livaspy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, μετά από νεύρα ξέσπασα στο αγαπημένο μου ipad mini...το αποτέλεσμα lcd digitizer στραβωμένο case παρά τα παραπάνω έπαιζε κανονικά. Ξέρει κάποιος για πρόγραμμα αντικατάστασης και το κόστος του από την apple...? Σε ποιόν να απευθυνθώ ...? istorm, isquare, infoquest...ποιά εταιρεία από τις εμπειρίες σας είναι πιο έμπιστη... Ευχαριστώ...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πρόγραμμα αντικατάστασης στην Ελλάδα δε γνωρίζω. Για τιμή στις εταιρίες που αναφέρεις για LCD και case μάλλον θα σου κοστίσει όσο να το πάρεις καινούριο. Οπότε απευθύνσου σε κάποιο από τα πολλά i...μαγαζιά επισκευών που υπάρχουν.
basilis5 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 η apple γενικα δεν κανει επιδιορθωσεις-επισκευες αλλα δινει ανακατασκευασμενη με υποτυπωδη εγγυηση, αλλα αδικαιολογητα υψηλη τιμη. δλδ λογικα θα σου ζητησει πανω απο 250€... ενα τηλεφωνικα στην istorm θα σου λυσει τις αποριες.
livaspy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ...μιλάμε για το ipad mini(χωρίς retina)...έτσι...?Με 250€ παίρνω και ipad eu...θα το πάω αύριο στην istorm να δω τι θα μου πουν...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Σου το είπα στο πρώτο ποστ ότι δε συμφέρει και θα σου ζητήσουν όσο κάνει καινούριο πάνω κάτω. Τσάμπα θα πας, πήγαινε κατευθείαν σε ένα μαγαζί επισκευών.
livaspy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αρχικά ξεκινάμε με 25€ για έλεγχο συσκευής...μήπως να ανησυχήσω...? ξέρει κάποιος κάποιο οικονομικό service να μου στείλει με πμ...?
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ούτε επισκευή συμφέρει, ούτε αντικατάσταση. Κράτα τα λεφτά σου και πάρε καινούργιο tablet 1
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 πωωω κι εμείς του βάζουμε αντισκράτς θήκες απο γομολάστιχα και το αλείφουμε με αντιλιακό μην αρπάξει το καλοκαίρι.. 4
livaspy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ενημερωτικά κοντά στα 270€ για refurbished και εγγύηση 3 μήνες...istorm...τελικά μάλλον πάω για καινούργιο... 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σου είπα να πας σε ένα από τα μαγαζιά που κάνουν επισκευές. Δε ξέρω για το μίνι αλλά στο air φίλης η αλλαγή οθόνης ήταν 140 ευρώ, οπότε στο δικό σου θα είναι αρκετά λιγότερο.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σου είπα να πας σε ένα από τα μαγαζιά που κάνουν επισκευές. Δε ξέρω για το μίνι αλλά στο air φίλης η αλλαγή οθόνης ήταν 140 ευρώ, οπότε στο δικό σου θα είναι αρκετά λιγότερο. Είναι όμως και οθόνη και digitizer και case...πιο πάνω και από τα 270€ που του είπαν για αντικατάσταση θα φτάσει! Καλύτερα καινούργιο 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ναι για LCD-Digitizer έλεγα μαζί (άλλωστε είναι fused δεν αλλάζουν ξεχωριστά). To case είναι στο 50άρικο.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ναι για LCD-Digitizer έλεγα μαζί (άλλωστε είναι fused δεν αλλάζουν ξεχωριστά). To case είναι στο 50άρικο. Αλλάζουν ξεχωριστά στο Mini. Είναι όλα ακριβά ανταλλακτικά όμως και έχει και πολύ δουλειά άρα μάλλον δεν συμφέρει (ειδικά για μοντέλο που κάνει 200κάτι ευρώ καινούργιο πλέον!) 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ναι αν κάνει 200κάτι ευρώ καινούριο πάω πάσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα