Προς το περιεχόμενο

Νέο Samsung Gear Live smartwatch με Android Wear


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει φτάσει στην 3η γενιά και ακομα δεν εχει αποφασίσει τι λειτουργικο θα εχει και το 99% του κόσμου ούτε καν γνωρίζει την ύπαρξη του. Δεν νομίζω λοιπόν οτι βρίσκεται και πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό, διότι το επόμενο εξυνο ρολόι που απλα θα ακουστεί λίγο, αυτομάτως θα την ξεπεράσει μεσα σε μια νύχτα. Τεχνολογικά, αστο καλύτερα. Δεν είδαμε και κάποιο θαύμα...

 

Όταν έχεις 3 γενιές και ο ανταγωνισμός έχει το πολύ μια τότε ναι, είσαι πολύ μπροστά. Προφανως μπορεί κάποιος να την ξεπεράσει. Για τεχνολογία μιλάμε, αυτό γίνεται κάθε μέρα.

Αν κάποιος βρεί το killer app για τα smartwatch τότε μπορεί να πάρουν μπροστά και να αρχίσει να τα αγοράζει ο κόσμος μαζικά. Διαφορετικά απλά θα βλέπουμε βελτιώσεις των ήδη υπαρχόντων χωρίς κάτι επαναστατικό. Και εκεί θα φανεί το πλεονέκτημα του να είσαι πρώτος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Απιστευτο επιχειρημα .. ;p

 

εχεις καποια ενσταση σε καποια υπηρεσία η προιον της Apple που κυκλοφόρησε οσων αφορα αξιοπιστία / λειτουργικοτητα ? 

Maps. Ξυπνητηρι. Ξεβαμενα κινητα μεσα στη θηκη τους. Σημα που δεν επιανε. iPhone 4 και 3gs που μετα απο update σερνονται (και στο 3gs δεν λυθηκε ποτε).

 

Αν ηταν οτι εβγαζε τελειο, τοτε δεν θα εβγαζε νεα συσκευη. Αν θεωρουσε τελειο το iphone 5s, δεν θα εβγαζε το 6 με μεγαλυτερη οθονη. Αρα, η του 5s η οθονη δεν ηταν τελεια η του 6 δεν θα ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...