_hopelesscase_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Το στρωμα πρεπει να αναπνεει απο κατω αλλιως θα σαπισει/μουχλιασει, γι αυτο παντα το βαζουμε σε καποιου ειδους βαση/σανιδια και ποτε απευθειας πανω στο πατωμα. Τουλαχιστον οχι για καιρο. Αν εσυ το θες για καμια βδομαδα μονο, μπορει και να μη μουχλιασει τοσο γρηγορα. 1
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Για την μέση πάντως, όσο πιο ψηλό το κρεβάτι , τόσο καλύτερα. γιατι; τι σχεση εχει το υψος του κρεβατιου με την μεση;
bluesattack Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ε αμα πρεπει να την διπλωνεις για να ξαπλωνεις.Εκτος αν καποιος μπουσουλαει στο σπιτι του. Πως θα αλλαξεις σεντονι αν το στρωμα ειναι 5 ποντους απο το πατωμα .Σε καθε αλλαγη θα θες και ...φυσικοθεραπεια 2
doctor_667 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Το στρωμα πρεπει να αναπνεει απο κατω αλλιως θα σαπισει/μουχλιασει, γι αυτο παντα το βαζουμε σε καποιου ειδους βαση/σανιδια και ποτε απευθειας πανω στο πατωμα. Τουλαχιστον οχι για καιρο. Αν εσυ το θες για καμια βδομαδα μονο, μπορει και να μη μουχλιασει τοσο γρηγορα. Εγω 1,5 χρόνο το είχα έτσι πάνω στην μοκέτα και άλλο μισό η κοπέλα που έμενε στο δωμάτιο πριν από μένα και δεν έπαθε πραγματικά τίποτα. Και μιλάμε για μέρος με βαρβάτη υγρασία (Ολλανδία). Τέλος πάντων, απορώ γιατί συζητάμε κάτι τέτοια.
therock Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παντως τελικα δεν βλεπω καποιο σοβαρο προβλημα αν οντως δεν παιζει να μουχλιασει/αλλοιωθει το στρωμα. Σιγα τωρα μη πιαστει η μεση να κανουμε μια αλλαγη σεντονιου και ακομα αν θελουμε να σκουπησουμε ενα σηκωμα προς το πανω να κολλησε ορθιο στο τοιχο, και τελειωσε. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος πιο σοβαρος λογος. ΠΧ λογω κοντινοτερης αποστασης με το εδαφος να αναπνεεις πιο πολλα μικροβια, αλλα και παλι σιγα τα 20-30 εκατοστα πιο κοντα που εισαι μη κανουν τι διαφορα. Τι να πω...
therock Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το δοκιμασα χθες. Για καποιο λογο ειναι σχεδον το ιδιο αβολο με το να κοιμασαι στο πατωμα απευθειας. Δυσκολα με επαιρνε ο υπνος και με την παραμικρη στροφη ξυπναγα. Ισως στο κρεβατι το στρωμα να ειναι πιο ευκαμπτο πανω στην βαση, ενω στο πατωμα πιο σκληρο. Παντως ηταν μικρη η διαφορα σε σχεση με τις λιγες φορες που εχω κοιμηθει στο πατωμα. Δεν ξερω αν μπορω να το συνεχισω και αν καποια στιγμη το συνηθιζεις
Anorymous Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει προβλημα αν για καποια βραδυ χρειστει να κοιμηθουμε στο στρωμα χωρις το κρεβατι? Φανταζομαι πως οχι αλλα ας ρωτησει στο μπλα μπλα, να τρολαρει και κανενας να παρει τα like του! Τι να παθεις ρε εγω τα μισα χρονια σαν φοιτητης σε στροματσαδα κοιμομουν
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τι να παθεις ρε εγω τα μισα χρονια σαν φοιτητης σε στροματσαδα κοιμομουν Ναι, αλλά εσύ είσαι έξτρα λαρτζ τύπος.
Anorymous Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ναι, αλλά εσύ είσαι έξτρα λαρτζ τύπος. ειμαι ο ατιμος χαχαχα
Iris_89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 γιατι; τι σχεση εχει το υψος του κρεβατιου με την μεση; Όσο πιο χαμηλό είναι το κρεβάτι, τόσο μεγαλύτερη δύναμη βάζεις για να σηκωθείς. Όσοι έχουν προβλήματα μέσης βλέπουν τεράστια διαφορά, ανάμεσα τους κι εγώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Οι Ιαπωνες δεν χρησιμοποιουν κρεβατια και κοιμουντε σε στρωμα στο πατωμα.Δεν ειναι κατι το βλαβερο για τον οργανισμο.Το εχω κανει για ενα χρονο και δεν ειχα προβλημα.
mentoras99 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εγω φοβαμαι οτι τυχον μικροβια απο το πατωμα, ευκολα θα με εβρισκαν σε στρωμα χωρις κρεβατι. Το ξερω οτι οι Ιαπωνες κοιμουνται και κατω, αλλα οσο και καθαρα να ειναι, δεν υπαρχει κι αυτος ο κινδυνος; Ακάρεα, οτιδήποτε...
Gtr34 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Με το στρωμα στο πατωμα κανεις τα καλυτερα @&$@*!.
GreyHorse Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Όσο πιο χαμηλό είναι το κρεβάτι, τόσο μεγαλύτερη δύναμη βάζεις για να σηκωθείς. Όσοι έχουν προβλήματα μέσης βλέπουν τεράστια διαφορά, ανάμεσα τους κι εγώ. Ισχύει Με το στρωμα στο πατωμα κανεις τα καλυτερα @&$@*!. Επίσης ισχύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα