Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ακόμα δεν μπορώ να κάνω oc, μπορεί να σημαίνει ότι ''αργότερα θα κάνω'' άρα μπορείς να πας σε μια καλή ψύκτρα μέχρι 40€ για να μην χρειαστεί να αλλάξεις αργότερα, με την προϋπόθεση πάντα ότι δεν θα κάνεις ένα μικτό oc ή ότι εκτός από το oc το pc το χρησιμοποιείς και για rendering/video editing ή απλά θες πολύ καλή ψύξη γιατί και αυτό γίνεται. Νομίζω αυτό είναι πιο λογικό. Τώρα, αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα κάνεις ή ότι θα κάνεις ένα μικρό, πας σε μία πιο φθηνή όπως αυτήν και είσαι απόλυτα καλυμένος: http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685

• Like 1
Δημοσ.

αυτό σκέφτομαι και εγώ αφού ακόμα δεν μπορώ να κάνω oc πιστεύω είναι πιο vfm μια μικρή που να κάνει αποτελεσματικά και να μην είναι ακριβή!

υγ. με λένε Τίμο  :-D

χαρηκα Νικος ;)

• Like 1
Δημοσ.

Sorry που επαναφέρω το θέμα αλλά άλλαξα γνώμη για το κουτί λέω να πάω σε κανονικό 

το θέλω "κρύο" όμορφο (έστω να βλέπετε :P ) και να έχει καλό cable management που είναι ίσως το σημαντικότερο 

έως 75 ευρώ!

ευχαριστώ!

Δημοσ.

από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής και μου έκαναν κλικ είναι

CORSAIR CARBIDE SERIES SPEC-03 CORSAIR CARBIDE SERIES 300R ZALMAN Z11 PLUS

ποιο λέτε να με βολέψει καλύτερα και να έχει περιθώρια για αλλαγές στο μέλλον πχ κάρτα γραφικών ψήκτρες κτλπ?

κάτι ακόμα θα με ικανοποιούσε το coolermaster k380 για αυτά που ζητάω?

Δημοσ.

δεν ξέρω έχω ακόμα αμφιβολίες.. είδα ένα παιδί από το φόρουμ που έχει το ίδιο και από ότι μου είπε θα είναι μια χαρά αλλά είπα για κανονικό γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία με τέτοια κουτιά και φοβάμαι λίγο το πώς θα είναι.. του είπα αν μπορεί να μου βγάλει καμία photo για να το δω αλλά μέχρι να τις στείλει βλέπουμε!

Αν έχει κάποιος/α το ds και μπορεί να στείλει photo θα με βοηθήσει πολύ στην τελική απόφαση! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...