dezon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 1ο πεδιο: Νομικη 2ο πεδιο: Πληροφορικης, Μαθηματικων, Φυσικης, Χημειας, Γεωλογιας 3ο πεδιο: Ιατρικη 4ο πεδιο: Ηλεκτρολογων μηχανικων, Πολιτικων μηχανικων 5ο πεδιο: Στατιστικο, Οικονομικων επιστημων το θεμα το ανοιξα για να πουμε αποψεις σχετικα με το ποσο ιδρωτα πρεπει να χυσει καποιος σε μερικες σχολες. δεν ανοιχτηκε για να μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη..
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ε γενικά οτι πλησιάζει σε θετική επιστήμη έχει και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας κατά την γνώμη μου.
zynif Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εγώ από ότι έχω καταλάβει σ'όλες τις σχολές οι εισακτέοι τα βρίσκουν σκούρα ανεξαρτήτως της βάσης της σχολής Και φυσικά σίγουρα θα υπάρχει έστω και ένας "προβληματικός" καθηγητής στην κάθε σχολή 2
mouxaxa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γεωπονικο μη μπει κανεις κι ολα καλα 100-120 μαθήματα ειναι αυτά αναλογα το τμήμα... 2
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εμενα μου λες που μπηκα σ αυτο με τα περισσοτερα
defacer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 100-120 μαθήματα ειναι αυτά αναλογα το τμήμα... WTF τι 100 μαθήματα?!?!??! Από 20 διδακτικές ώρες το ένα; Πώς γίνεται; Εγώ είχα δώσει 65 για πτυχίο (πολυτεχνείο) και το έχω στο μυαλό μου το νούμερο ως τσιμπημένο...
Speculoos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 WTF τι 100 μαθήματα?!?!??! Από 20 διδακτικές ώρες το ένα; Πώς γίνεται; Εγώ είχα δώσει 65 για πτυχίο (πολυτεχνείο) και το έχω στο μυαλό μου το νούμερο ως τσιμπημένο... Κάπως έτσι. Αρκετά μαθήματα είναι μια/δυο ώρες τη βδομάδα για ένα εξάμηνο. Η αλήθεια είναι ότι το νούμερο για τα 120 μαθήματα φουσκώνεται γιατί μετράνε το θεωρητικό μάθημα και το αντίστοιχο εργαστήριο ως δυο διαφορετικά μαθήματα (παρόλο που στην τελική αναλυτική βαθμολογία παίρνεις τον μέσο όρο). Να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο το κομμάτι της θεωρίας και του εργαστηρίου είναι στις περισσότερες φορές ξεχωριστό, με τις δικές τους σημειώσεις το καθένα (πολλά εργαστήρια έχουν επι πλέον θεωρία) και τους δικούς τους καθηγητές. Γνωστοί που φοίτησαν πριν από 10+ χρόνια λέγανε ότι πέρα από το εξεταστικό φορτίο είχες να κάνεις και με αρκετά στρυφνούς καθηγητές (ακόμα και νεότερους σε ηλικία) που είχαν το τουπέ ότι δίδασκαν “στη σχολή με τα περισσότερα μαθήματα μαζί με την Ιατρική”. Αυτό ελαττώθηκε πάρα πολύ την τελευταία δεκαετία εν μέρει λόγω της μεγάλης αύξησης εισακτέων και της έλλειψης υποδομής για να υποστηρίξει όλους αυτούς. Έτσι το Γεωπονικό έχει το παράδοξο (πολύ πιθανό να ισχύει και για άλλες σχολές) την τελευταία δεκαετία οι βάσεις εισαγωγής να έχουν πάει πολύ ψηλά αλλά η δυσκολία των σπουδών να έχει πέσει.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν μια σχολη σου αρεσει πραγματικά δεν ειναι δυσκολη. 1
defacer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 που είχαν το τουπέ ότι δίδασκαν “στη σχολή με τα περισσότερα μαθήματα μαζί με την Ιατρική” Ξερνάω. Απλά. Για τα υπόλοιπα ευχαριστώ, έπιασα το νόημα. Creative accounting και στα μαθήματα.
Backpacker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Άκυρο τελείως το τόπικ..τι θα πει δύσκολη? Αν έχεις κλίση σε μια σχολή και την γουστάρεις δεν πα να ναι πολυτεχνείο δεν πα ναι Ιατρική είναι "εύκολη" ...αν δεν γουστάρεις το αντικείμενο και βρέθηκες εκεί στην τύχη δεν πα να είναι και ΤΕΙ με βάση 7.000 μόρια παλούκι θα σου φανεί...
ParhsG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και να σου αρεσει μπορει να υπαρχουν μαθηματα που να ειναι πραγματικα δυσκολα.Ειδικα αν σε 1 εξαμηνο εχεις 4 μαθηματα μαθηματικων και μονο το 1 απο αυτα εχει υλη απο αοριστα ολοκληρωματα εως fourier,διαφορικες fourier, επικαμπυλια, τριπλα-τετραπλα ολοκληρωματα
Backpacker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και να σου αρεσει μπορει να υπαρχουν μαθηματα που να ειναι πραγματικα δυσκολα.Ειδικα αν σε 1 εξαμηνο εχεις 4 μαθηματα μαθηματικων και μονο το 1 απο αυτα εχει υλη απο αοριστα ολοκληρωματα εως fourier,διαφορικες fourier, επικαμπυλια, τριπλα-τετραπλα ολοκληρωματα E πάλι για κάποιους αυτά είναι απλά "ενδιαφέροντα" γιατί τους ζορίζουν λίγο...τους προκαλούν...και άλλους τους φαίνονται παλούκια απέραστα του κερατά... Είναι τρομακτικά υποκειμενικό το όλο θέμα...και αυτό που σου λέω μέσα στην ίδια σχολή...εδώ ο TS ουσιαστικά βάζει σε σύγκριση άκυρες σχολές μεταξύ τους..είναι σαν να συγκρίνεις καρπούζι με σουβλάκι για να δεις ποιο είναι πιο νόστιμο....
Adon1s Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γενικά στον 3ο τομέα απο άποψη παλουκιού που ειμαι σε θεση να γνωρίζω , κυριαρχούν οι Σχολές Υγείας και με μειούμενο βαθμό δυσκολίας ειναι στη κορυφή η Κτηνιατρική και επειτα η ανθρώπινη Ιατρική (η "απλή") Οδοντιατρική κλπ Sent from my iPhone using Insomnia
dezon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Άκυρο τελείως το τόπικ..τι θα πει δύσκολη? Αν έχεις κλίση σε μια σχολή και την γουστάρεις δεν πα να ναι πολυτεχνείο δεν πα ναι Ιατρική είναι "εύκολη" ...αν δεν γουστάρεις το αντικείμενο και βρέθηκες εκεί στην τύχη δεν πα να είναι και ΤΕΙ με βάση 7.000 μόρια παλούκι θα σου φανεί... o μεσος ορος βαθμου πτυχιου μαρτυρα σε εναν μεγαλο βαθμο την κλιμακα δυσκολιας μιας σχολης. συμφωνω με αυτο που λες αλλα αμα καποιος ''αδιαφορος'' μπει στο μαθηματικο ή σε ενα τει 7000 μοριων που αναφερεις σαφως και θα τελειωσει πιο ευκολα το τει λογω λιγουτερου φορτου εργασιας κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα