agiohorion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 καλησπερα εχω ενα macbook pro retina και οταν το συνδεω με hdmi στην τηλεοραση δειχνει μονο το wall paper ενω παιζει το xbmc στην οθονη του φορητου δεν το δειχνει στην τηλεοραση , μηπως κανενας μπορει να με βοηθησει ? ευχαριστω πολυ
ramarg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 καλησπερα εχω ενα macbook pro retina και οταν το συνδεω με hdmi στην τηλεοραση δειχνει μονο το wall paper ενω παιζει το xbmc στην οθονη του φορητου δεν το δειχνει στην τηλεοραση , μηπως κανενας μπορει να με βοηθησει ? ευχαριστω πολυ Οταν το συνδεσεις πηγαινεις στα system preferenses,στην επιλογή display(περί οθόνης δηλαδή) και επιλέγεις την επιλογή mirroring.Δηλαδή ό,τι κάνεις να αντικατοπτρίζεται στην οθόνη 1
agiohorion Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οταν το συνδεσεις πηγαινεις στα system preferenses,στην επιλογή display(περί οθόνης δηλαδή) και επιλέγεις την επιλογή mirroring.Δηλαδή ό,τι κάνεις να αντικατοπτρίζεται στην οθόνη ευχαριστω φιλε μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οταν το συνδεσεις πηγαινεις στα system preferenses,στην επιλογή display(περί οθόνης δηλαδή) και επιλέγεις την επιλογή mirroring.Δηλαδή ό,τι κάνεις να αντικατοπτρίζεται στην οθόνη ευχαριστω φιλε μου Και αυτό που κάνει καλό είναι. Το ότι βλέπεις το wallpaper σημαίνει πως η tv λειτουργεί σαν επέκταση της οθόνης του macbook. Αν δοκιμάσεις να μετακινήσεις ένα πρόγραμμα που τρέχει στο laptop σου προς τα δεξιά της οθόνης, θα δεις πως θα μεταφερθεί στην tv. Αυτό είναι χρήσιμο αν θες να κάνεις κάτι άλλο στην οθόνη του macbook, όσο στην tv παίζεις μια ταινία ας πούμε. Αλλιώς ενεργοποιείς το mirroring που σου είπε ο ramarg. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα