GoDRiC- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αντιμετωπίζω σήμερα ένα πρόβλημα που με στεναχωρεί διότι δεν ξέρω από υπολογιστές οπότε δεν έχω ιδέα τι να κάνω και ποιος να με βοηθήσει... ξαφνικά όταν έτρεχα το counter strike : global offensive εμφανίστηκαν αυτά τα πράγματα.. και εμφανίζονται και στο dota 2.. έκανα restart τίποτα.. άνοιξα το pc μετά από 5 ώρες πάλι τιποτα... με στεναχωρει διοτι γενικα παιζω αρκετα και δε μπορω να παιξω για αυτο το λογο... τι μπορει να συμβαινει; η οθονη ειναι κομπλε δεν αντιμετωπιζει θεματα... και η καρτα γραφικων εχει κανονικη θερμοκρασια ουτε ακουω στον υπολογιστη τιποτα περιεργο ουτε τιποτα..... ξερει κανεις.....? και ειναι παραξενο γιατι δε παιζω και τρελα games... μονο cs:go kai dota 2 τα οποια δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τουμπανο pc... και τα'χω ολα στο low...... http://oi60.tinypic.com/8yt24x.jpg
Liakos10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 δεν ειπες ομως ποια πραγματα εμφανιζοντε edit: οπα σορρυ τωρα ειδα την pic δοκιμασε να κανεις επανεγκατασταση ή update τους drivers της καρτας γραφικων
GoDRiC- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 οκ θα ξεκινησω με αυτο.. εχω amd radeon 6900 series.. παλια καρτα αλλα καλη απο ο,τι εχω ακουσει .. δε το εχτισα εγω το pc.. καποιος να μου πει πως κανω αποτελεσματικα update τους οδηγους;;;
Tobajara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τα "αυτά" λέγονται artifacts και συνήθως είναι ή θέμα drivers ή θέμα θερμοκρασίας. Άνοιξε το κουτί, καθάρισέ το από τη σκόνη, φύσα το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών ειδικά και βεβαιώσου ότι περνά αέρας από μέσα. Τώρα που το σκέφτομαι είχα πολλά χρόνια να δω artifacts σε παιχνίδι, από εποχές Soul Reaver 2... 1
GoDRiC- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ειμαι τερμα αχρηστος απο αυτα δε ξερω να αλλαζω καν καρτα γραφικων... θα προσπαθησω να κανω ενα update drivers να δω... αν το κανω σωστα φυσικα...δε ξερω πως συμβαινει πραγματικα στα καλα καθουμενα... δε καταλαβαινω... δηλαδη αν ειναι θεμα θερμοκρασιας, τον χειμωνα μπορει να μην υπαρχει το προβλημα ?
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ποια windows έχεις? Κατεβάζεις 1 από τα 2 επόμενα ανάλογα το ποια windows έχεις. http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+32#amd-catalyst-packageswindows 7 32bit http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64#amd-catalyst-packageswindows 7 64bit Κατεβάζεις αυτό και το τρέχεις για να ξηλώσει ότι παλιό amd driver έχεις. http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.htmlDDU Uninstaller Όταν τελειώσει θα σου ζητήσει επανεκκίνηση, θα την κάνεις και τότε θα τρέξεις τους οδηγούς που κατέβασες προηγουμένως. Επανεκκίνηση πάλι και αν στο ξανακάνει στα παιχνίδια σημαίνει πρόβλημα της κάρτας γραφικών. Κάνε και ένα φύσημα όλο το κουτί από τις σκόνες παντού και ειδικά του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών τα ανεμηστήρια δεν πρέπει να έχουν καθόλου σκόνες πάνω τους. Όπου βρεις πρόβλημα εδώ είμαστε.
GoDRiC- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 το κατεβασα σημερα το 1ο που λες... και μετα εκανα κατι install και τετοια.... δηλαδη με αυτο τον τροπο κανεις update τη καρτα γραφικων; τοσο απλα;
SolicitedCrib4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν αναβαθμίζεις την κάρτα γραφικών αλλά τους drivers της κάρτας παιχνιδιών.
GoDRiC- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ε τους οδηγους σωστα.... και τι; αυτο ηταν; υπαρχει τροπος να αναβαθμισω και τη καρτα; χααχχα συγγνωμη απλα ειμαι αχρηστος οντως και ειμαι και τεχνολογικη κατευθυνση ντροπη μου! μαλλον να αναβαθμισεις τη καρτα σημαινει να την κανεις πιο αποτελεσματικη καθαριζοντας την ξερω'γω ή με κανα προγραμμα software... εεμ τελος παντων... αλλες ιδεες;
STORM1978 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τρέξε το παιχνίδι και δες διορθώθηκε? Και ναι έτσι απλά αναβαθμίζεις τους οδηγούς της κάρτας, όχι την κάρτα δεν μπορείς να την αναβαθμίσεις (τυπικά μπορείς να την υπερχρονίσεις αλλά αυτό άστο πάμε σε άλλα εξωτικά μονοπάτια όχι για σένα).
aetos1988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Κατέβασε αυτό http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html και δες τι θερμοκρασίες πιάνει η κάρτα και πιο μοντέλο είναι
GoDRiC- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δεν διορθωθηκε... πιανει μεχρι 65-68 βαθμους οταν παιζω... οταν δε παιζω πεφτει 47-50... παρολα αυτα το pc θελει ενα καθαρισμα ναι..... αλλα πραγματικα αγχωνομαι δε ξερω τι να κανω αυτα τα artifacts μπορει αν συμβαινουν για πολλους λογους... ισως φταιει επεξεργαστης; ισως καρτα γραφικων... ισως εχω καναν ιο ισως θελει φορματ ισως φταιει κανα καλωδιο ισως χαλασε κατι αλλο... και ο ξαδερφος μου που εχτισε τον υπολογιστη εφυγε αγγλια και τωρα για καποιο λογο δε μπορω να τον βρω ευκολα στο fb... δεν εχει ιντερνετ μαλλον για καποιο διαστημα.... παιδια ειμαι χαμενος δε ξερω τι να κανω απο υπολογιστες ξερω μονο software λιγο τπτ παραπανω.... δε ξερω να πειραζω τπτ στο hardware και ουτε θελω... πραγματικα πρεπει να ερθει αλλος να το δει ή να το παω στο plaisio απο οπου το αγορασα και να το καθαρισουν πρωτα και να το τσεκαρουν δε ξερω.... τι να κανω...
STORM1978 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Πόσο καιρό το έχεις? Κατέβασε αυτό που είπε ο aetos, τρέξτο και πεσμας ότι ρώτησε ο aetos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα