Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα μεσω google αλλα 2-3 παρομοια θεματα εδώ αλλα είναι πολύ παλια

Θελω να βαψω το σπιτι μου και οι δυο γυναικες της οικογενειας  (γυναικα και μεγαλη κορη ) τα εχουν ξανακαταφερει ικανοποιητικα και με διχρωμιες μαλιστα.Να που και οι γυναικες είναι μερικες φορες χρησιμες σε κατι...

Μονο που την τελευταια φορα που το εβαψαν πριν 4-5 χρονια μετα από λιγο καιρο το ταβανι στο σαλονι λιγους μηνες μετα το βαψιμο αρχισε σε καποια σημεια να ξεφλουδιζει τοπικα . Ειναι σιγουρο ότι αν αρχισουν να τραβανε "πετσες" θα θελει ολοκληρο ξαναβαψιμο και αυτό θα κανουν αυτές τις μερες .

Τι πρεπει να προσεξουν για να μην ξανασυμβει αυτό ?

Το σπιτι είναι καπου 120 τμ σε εμβαδον  . Ποσα κιλα χρωμα θα χρειαστουν παντα στο περιπου ?

Δεν θα κανουν σημαντικες αλλαγες στο υπαρχων χρωμα

Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

ίσως το ταβάνι σου ήταν υδρόχρωμα και το περάσατε πλαστικό χρώμα χωρίς να ασταρώσετε; Σίγουρα θα πρέπει να καθαρίσετε καλό όλες τις "πέτσες". Μετά, αν όντως ήταν υδρόχρωμα και τώρα θέλετε πλαστικό, να περάσετε ένα χέρι αστάρι πλαστικού, και μετά βάψιμο.

Η κάλυψη εξαρτάται και από την μάρκα/ποιότητα των υλικών. Οπότε, απλά μέτρησε σωστά και υπολόγισε τα τετραγωνικά, και στο μαγαζί που θα ψωνίσεις θα σου πουν πόσα κιλά χρειάζεσαι ανάλογα και με τις ποιότητες που θα επιλέξεις.

Θελω να βαψω το σπιτι μου και οι δυο γυναικες της οικογενειας  (γυναικα και μεγαλη κορη ) τα εχουν ξανακαταφερει ικανοποιητικα και με διχρωμιες μαλιστα.Να που και οι γυναικες είναι μερικες φορες χρησιμες σε κατι...

Μ'αρέσεις :-)

• Like 1
Δημοσ.

ίσως το ταβάνι σου ήταν υδρόχρωμα και το περάσατε πλαστικό χρώμα χωρίς να ασταρώσετε; Σίγουρα θα πρέπει να καθαρίσετε καλό όλες τις "πέτσες". Μετά, αν όντως ήταν υδρόχρωμα και τώρα θέλετε πλαστικό, να περάσετε ένα χέρι αστάρι πλαστικού, και μετά βάψιμο.

Η κάλυψη εξαρτάται και από την μάρκα/ποιότητα των υλικών. Οπότε, απλά μέτρησε σωστά και υπολόγισε τα τετραγωνικά, και στο μαγαζί που θα ψωνίσεις θα σου πουν πόσα κιλά χρειάζεσαι ανάλογα και με τις ποιότητες που θα επιλέξεις.

Μ'αρέσεις :-)

Σε ευχαριστω πολύ. Για ασταρωμα ελεγαν και οι ...γυναικες αλλα δεν κατεχω πραμα από τετοια δυστυχως

Δημοσ.

είμαι πιο μικρός από σένα, αλλά αν θες μια συμβουλή, μην χώνεις την μύτη σου σε γυναικείες δουλειές, ακόμα και αν αυτές αφορούν στο βάψιμο του σπιτιού. Στο τέλος εσένα θα βγάλουν φταίχτη για ότι στραβό προκύψει :-D

• Like 1
Δημοσ.

είμαι πιο μικρός από σένα, αλλά αν θες μια συμβουλή, μην χώνεις την μύτη σου σε γυναικείες δουλειές, ακόμα και αν αυτές αφορούν στο βάψιμο του σπιτιού. Στο τέλος εσένα θα βγάλουν φταίχτη για ότι στραβό προκύψει :-D

Μπροστα τους αυτό κανω...Σφυριζω αδιαφορα και λεω καντε ότι θελετε !!!Ισως καποιοι το θεωρουν ντροπη αλλα σε αυτά δεν πιανουν τα χερια μου και δεν εχω πρόβλημα να το παραδεχτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...