Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από νεύρα ξέσπασα στο αγαπημένο μου ipad mini...το αποτέλεσμα 

lcd

digitizer

στραβωμένο case

παρά τα παραπάνω έπαιζε κανονικά.

Ξέρει κάποιος για πρόγραμμα αντικατάστασης και το κόστος του από την apple...?

Σε ποιόν να απευθυνθώ ...?

istorm, isquare, infoquest...ποιά εταιρεία από τις εμπειρίες σας είναι πιο έμπιστη...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Πρόγραμμα αντικατάστασης στην Ελλάδα δε γνωρίζω. Για τιμή στις εταιρίες που αναφέρεις για LCD και case μάλλον θα σου κοστίσει όσο να το πάρεις καινούριο. Οπότε απευθύνσου σε κάποιο από τα πολλά i...μαγαζιά επισκευών που υπάρχουν.

Δημοσ.

η apple γενικα δεν κανει επιδιορθωσεις-επισκευες αλλα δινει ανακατασκευασμενη με υποτυπωδη εγγυηση, αλλα αδικαιολογητα υψηλη τιμη. δλδ λογικα θα σου ζητησει πανω απο 250€...

ενα τηλεφωνικα στην istorm θα σου λυσει τις αποριες. 

Δημοσ.

...μιλάμε για το ipad mini(χωρίς retina)...έτσι...?Με 250€ παίρνω και ipad eu...θα το πάω αύριο στην istorm να δω τι θα μου πουν...

Δημοσ.

Σου το είπα στο πρώτο ποστ ότι δε συμφέρει και θα σου ζητήσουν όσο κάνει καινούριο πάνω κάτω. Τσάμπα θα πας, πήγαινε κατευθείαν σε ένα μαγαζί επισκευών.

Δημοσ.

Αρχικά ξεκινάμε με 25€ για έλεγχο συσκευής...μήπως να ανησυχήσω...? ξέρει κάποιος κάποιο οικονομικό service να μου στείλει με πμ...?

Δημοσ.

πωωω κι εμείς του βάζουμε αντισκράτς θήκες απο γομολάστιχα και το αλείφουμε με αντιλιακό μην αρπάξει το καλοκαίρι..

• Like 4
Δημοσ.

Ενημερωτικά κοντά στα 270€ για refurbished και εγγύηση 3 μήνες...istorm...τελικά μάλλον πάω για καινούργιο...

• Like 1
Δημοσ.

Σου είπα να πας σε ένα από τα μαγαζιά που κάνουν επισκευές. Δε ξέρω για το μίνι αλλά στο air φίλης η αλλαγή οθόνης ήταν 140 ευρώ, οπότε στο δικό σου θα είναι αρκετά λιγότερο.

Δημοσ.

Σου είπα να πας σε ένα από τα μαγαζιά που κάνουν επισκευές. Δε ξέρω για το μίνι αλλά στο air φίλης η αλλαγή οθόνης ήταν 140 ευρώ, οπότε στο δικό σου θα είναι αρκετά λιγότερο.

Είναι όμως και οθόνη και digitizer και case...πιο πάνω και από τα 270€ που του είπαν για αντικατάσταση θα φτάσει! Καλύτερα καινούργιο

• Like 1
Δημοσ.

Ναι για LCD-Digitizer έλεγα μαζί (άλλωστε είναι fused δεν αλλάζουν ξεχωριστά). To case είναι στο 50άρικο.

Αλλάζουν ξεχωριστά στο Mini. Είναι όλα ακριβά ανταλλακτικά όμως και έχει και πολύ δουλειά άρα μάλλον δεν συμφέρει (ειδικά για μοντέλο που κάνει 200κάτι ευρώ καινούργιο πλέον!)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...