Giorgos3924 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Υπάρχει κάποιο software για εκαθάριση άχρηστων, παλαιών αρχείων; Θέλω να καθαρίσω τη σαβούρα που έχει μαζευτεί από data που δεν χρησιμοποιούνται πλέον και να σβήσω οριστικά κάποια προγράμματα χωρίς να μείνουν σκουπίδια από αυτά.
Giorgos3924 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το έχω αλλά δεν κάνει τόσο καλή δουλειά. Πάντα βρίσκω αρχεία που έχουν μείνει από προγράμματα που έχω σβήσει...
gvarth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μια καλή σκέψη είναι η δωρεάν έκδοση του geek uninstaller . Δείχνει να κάνει καλό ... σκούπισμα αλλά αφορά απεγκαταστάσεις και "σκουπίδια" προγραμμάτων από την στιγμή που εγκαθίσταται και μετά ! Διαφορετικά , το ccleaner είναι δωρεάν και δείχνει να κάνει καλό καθάρισμα
1kost1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 εγώ χρησιμοποιώ το Revo Uninstaller που είναι δωρεάν, Ελληνικό και σβήνει και από το μητρώο τα αρχεία....... το συνιστώ 1000%!!!
rfc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 revo και total unistall για απεγκαταστασεις......... παντος ειδους.
Giorgos3924 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Στο ccleaner όταν κάνεις μια απεγκατάσταση ενός προγράμματος αντί της κλασικής προσθαφαίρεσης που έχουν τα windows στο τέλος βγάζει μήνυμα: Some elements could not be removed. These can be removed manually Σε αυτό αναφερόμουν κυρίως, κάποιο να σκουπίζει όλα τα στοιχεία ενός προγράμματος χωρίς να ψάχνω να βρω τί άφησε σε δίσκους μητρώα κτλ... Ακόμα και τους άδειους! φακέλους, μερικές φορές μένει ο φάκελος εγκατάστασης άδειος! Θα δοκιμάσω τον Revo
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τελικά και το Revo μου αφήνει φακέλους και αρχεία μετά την απεγκατάσταση. Παρόλο που έκανε scan μετά την απεγκατάσταση μετά από κάθε πρόγραμμα τώρα βλέπω πως στα αρχεία εφαρμογών υπάρχουν σκουπίδια... Δεν θα ησυχάσουμε...
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πώς μπορώ να δω ποιά αρχεία δεν χρησιμοποιούνται ή ποιά είναι μεγαλύτερα από χ μέγεθος;
george200-13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 <p>Υπάρχει κάποιο software για εκαθάριση άχρηστων, παλαιών αρχείων;</p> <p>Θέλω να καθαρίσω τη σαβούρα που έχει μαζευτεί από data που δεν χρησιμοποιούνται πλέον</p> <p>και να σβήσω οριστικά κάποια προγράμματα χωρίς να μείνουν σκουπίδια από αυτά.</p> Ccleaner το καλυτερο
DRHOUSE1985 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 παιδια καλημερα καποιο προγραμμα free που να σβηνει τις διαφημισεις που σου εμφανιζονται? κατεβασα κατι χθες και απο τοτε μπαινω ιντερνετ και εμφανιζονται πολλα κακοβουλα μπανερ ξερετε τα συνιθισμενα εχεις κερδισει εισαι ο 100 οστος επισκεπτης και αλλα τετοια οποιος ξερει τπτ μηπως αποφυγω το φορματ.
GPOWERR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ενα απο τα καλυτερα προγραμματα απεγαταστασης ειναι αυτο: http://www.wisecleaner.com/wiseuninstallerfree.html Αφηνει τα λιγοτερα καταλοιπα απεγκαταστασης και απο τα πιο ελαφρια....και για 64 βιτ προγραμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα