 1-0 στο 75'. Αν τελικά μείνει έτσι, κερδίζεις ας πούμε 10€, αλλά αν φάει γκολ η ομάδα Α πριν τη λήξη, τότε χάνεις 10€. Αν βλέπεις ότι ζορίζεται η ομάδα που υποστηρίζεις, τότε μπορείς να κλείσεις το στοίχημα και να πάρεις π.χ. 3-4€ κέρδος, και να μην αγωνιάς για το τι θα γίνει.. Τα νούμερα είναι ενδεικτικά, ανάλογα με το πως πάει το ματς μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικά...

Δημοσ.

Τι παιζει με το κλείσιμο?είναι νέα επιλογή της bet365?

Ουσιαστικα βοηθεια με "αυτοματο τροπο" αυτο που υπηρχε παντα, την καλυψη

Παιζεις οβερ και ειναι 2-0 στο 30'. Παλια αν ηθελες να καλυφτεις, εριχνες κατι ψηλα στο Under. Ομως και τα 2 στοιχηματα εκκαθαριζονταν στο τελος, αρα και τα 2 ποσα που πονταρες δεσμευονταν απο τον λογαριασμο σου

Τωρα με το κλεισιμο κερδιζεις απλα οτι το ποσο που συμφωνεις να κλεισεις το στοιχημα μπαινει επιτοπου στον λογαριασμο, οπως και οτι υπολογιζει "αυτοματα" το ποσο που παιρνεις με την καλυψη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...