Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου έστειλαν ενα δεμα συστημένο με τα dhl deutsch post με το τρακ ναμπερ να ξεκινα με RT στις 16/6 και παίρνω σήμερα στο 2103353100 και μου λενε οτι το δεμα δεν εχει μπει καν Ελλαδα ακομα. Ειναι δυνατον να μην εχει μπει καν Ελλάδα ακόμα ή δεν ξερουν τι τους γίνεται? Ξερει κανεις να με ενημερώσει?? <br><br>

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

κι εγώ έχω track number για κάτι που παρήγγειλα στις 23 μαίου και ακόμη μου δείχνει που ήταν την 1η ιούνη

μετά την 1η ιούνη αγνοείται η τύχη του

μαλαισιανό ταχυδρομείο

Δημοσ.

Εσένα που σου δείχνει ότι είναι αν τσεκάρεις το track Number? Δεν είναι και παράλογο πάντως, λογικά μέσα στην εβδομάδα θα το έχεις. Από Γερμανία κάνουν 10-12 μέρες

Δημοσ.

υπαρχει ηδη θέμα για τα ελτα...

Η κατασταση ειναι τραγική. Απο τις 14/6 εχει μπει δεμα μου στην Ελλάδα και ακομα το περιμενω, ενω ενα αλλο που εφυγε στις 16 απο κινα ειναι ηδη στο κεντρο διαλογης...

Δημοσ.

Μια φορά ειχε γίνει το ίδιο με δεμα από εξωτερικο, στα αρχεια εντοπιζοταν να μπαινει στον ελλαδικο χωρο και μετα να εξαφανιζονται μυστηριωδως τα ιχνη του, ειχε περασει μηνας η και παραπανω, οποτε με το νουμερο αποστολης πηγα στο ελτα της γειτονιας και τους εβαλα να ψαξουν, και καπου χωμενο στα ντουλαπια τους ηταν ξεχασμενο το δεμα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...