Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου συναρμολογησα το συστημα περασα και τα windows παρατηρησα οτι τα bios λενε 45 βαθμους idle εχω την  hyper 212 evo επανω ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες? case: carbide 200r mobo: m5a97 r2.0

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>αφου συναρμολογησα το συστημα περασα και τα windows παρατηρησα οτι τα bios λενε 45 βαθμους idle εχω την hyper 212 evo επανω ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες? case: carbide 200r mobo: m5a97 r2.0</p>

Ειναι μια χαρα και ετσι πρεπει να ειναι θερμοκρασιες amd , στα bios μεχρει και 62 βαθμους μπορεις να δεις το cpu temp amd , κατι που σε intel με βαθμους πανω απο 42 κατι δεν παει καλα , οσο για το 212 evo θα το καταλαβεις τεσταροντας με καπιο theeadering , και θα δεις πος cpu temp δεν θα ξεπερασει τα 60 βαθμους.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ok θα το κοιτάξω ελπιζω να ειναι κομπλε γιατι η hyper 212 evo μου εβγαλε το λαδι για να μπει :unsure:

Not a good sign. Ειναι σιγουρα οκ η τοποθετηση?

Δημοσ.

Στο bios όταν είχα την evo εγώ, μου έδειχνε 34-35 βαθμούς..Και στο bios ο cpu δεν είναι idle αλλά δουλεύει μέχρι ένα ποσοστό οπότε καλά θα ήταν να δεις τι θερμοκρασίες έχεις σε idle και gaming με το ΗWmonitor/ HWinfo. Επίσης ποιο κουτί έχεις (τι airflow δηλ) και σε τι θερμοκρασία δωματίου έχεις τέτοιες μετρήσεις?

Δημοσ.

Πόσους ανεμιστήρες έχεις και σε τι διάταξη? 28 βαθμοί είναι αρκετοί οπότε θα ανέβουν λίγο παραπάνω οι θερμοκρασίες οκ. Δες τι πιάνεις σε gaming και σε idle στο desktop μετά από 5 λεπτά ακινησίας. Χρησιμοποίησε το HWinfo και δες τι έχεις στο cpu και τι στα cores.

Δημοσ.

τους 2 στοκ ανεμηστηρες του κουτιου και ο ανεμηστηρας της ψυχτρας στην ιδια ευθεια

Οκ να ένα σημάδι που συμβάλει και λίγο στους 45 βαθμούς, αλλά οχι ιδιαίτερα. Δες και αυτά που σου είπα στο προηγούμενο post, χρησιμοποιώντας το HWinfo κατα προτίμηση που λογικά θα σου δείχνει γύρω στους 35 στο cpu socket.

Πες λίγο και σε τί ρεύμα είναι ο cpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...