Remiel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο πριν απο 1 μηνα και σκευτομαι να αναβαθμίσω την μνήμη σε 8gb απο 4.Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής 1.Ξέρει κάποιος αν η ήδη υπάρχουσα μνήμη είναι onboard μπορεί να βγεί γιατι έλεγα να αγοράσω 2 μνήμες των 4gb για Dual Channeling ή αξίζει καλύτερα να πάρω αλλη μία? 2.Επειδή το αγόρασα απο το eshop.gr ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση εκεί ωστε να μην χασω την εγγυήση και αν ναί πόσο θα στοιχίσει επιπλέον? 3.Επειδή η μέγιστη μνήμη αναφέρεται οτι είναι μέχρι 8gb υπάρχει τρόπος να βάλω 16gb γιατί φοβάμαι οτι θα έχω θέμα με τα παιχνιδια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Remiel
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ΓΙα το 3. θα σου πω μονο!!! Δε σχετίζεται η ram με τα παιχνίδια..Και 64 να βαλεις..!! Καρτα γραφικων και επεξεργαστής!!!Κυριως βεβαια η καρτα!!
driverpit Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο πριν απο 1 μηνα και σκευτομαι να αναβαθμίσω την μνήμη σε 8gb απο 4.Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής 1.Ξέρει κάποιος αν η ήδη υπάρχουσα μνήμη είναι onboard μπορεί να βγεί γιατι έλεγα να αγοράσω 2 μνήμες των 4gb για Dual Channeling ή αξίζει καλύτερα να πάρω αλλη μία? 2.Επειδή το αγόρασα απο το eshop.gr ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση εκεί ωστε να μην χασω την εγγυήση και αν ναί πόσο θα στοιχίσει επιπλέον? 3.Επειδή η μέγιστη μνήμη αναφέρεται οτι είναι μέχρι 8gb υπάρχει τρόπος να βάλω 16gb γιατί φοβάμαι οτι θα έχω θέμα με τα παιχνιδια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τα 4gb ram είναι ενσωματωμένα πάνω στην μητρική όποτε έχει μια θέση ελεύθερη για να κανείς επέκταση στην μνήμη του κοιτάς σε sodimm 4gb ddr3 1600 mhz low voltage 1.35v και όχι δεν μπορείς να βάλεις 16gb όταν λέει μεγίστη μνήμη μέχρι 8 gb ram http://www.corsair.com/en-us/corsair-memory-4gb-ddr3l-sodimm-memory-cmso4gx3m1c1600c11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα