TehAmigos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Έχω 2 iPhone 4(ένα δικό μου και ένα της κοπέλας μου) και θέλω να αλλάξω οθόνη και στα 2,τα έχω όλα αγορασμένα,οθόνη και power button(το ένα από τα δυο θέλει και αλλαγή το κουμπί)απλά δεν το κατέχω ακόμα να τα κάνω μόνος μου και δε θέλω να χάλασω και την εγγύηση, επίσης δε θέλω να δώσω και πολλά λεφτά για να μου τα φτιάξουν,τι να κάνω;;
Gas74 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Φιλε εχεις βιντεακια youtube που σου λενε ακριβως με την καθε λεπτομερεια τι να κανεις!!Αν πιανουν τα χερια σου εστω και λιγο και εχεις τα καταλληλα εργαλεια θα το κανεις σιγουρα!!ολα ομως με θρησκευτικη ευλαβεια!!! ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΞΕΧΑΣΤΗΝ!! 1
TehAmigos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για να κρατήσω την εγγύηση πρέπει να το πάω στο Apple store?και εντάξει τα χέρια μου πιάνουν λίγο αλλά πιο πολύ φοβάμαι μην κάνω ζημιά,δηλαδή δεν αξίζει να το δώσω σε κάποιον που ξέρει να τα κάνει; Sent from my iPhone using Insomnia
Gas74 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ναι οκ.....αν θες τα δωσεις σε καποιον που ξερει ειναι καλυτερα αλλα ποσα θα παρει ομως....στο apple store δεν θα δεχθουν να σου βαλουν αυτα που πηρες.....θα σου πουν να βαλουν τα γνησια δικα τους και αστο,θα σου παρουν το κεφαλι!!! Τωρα...........ή ρισκαρεις να τα κανεις εσυ ή δινεις λεφτα και τα περναει αλλος!Αποφασιζεις και κανεις!
TehAmigos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 γνωσεις εχω γενικα με hardware(κυριως υπολογιστων) απλα ειναι κατι καινουριο και δε θελω να κανω και καμια ζημια και δωσω τα διπλασια να το φτιαξω,σε ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα