ParhsG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Θέλω να πάρω την αναβαθμιση για το διπλωμα μηχανης αλλα ταυτοχρονα το εχασα απο κλοπή. Βλεπω πως πλεον ειναι ηλεκτρονικά. Λεει παραβολο 9,02 και ενα των 30. Για το 9,02 δε το βλεπω ως παραβολο ΔΟΥ που γραφει το χαρτι αλλα ως τελος χαρτοσημου https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/create.htm Υπ. Υποδ. Μεταφορών /Άδειες Οδήγησης Χαρτόσημο Άδειας Οδήγησης ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΝΤΥΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 9,02 Ειναι το σωστό ; Τα αλλα ειναι πιο σαφή. Μετα ξερετε τι πρεπει να παμε στο υπουργείο ; Αρκει ο κωδικός παραβολου;
kolokithaki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ναι,το σωστό είναι.Αφού τα πληρώσεις,θα σου σταλούν με email "επιτυχής πληρωμή".Θα τα εκτυπώσεις και αυτά που αναγράφουν πάνω την λέξη " Για τον Φορέα" τα υποβάλλεις μαζί με μια εκτύπωση της ταυτότητας,μια φωτογραφία και ένα αντίγραφο από το ΑΤ στο οποίο έχεις δηλώσει την απώλεια.Επίσης,θα συμπληρώσεις εκεί και δύο αιτήσεις. Εγώ σήμερα πήγα και τα υπέβαλα στο Υπουργείο και απ'ότι κατάλαβα επειδή το κράτος δεν έχει λεφτά,θα μου δώσουν ένα Α4 αντίγραφο και όχι το πλαστικοποιημένο........ Όταν πας,ρώτα τους και εσύ!
ParhsG Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ναι,το σωστό είναι.Αφού τα πληρώσεις,θα σου σταλούν με email "επιτυχής πληρωμή".Θα τα εκτυπώσεις και αυτά που αναγράφουν πάνω την λέξη " Για τον Φορέα" τα υποβάλλεις μαζί με μια εκτύπωση της ταυτότητας,μια φωτογραφία και ένα αντίγραφο από το ΑΤ στο οποίο έχεις δηλώσει την απώλεια.Επίσης,θα συμπληρώσεις εκεί και δύο αιτήσεις. Εγώ σήμερα πήγα και τα υπέβαλα στο Υπουργείο και απ'ότι κατάλαβα επειδή το κράτος δεν έχει λεφτά,θα μου δώσουν ένα Α4 αντίγραφο και όχι το πλαστικοποιημένο........ Όταν πας,ρώτα τους και εσύ! Εχω πληρωσει το ενα . Αφου πληρωνουμε την εκτυπωση λογικα θα παρεις καποια στιγμη.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα