Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό σκέφτομαι την αγορά νέου case ssd και cpu cooler 
1.Κουτί έχω ένα asus των 20 ευρώ και είναι κρίμα να το βλέπω έτσι..
λέω για το Aerocool Dead Silence (μάλλον σε κόκκινο αλλά δεν βλέπω στο e-shop με plexi..  :cry: )

2.Ssd έλεγα για τον 840 evo στα 120gb αλλά βλέποντας αυτό λέω να περιμένω λίγο μπας και πέσει η τιμή στον 250ρη

3.Cpu cooler έχω θέματα με τη "μαμά" στα χαλαρά δλδ ιντερνετ κτλπ φτάνει τους 48-50 σε gaming πάμε και 80ρες.. σκέφτομαι να πάρω την 212 evo μπας και στο μέλλον την βάλω σε άλλο pc για κάνα oc 

υγ1. κουτί θέλω μόνο σε τέτοιο style! θα έχω θέμα με τα καλώδια του psu στο cable management
υγ2. να περιμένω ή όχι?
υγ3. μία φτηνότερη ψήκτρα θα με δροσίζει επαρκώς??
ευχαριστώ!

post-231551-0-93164800-1403648883_thumb.png

Δημοσ.

1. Ωραίο το κουτί. Δεν θα έχεις πρόβλημα με το cable management. Αρκεί να ακολουθείς την ροή.

2. Καλύτερα να περιμένεις. Ήδη πωλείται στο εξωτερικό 256άρης αρκετά χαμηλά. Κάποια στιγμή θα έρθει και εδώ. Όπως είπες θα ακολουθήσουν και άλλοι.

3. Αν θέλεις στο μέλλον oc, μη πέσεις κάτω από την EVO. Αν και με αυτήν μέτρια πράγματα θα κάνεις. Σε στοκ είναι πολύ αποδοτική. Αν θέλεις λίγο φθηνότερη δες κάποια raijintek. Αλλά, η EVO είναι εγγύηση, γιατί είναι πολύ δοκιμασμένη και εδώ και στο εξωτερικό.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που με ανησυχεί είναι το θέμα των καλωδίων γιατί δεν έχω modular τροφοδοτικό και θα είναι χαμός μέσα στο κουτάκι..

Δημοσ.

Όπως βλέπω, έχει χώρο δίπλα από το psu για να κρύψεις όσα δεν χρειάζονται. Τα υπόλοιπα που χρειάζονται θα τα περνάς ένα-ένα από τα ανοίγματα. Μόνο του dvd θα ανέβει προς τα πάνω. Τα υπόλοιπα είναι κοντά και έχει χώρο να τα κρύψεις. Δες κανά βιντεάκι. Θα υπάρχουν κάμποσα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ δεν το είχα δει αυτό! :)

Μέχρι πόσα δίνεις για ψύκτρα?

δεν έχω για το κάθε ένα πάντως έχω σαν ταβάνι τα 200 ευρώ για όλα μαζί!

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάρεις τον 120άρη τον EVO χωράει και καλύτερη ψύκτρα. Δες την TrueSpirit 140 Power. Την πρότειναν τα παιδιά εδώ σε άλλο post. Από ό,τι είδα είναι πολύ καλή, εφάμιλλη ίσως με τις μεγάλες. Δες και τις καινούργιες της Cryorig. Φοβερές ψύκτρες http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cryorig-r1-ultimate-the-water-coolers-killer-136272.html?garpg=7#content_start Στο budget είναι μάλλον η C1, αλλά δεν την βρήκα στην Ελλάδα. Οπότε, άκυρο.

Δημοσ.

ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις 

αλλά ρε παιδιά μήπως είναι  υπερβολή 40 και 50 ευρώ ψήκτρα για απλή αντικατάσταση της μαμα, γιατί ακόμα oc δεν παίζει.. 

Δημοσ.

Ναι ίσως είναι λίγο υπερβολή αλλά εξαρτάται από το αν είσαι σίγουρος για το αν θα κάνεις oc αργότερα και για τί μεγέθους oc μιλάμε. Σκέψου όμως ότι η themis evo είναι 9€ πιο πάνω από την hyper evo και είναι πολύ καλύτερη..

• Like 1
Δημοσ.

το oc που θα έκανα είναι πχ στον 8320 από τα 3.5 να τον πάω στα 4 αυτό.. βέβαια πρώτα να κάνω αναβάθμιση και βλέπουμε

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ίσως είναι λίγο υπερβολή αλλά εξαρτάται από το αν είσαι σίγουρος για το αν θα κάνεις oc αργότερα και για τί μεγέθους oc μιλάμε. Σκέψου όμως ότι η themis evo είναι 9€ πιο πάνω από την hyper evo και είναι πολύ καλύτερη..

μην κλέβεις , 7,5€ παραπάνω ( 212 ,  THEMIS Evo )

• Like 1
Δημοσ.

Duck δε νομίζω να χρειάζεσαι καμμιά πολύ μεγάλη/ακριβή ψύκτρα.

αυτό σκέφτομαι και εγώ αφού ακόμα δεν μπορώ να κάνω oc πιστεύω είναι πιο vfm μια μικρή που να κάνει αποτελεσματικά και να μην είναι ακριβή!

υγ. με λένε Τίμο  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...