Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω ενα  macbook pro retina    και οταν το συνδεω με  hdmi   στην τηλεοραση  δειχνει μονο το wall paper   ενω παιζει το    xbmc       στην οθονη του φορητου   δεν το δειχνει στην τηλεοραση ,  μηπως κανενας μπορει να με βοηθησει  ?  

ευχαριστω πολυ 

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω ενα  macbook pro retina    και οταν το συνδεω με  hdmi   στην τηλεοραση  δειχνει μονο το wall paper   ενω παιζει το    xbmc       στην οθονη του φορητου   δεν το δειχνει στην τηλεοραση ,  μηπως κανενας μπορει να με βοηθησει  ?  

ευχαριστω πολυ 

Οταν το συνδεσεις πηγαινεις στα system preferenses,στην επιλογή display(περί οθόνης δηλαδή) και επιλέγεις την επιλογή mirroring.Δηλαδή ό,τι κάνεις να αντικατοπτρίζεται στην οθόνη ;)

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το συνδεσεις πηγαινεις στα system preferenses,στην επιλογή display(περί οθόνης δηλαδή) και επιλέγεις την επιλογή mirroring.Δηλαδή ό,τι κάνεις να αντικατοπτρίζεται στην οθόνη ;)ευχαριστω φιλε μου   

• Super Moderators
Δημοσ.

Οταν το συνδεσεις πηγαινεις στα system preferenses,στην επιλογή display(περί οθόνης δηλαδή) και επιλέγεις την επιλογή mirroring.Δηλαδή ό,τι κάνεις να αντικατοπτρίζεται στην οθόνη ;)ευχαριστω φιλε μου   

Και αυτό που κάνει καλό είναι. Το ότι βλέπεις το wallpaper σημαίνει πως η tv λειτουργεί σαν επέκταση της οθόνης του macbook. Αν δοκιμάσεις να μετακινήσεις ένα πρόγραμμα που τρέχει στο laptop σου προς τα δεξιά της οθόνης, θα δεις πως θα μεταφερθεί στην tv. Αυτό είναι χρήσιμο αν θες να κάνεις κάτι άλλο στην οθόνη του macbook, όσο στην tv παίζεις μια ταινία ας πούμε. Αλλιώς ενεργοποιείς το mirroring που σου είπε ο ramarg. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...